Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

ogo, kiek daug biggrin.gif
labas 4u.gif
Atsakyti
Kad visoms užtektu biggrin.gif

BJ kur tu dabar? Jei de, kaip orai ten,ar nedūstat smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 18, 08:07)
Kad visoms užtektu biggrin.gif

BJ kur tu dabar? Jei de, kaip orai ten,ar nedūstat smile.gif ?

DE, Šveicarijos kalnuose, gana aukštai. Dieną būna šilta, bet po piet reik striukių beveik, o šiaip ši vasara nėra karšta, gegužę pernai karščiai buvo, o čia gana vėsu. O šiaip sakė čia visada vėsiau nei apačioje
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 18, 09:01)
DE, Šveicarijos kalnuose, gana aukštai. Dieną būna šilta, bet po piet reik striukių beveik, o šiaip ši vasara nėra karšta, gegužę pernai karščiai buvo, o čia gana vėsu. O šiaip sakė čia visada vėsiau nei apačioje

oho kaip faina, ar čia tipo dirbi smile.gif ar pramogauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 18, 09:14)
oho kaip faina, ar čia tipo dirbi smile.gif ar pramogauji smile.gif

man nebūna, kad nedirbu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 18, 13:06)
man nebūna, kad nedirbu biggrin.gif

kaip sakoma darbas žmogų puošia bigsmile.gif , o jei dar ir vietovė graži tai jau tuo labiau, grįši visa išsipuošus i LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 19, 08:03)
kaip sakoma darbas žmogų puošia  bigsmile.gif , o jei dar ir vietovė graži tai jau tuo labiau, grįši visa išsipuošus i LT smile.gif

vot, kažkaip šita vieta man nelimpa unsure.gif , ko gero daugiau nebevažiuosiu čia tongue.gif
Atsakyti
o ką prižiuri dabar? Ir aplamai tai čia visas miestelis kalnuose ar tik tas namas pakeltas į kalnus bigsmile.gif

BJ imesk mus vaizdų kalnų, nors akis paganysim į tolius vaizdingus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 liepos 2018 - 07:34
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 19, 08:14)
o ką prižiuri dabar? Ir aplamai tai čia visas miestelis kalnuose ar tik tas namas pakeltas į kalnus  bigsmile.gif

BJ imesk mus vaizdų kalnų, nors akis paganysim į tolius vaizdingus  mirksiukas.gif

babulką, bet labai komplikuota vieta, įmesiu kada prie progos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 19, 11:13)
babulką, bet labai komplikuota vieta, įmesiu kada prie progos ax.gif

Laba

O tavo senoji baba kaip? Del ko nebegrįžai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 07 19, 21:44)
Laba

O tavo senoji baba kaip? Del ko nebegrįžai?  ax.gif

ten baba ir liko, gera bičiulė ten mano atėjo dirbti, ji kelis kart jau mane buvo trumpam išleisti, dabar pabandė ilgiau ir liko ten. Nežinau net kodėl, kažkaip pradėjau savo sultyse virti, lyg ir viskas gerai, ir darbo nedaug, miestas ir vaikai galejo būti svečiuose, bet nežinau kažko užsinorėjau biggrin.gif
Atsakyti