ogo, kiek daug
labas
Kad visoms užtektu
BJ kur tu dabar? Jei de, kaip orai ten,ar nedūstat ?
BJ kur tu dabar? Jei de, kaip orai ten,ar nedūstat ?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 18, 08:07)
DE, Šveicarijos kalnuose, gana aukštai. Dieną būna šilta, bet po piet reik striukių beveik, o šiaip ši vasara nėra karšta, gegužę pernai karščiai buvo, o čia gana vėsu. O šiaip sakė čia visada vėsiau nei apačioje
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 18, 09:01)
DE, Šveicarijos kalnuose, gana aukštai. Dieną būna šilta, bet po piet reik striukių beveik, o šiaip ši vasara nėra karšta, gegužę pernai karščiai buvo, o čia gana vėsu. O šiaip sakė čia visada vėsiau nei apačioje
oho kaip faina, ar čia tipo dirbi ar pramogauji
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 18, 09:14)
oho kaip faina, ar čia tipo dirbi ar pramogauji
man nebūna, kad nedirbu
Labas rytas.
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 18, 13:06)
man nebūna, kad nedirbu
kaip sakoma darbas žmogų puošia , o jei dar ir vietovė graži tai jau tuo labiau, grįši visa išsipuošus i LT
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 19, 08:03)
kaip sakoma darbas žmogų puošia , o jei dar ir vietovė graži tai jau tuo labiau, grįši visa išsipuošus i LT
vot, kažkaip šita vieta man nelimpa , ko gero daugiau nebevažiuosiu čia
o ką prižiuri dabar? Ir aplamai tai čia visas miestelis kalnuose ar tik tas namas pakeltas į kalnus
BJ imesk mus vaizdų kalnų, nors akis paganysim į tolius vaizdingus
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 19, 08:14)
o ką prižiuri dabar? Ir aplamai tai čia visas miestelis kalnuose ar tik tas namas pakeltas į kalnus
babulką, bet labai komplikuota vieta, įmesiu kada prie progos
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 19, 11:13)
babulką, bet labai komplikuota vieta, įmesiu kada prie progos
Laba
O tavo senoji baba kaip? Del ko nebegrįžai?
QUOTE(Para @ 2018 07 19, 21:44)
ten baba ir liko, gera bičiulė ten mano atėjo dirbti, ji kelis kart jau mane buvo trumpam išleisti, dabar pabandė ilgiau ir liko ten. Nežinau net kodėl, kažkaip pradėjau savo sultyse virti, lyg ir viskas gerai, ir darbo nedaug, miestas ir vaikai galejo būti svečiuose, bet nežinau kažko užsinorėjau