Girdejau uk o gal aplamai užsienyje silpnesnę chemija pardavineja žmonems, nežinau ar tiesai, bet sprendžiant pagal Giegos rožes panašumas didelis
Sveikos
Burbuline kaip tavo rožes kur sake žydet nenorejo? Jei esi fb rožininku grupej matei kokiu 4 m aukščio Iceberg krumu viena rodosi?
Giega, net nesimato, kad būtum tručinusi . Kaip naujos
Pas mus lyja ! Silpnai, bet vis šis tas Kažin, ar grybų jau yra? Turguj kažkaip nemačiau ...
Pas mus lyja ! Silpnai, bet vis šis tas Kažin, ar grybų jau yra? Turguj kažkaip nemačiau ...
FB mačiau jau voveraičių.reiks po lietaus kurią dieną važiuoti uogų ir patikrinti.
LAbukas
Silpnesne silpnesne ta chemija...Buna ir ant kokiu amaru tiesiai uzpurski,o tie vistiek gyvi...Ar tas roundapas..VA nei roziu iki galo nenutrucino,bet net ir pieniu neima..
KAip tik vakar Delfy straipsnis buvo apie kazkokia zolininke,kad atseit grybu nebus be rudens..KAip ir padoraus lietaus be liepos vidurio.
Silpnesne silpnesne ta chemija...Buna ir ant kokiu amaru tiesiai uzpurski,o tie vistiek gyvi...Ar tas roundapas..VA nei roziu iki galo nenutrucino,bet net ir pieniu neima..
KAip tik vakar Delfy straipsnis buvo apie kazkokia zolininke,kad atseit grybu nebus be rudens..KAip ir padoraus lietaus be liepos vidurio.
Kad labai viskas džiūvę, perdžiūvę, čia geras dvi savaites turi lyt tada gal bent miško paklote sudreks, netikiu kad grybų bus
bus tu grybu, niekur jie nesides.
Labas
Labas
Labas rytas.
Žolyte,neprisirinkau šiemet jazmino žiedų.Dabar klausau labryčio,sako jazmino arbata vėsina,karštą dieną.
Sveikos
nelabai man jazminu arbatos, kvapas neitin
nelabai man jazminu arbatos, kvapas neitin
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 03, 06:54)
Žolyte,neprisirinkau šiemet jazmino žiedų.Dabar klausau labryčio,sako jazmino arbata vėsina,karštą dieną.
Aš irgi nebedžiovinau šiemet, nes pernai tik 2 kartus gal gėriau - nepatiko jos nei skonis, nei kvapas. O juk žydintys jazminai taip kvepia O va arbata tai netiko man... Geriau jau vingiorykštės daugiau pasidžiovint - šita man skaniausia
vingiorykštė super, tik irgi vienoj vietoj kur augo išnyko, daugiau nežinau kur ieškot, čia jau reikia senovinių nemelioruotų natūralių pievu , dar patinka gaurometis, esu ir fermentavus jo lapus...žolia o niekad nebandei braškiu lapus femrntuot irgi skaičiau kad neprasta arbata gaunas
Nefermentavau net gauromečio... Tai jo arbata man irgi kaip šienas pasirodė Kažkas ne taip gavosi su juo... Vingiorykštė praktiškai viskam tinka, tad šiemet tik liepžiedžių ir vingiorykštės džiovinu. Dar čiobrelio, nes jo turiu savo darželį. Buvau senai sėjusi vaistinio čiobrelio sėklų, tai dabar plečiasi pats - nespėju mažint Pelyno tai ,savaime aišku, džiovinu kasmet. Bet jis jau tik būtinu atveju vartojamas
Pelyno net nedžiovinu vistiek jau jis man per šlykštus gert , o jau kaip užsisejo, kažkada kai iš seklu sejau, pasiauginau kelis krumus tai paskui matyt vejas užneše jo visur ir į daržąir į veją, pasidare kaip piktžole jis