Siaip desreles ir man paskutinej vietoj.. Bet kai prie juros,ant tu tokiu vienkartiniu griliu,tai gerai ir desros
Kai penktad,taip darbo daugiausiai Eisiu skustis.. Su dideliu vanu turi tik 80 siuntiniu,o as 114 Nu tai po lygiai padalink.. Siaip jei virs 100 vezu,man netmaziau moka Kaip ir neapsimoka draskytis..
tai aišku kas gi Giega už tave pastoves... sėkmes ir palankiu tau rezultatų
Na siandien jau nieko nepakeusiu,bet vistiek pasiskusiu..
Dar darbo daug,ir cia depe trintis reikia,eiles dideles.. Siuntinius-telefonus po atskiru parasu isduoda,tai va,jau 10 min eilej stoviu..
Sakau kaip ir tvarka,bet ne iki galo..
Dar darbo daug,ir cia depe trintis reikia,eiles dideles.. Siuntinius-telefonus po atskiru parasu isduoda,tai va,jau 10 min eilej stoviu..
QUOTE(giega @ 2018 06 29, 11:15)
Na siandien jau nieko nepakeusiu,bet vistiek pasiskusiu..
pas mus dpd vairuotojas pasakojo, kad terminale 4 ryto but turi, ir siuntas paimt, kad iki vakaro spet išdalinti, bet jo teritorija pora rajonu, kaimai tai gali iki vienos vietos ir daug km važiuot , o jei dar neduok die ka pamiršta , o mes kaip klientai tai iš vakaro jau gaunu el paštu ir sms kurios valandos begyje bus siunta ir dar per programėlę galiu pasižiuret per kiek vietų randasi vairuotojas
Ne ne,pas mus taip anksti nereik but Tie kas rusiuoja gal ant tokio laiko ateina.. As ateinu i darba 7:15-7:30.. Siandien siuntiniu daug,telefu pasiimt eile,turiu tokiu siuntiniu,kuriuos turiu pristatyt konkreciu laiku.. tai va,sedziu dabar ir laukiu to laiko 30 min Tai kaip cia tas kompas sustato,kad laukt turi.. Ir kitu negaliu vezt,nes anie po to laiko.. Vnz,tas dpd su tuo laiku jau pradeda uzknist.. Aisku klientui gerai kai zino kada atves,bet kaip darbuitojui tai tik laikas gadinas.. per ta pusvalandi as 10 siuntiniu isvezt galiu.. O darba siandien 19h baigsiu.. nes juk laiko laukiu.. Pikta
QUOTE(giega @ 2018 06 29, 09:00)
Labukas
Nezinau ar LT yra,bet pas mus yra tokios lenkiskos-Sokolow desreles.Jos tokios baltos,beveik zalios,labai mazai termiskai apdorotos.Tk tokia foto radau
Tai va sitos labai skanios issikept ant BBQ
Nezinau ar LT yra,bet pas mus yra tokios lenkiskos-Sokolow desreles.Jos tokios baltos,beveik zalios,labai mazai termiskai apdorotos.Tk tokia foto radau
Tai va sitos labai skanios issikept ant BBQ
yra ir pas mus, kepu aš keptuvėj grilinėj, valgom prie bulvių salotų
Sveikos
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas
vyras tvarke kambario medines duris, nes apacia nusedo, sunkiai uzsidare. Vakar bedarydama rankena isroviau. Rizikavau likt be duru su jo remontu, bet lyg viskas gerai, gal nereiks ziemos sulaut be duru.
vyras tvarke kambario medines duris, nes apacia nusedo, sunkiai uzsidare. Vakar bedarydama rankena isroviau. Rizikavau likt be duru su jo remontu, bet lyg viskas gerai, gal nereiks ziemos sulaut be duru.
Sapniuk, kambario tai ne bėda . va, jei lauko duris taip būtum patvarkius, tai jau rimtesni reikalai
Aš tai darže knisuos vis Tai braškės, tai pomidorai, tai agurkai - visi prašosi paliejami, apravėjami Kitais metais jokių agurkų, o ir pomidorų tik vienam šiltnamy sodinsiu. Šiemet norėjau daug naujų veislių išbandyt, tad prisisodinau
Aš tai darže knisuos vis Tai braškės, tai pomidorai, tai agurkai - visi prašosi paliejami, apravėjami Kitais metais jokių agurkų, o ir pomidorų tik vienam šiltnamy sodinsiu. Šiemet norėjau daug naujų veislių išbandyt, tad prisisodinau
O va mano nutrucintos rozes
https://scontent-lht...amp;oe=5BAB2F53
Vienas krumas tik neatsigavo ir vienas dar tik 1 saka isleides Bet visos buvo beveik iki saknu nukarpytos..
https://scontent-lht...amp;oe=5BAB2F53
Vienas krumas tik neatsigavo ir vienas dar tik 1 saka isleides Bet visos buvo beveik iki saknu nukarpytos..
Labas rytas.
Atsigavę rožės.