Lyžuka, gal per stipriai užsiplikai? Aš dabar labai silpną arbatą užplikinu, kai jau reikia. Ir mačija Nebūtina tokią, kur visą giminę sutraukia
Ar tik nebus ruduo atėjęs? +15 C tik pas mus . Šiandien jau pečių kūrėm - iškart jaukiau troboj. O drėgmė tuoj pasijaučia namie, kai taip šalta
LAbukas
O mes vis dar kepam Tikrai nepamenu tokios karstos vasaros Antras menuo nei laso lietaus...MAn tai tinka Bet jau rase,kad vandens trukumas,kad taupiai laistyt pieveles,neleist baseinu ir neplaut masinu...
Uzsiemiau ir as siandien lauko darbais PAs mane tokioj durnoj vietoj buvo lauko dziovykla-tik iseini i kiema ..Tai sugalvojom,kad reikia ja panaikint..MB iskapojo cementa,uzpylem zemem,pasejau zolyte,patresiau,paliejau
O mes vis dar kepam Tikrai nepamenu tokios karstos vasaros Antras menuo nei laso lietaus...MAn tai tinka Bet jau rase,kad vandens trukumas,kad taupiai laistyt pieveles,neleist baseinu ir neplaut masinu...
Uzsiemiau ir as siandien lauko darbais PAs mane tokioj durnoj vietoj buvo lauko dziovykla-tik iseini i kiema ..Tai sugalvojom,kad reikia ja panaikint..MB iskapojo cementa,uzpylem zemem,pasejau zolyte,patresiau,paliejau
Labas rytas.
Pas mus praktiškai gegužis ir birželis be lietaus buvo, žole nurudus visur, o va liepą jau lyja ir dar kaip atšalo...man karštis nemaišo, galejo ir kiti vasaros menesiai panašus but. o tai dabar atrodo kaip ruduo ir temsta kaip anksti, nors realiai pačios ilgiausios dienos metuose dabar
Sveikos
Sveikos
Labas rytas
zolia, man vakar buvo kilus mintis peciu kurtis
zolia, man vakar buvo kilus mintis peciu kurtis
Labas rytas.
Laba
Mes irgi kepėm abu mėnesius Bet dabar va prilijo ir vėl šilta Žolė jau atsigaudinėja. Tik gaila, kad ir daržo vagose taip pat Kaip pripilta smulkių daigiukų Bet man patinka šiluma , geriau nei pastovūs lietūs ir drėgmė.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 04, 08:11)
Pas mus praktiškai gegužis ir birželis be lietaus buvo, žole nurudus visur, o va liepą jau lyja ir dar kaip atšalo...man karštis nemaišo, galejo ir kiti vasaros menesiai panašus but. o tai dabar atrodo kaip ruduo ir temsta kaip anksti, nors realiai pačios ilgiausios dienos metuose dabar
Sveikos
Sveikos
Mes irgi kepėm abu mėnesius Bet dabar va prilijo ir vėl šilta Žolė jau atsigaudinėja. Tik gaila, kad ir daržo vagose taip pat Kaip pripilta smulkių daigiukų Bet man patinka šiluma , geriau nei pastovūs lietūs ir drėgmė.
LAbukas
Vis dar kepam...Siandien prie +33 dar dusnumas dasidejo..Lygtai lietus kaupes,bet taip ne laso ir nenukrito..Myliu siluma,bet jau ir man truputuka per karsta DIrbt per karsta
Sestad pas draugus i gimtadieni eisim,ten baseinas yra,tai jauciu ir mirksim visi tam baseine
Vis dar kepam...Siandien prie +33 dar dusnumas dasidejo..Lygtai lietus kaupes,bet taip ne laso ir nenukrito..Myliu siluma,bet jau ir man truputuka per karsta DIrbt per karsta
Sestad pas draugus i gimtadieni eisim,ten baseinas yra,tai jauciu ir mirksim visi tam baseine
Labas rytas.
Labas rytas.
Su švente.
Labas rytas.
Su švente.
Su svente
einu veliavos kabint
einu veliavos kabint
Sveikinu su švente
Gerai, kad apie vėliavą priminei
Labukas
Gerai, kad apie vėliavą priminei
Labukas
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 02, 08:03)
Girdejau uk o gal aplamai užsienyje silpnesnę chemija pardavineja žmonems, nežinau ar tiesai, bet sprendžiant pagal Giegos rožes panašumas didelis
Sveikos
Burbuline kaip tavo rožes kur sake žydet nenorejo? Jei esi fb rožininku grupej matei kokiu 4 m aukščio Iceberg krumu viena rodosi?
Sveikos
Burbuline kaip tavo rožes kur sake žydet nenorejo? Jei esi fb rožininku grupej matei kokiu 4 m aukščio Iceberg krumu viena rodosi?
Sveikutes mano rožės apie kurias rasiau taip ir nesukrove žiedų,tiesa vienas krūmas vieną žiedą išstenėjo ir psio.Paskui nufotkinsiu tuos krūmus,parodysiu.Nesu pas rožininkus fb,reik registruotis.
Atostogauju,kaip gera.... sekmadienį gal į pajūrį mausim ir kaip neįprasta,be vaikų,vieni du.Dar vis neįprantu dviese vaziot ilsetis,atrodo trūksta to šurmulio vaikų,atrodo kaip cia jie be manęs bus