Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Lyžuka, gal per stipriai užsiplikai? Aš dabar labai silpną arbatą užplikinu, kai jau reikia. Ir mačija ax.gif Nebūtina tokią, kur visą giminę sutraukia biggrin.gif
Ar tik nebus ruduo atėjęs? g.gif +15 C tik pas mus . Šiandien jau pečių kūrėm - iškart jaukiau troboj. O drėgmė tuoj pasijaučia namie, kai taip šalta unsure.gif
Atsakyti
LAbukas

O mes vis dar kepam biggrin.gif Tikrai nepamenu tokios karstos vasaros bigsmile.gif Antras menuo nei laso lietaus...MAn tai tinka biggrin.gif Bet jau rase,kad vandens trukumas,kad taupiai laistyt pieveles,neleist baseinu ir neplaut masinu...
Uzsiemiau ir as siandien lauko darbais biggrin.gif PAs mane tokioj durnoj vietoj buvo lauko dziovykla-tik iseini i kiema ..Tai sugalvojom,kad reikia ja panaikint..MB iskapojo cementa,uzpylem zemem,pasejau zolyte,patresiau,paliejau biggrin.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus praktiškai gegužis ir birželis be lietaus buvo, žole nurudus visur, o va liepą jau lyja ir dar kaip atšalo...man karštis nemaišo, galejo ir kiti vasaros menesiai panašus but. o tai dabar atrodo kaip ruduo ir temsta kaip anksti, nors realiai pačios ilgiausios dienos metuose dabar rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

zolia, man vakar buvo kilus mintis peciu kurtis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 04, 08:11)
Pas mus praktiškai gegužis ir birželis be lietaus buvo, žole nurudus visur, o va liepą jau lyja ir dar kaip atšalo...man karštis nemaišo, galejo ir kiti vasaros menesiai panašus but. o tai dabar atrodo kaip ruduo ir temsta kaip anksti, nors realiai pačios ilgiausios dienos metuose dabar  rolleyes.gif

Sveikos  4u.gif

Mes irgi kepėm abu mėnesius unsure.gif Bet dabar va prilijo ir vėl šilta wub.gif Žolė jau atsigaudinėja. Tik gaila, kad ir daržo vagose taip pat biggrin.gif Kaip pripilta smulkių daigiukų unsure.gif Bet man patinka šiluma , geriau nei pastovūs lietūs ir drėgmė.
Atsakyti
LAbukas

Vis dar kepam...Siandien prie +33 dar dusnumas dasidejo..Lygtai lietus kaupes,bet taip ne laso ir nenukrito..Myliu siluma,bet jau ir man truputuka per karsta ax.gif DIrbt per karsta biggrin.gif

Sestad pas draugus i gimtadieni eisim,ten baseinas yra,tai jauciu ir mirksim visi tam baseine biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Labas rytas.
Su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 liepos 2018 - 05:20
Su svente lithuania.gif lithuania.gif
einu veliavos kabint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu su švente lithuania.gif
Gerai, kad apie vėliavą priminei mirksiukas.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 02, 08:03)
Girdejau uk o gal aplamai užsienyje silpnesnę chemija pardavineja žmonems, nežinau ar tiesai, bet sprendžiant pagal Giegos rožes panašumas didelis smile.gif

Sveikos smile.gif

Burbuline kaip tavo rožes kur sake žydet nenorejo? Jei esi fb rožininku grupej matei kokiu 4 m aukščio Iceberg krumu viena rodosi?

Sveikutes 4u.gif mano rožės apie kurias rasiau taip ir nesukrove žiedų,tiesa vienas krūmas vieną žiedą išstenėjo tongue.gif ir psio.Paskui nufotkinsiu tuos krūmus,parodysiu.Nesu pas rožininkus fb,reik registruotis.
Atostogauju,kaip gera.... vacation1.gif sekmadienį gal į pajūrį mausim ir kaip neįprasta,be vaikų,vieni du.Dar vis neįprantu dviese vaziot ilsetis,atrodo trūksta to šurmulio vaikų,atrodo kaip cia jie be manęs bus biggrin.gif
Atsakyti