Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

BJ mes jau įpratome irgi be vaikų. ax.gif Man tai maisto gaminimas,vis padauginu,kiek mūms senukams reikia?????? mirksiukas.gif
Giega,ką tu sakytum Kalifornijoje -40-45 karščio,mažius ten dabar.Dičkis irgi iš LT grįžo UK karštin. ax.gif Pas mus dabar gerai. mirksiukas.gif Galėtų visa vasara tokia būti. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

burbuliuk, ilsekis be jokio sirdies grauzimo 4u.gif

Ingridut, reik kokiu 5 laipsniu daugiau.

Snd. einu i kasmietine miesto svente - keturias stichijas, programa iki 2 val. nakties. Pasitusinsim yahoo.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sapniuk, ką tas vaiškčiojimas tarp akmenukų reiškė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 09, 08:01)
Sveikos smile.gif

Sapniuk, ką tas vaiškčiojimas tarp akmenukų reiškė? smile.gif

nieko antgamtisko - padu masazas biggrin.gif Kai uzlipau ant pusu konkoreziu tai net zvigtelejau. Padai dar ilgai dege, o kojines is karto reik skalbti.
Gal matei, kur mes visos trys sventej, visos klasiokes ir beveik visur kartu. Na cia i sventes, saslu kepimus. I ju darbus neinu....
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 07 09, 09:04)
nieko antgamtisko - padu masazas biggrin.gif Kai uzlipau ant pusu konkoreziu tai net zvigtelejau. Padai dar ilgai dege, o kojines is karto reik skalbti.
Gal matei, kur mes visos trys sventej, visos klasiokes ir beveik visur kartu. Na cia i sventes, saslu kepimus. I ju darbus neinu....

mačiau, kap sakoma krasavicos smile.gif visos smile.gif smagu kad sueinate, pas mus visi isšibarstė kas kur , o man vis taip sutapdavo kas nors, kad nei vienam klases susitikime nebuvau smile.gif
Atsakyti
paskutinis klases susitikimas buvo po mokyklos 25 m. baigimo, mariu viloj. Musu vienas klasiokas organizuodavo, ta vila jo brolio, bet dabar bais isbrangusi. 21d. esu pakviesta i ta vila kaimyno 70-mecio svest, noriu, bet nezinau ar draugyte babuliuka paziures, nes jubiliejus su nakvyne.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia , va tau tikrai bus įdomu:

https://www.lrytas.l...ip-pat-6830852/

ar teisybę jis kalba? smile.gif

Sapniuk, tai turbut dabar 30-tį tikrai darysit? {asmus kas 5 metai buna smile.gif

Sveikos smile.gif

Atsakyti
Labas
o ko tik zolia, man irgi idomu biggrin.gif

prarandu vilti, kad dar bus klases susitikimas, planuotoju kaip ir neber, visi sutinge. Nesiulyk man, as ne organizatorius.
Atsakyti
LAbukas

Mes klases susitikimus darem po 5 ir po 10m..Ir viskas,irgi nebera kam organizuot..Be to nemazai po uzsienius issivazineja,sunkiai susirinktu..O visai norecau susitikt..

Nezinau,ar cia tik as nesenstu biggrin.gif biggrin.gif Pries pora dienu viena klasioke i FB idejo savo foto..Nu net draugams parodziau,sprendem kiek jai metu..Visi pasake 55-60...Nu tikrai nesa ant 50m kaip minimum...O jai tik 46...Kitos klasiokes foto paziurejau..Na ji 60 dar neatrodo,bet kad gerokai vyresne,nei yra is tikruju,tai taip.
Atsakyti