Labs
Lyžuka, o kur tavo babulios? Kad vaikai išsilaksto, tai taip ir turi būti gi
Pas mane vėjas didžiulis, bet ir saulė išlenda proi debesis. Lietaus nėr. Ėjau burokėlių padaigstyt, tai duobutę rausiant , giliau pirštą vos nenusilaužiau -sausa O, atrodo, taip neblogai vakar palijo
viena bobute namuose, kita išvežta dabar paskita broli man tik liepos pabaigoje atiteks ta garbe
tai žinau del vaiku ale kai kartu dukra gyvena tai paskui ir tuščia kažkaip buna
miestan per peitus nosį iškišau, jau geriau bučiau nelindus i pardes, žmoniu bile kiek, perka jaunimas alu blokais , matosi nusiteike švest rimtai, mesas visokias ,o jau mašinu visur užkišta
tai žinau del vaiku ale kai kartu dukra gyvena tai paskui ir tuščia kažkaip buna
miestan per peitus nosį iškišau, jau geriau bučiau nelindus i pardes, žmoniu bile kiek, perka jaunimas alu blokais , matosi nusiteike švest rimtai, mesas visokias ,o jau mašinu visur užkišta
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 22, 10:52)
taigi žinau
man yra ir liūdnesnių sukakčių tą dieną, bet et, ką jau čia apie liūdnus dalykus , va nežinau ką savaitgalį reiks veikti, vaikai kas sau sūnus išskrido jau, dukra prie ežerų...
man yra ir liūdnesnių sukakčių tą dieną, bet et, ką jau čia apie liūdnus dalykus , va nežinau ką savaitgalį reiks veikti, vaikai kas sau sūnus išskrido jau, dukra prie ežerų...
Sveikos Lyžuka,taigi ieskok kokios Janės ar Jono savaitgalį ir eik šventę švęst nežino motera mat ką veikt savaitgalį
As tai labai noreciau pasiskirt bent vieną dieną kada savaitgaly,kad vat nieko absoliučiai nedarau ir praleidziu dieną su knyga,kavos ar arbatos puodelis rankoj,puodai nerūpi,niekas nerūpi....kaifas
Vakar tikejaus didelio lietaus,o iš tokių baisulinių debesų lietaus davė gal tik kokias 10 min,nu pasiutimas ima.
Burbuline, tai darbų yra sočiai ir dar prisigalvot jų galima , bet jie gi niekad nesibaigs
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labukas pusryciu temoj Tai savaitgaliavot visos
Mes sestad mb gimke sventen,sekmad prie juros nuvarem.. tik va Londone tai +30, o prie juros vos 20.. vejas saltas.. Bet vistiek pasimaudem,desreliu pasikepem O siandien vel darbai. Karsta... Visa sav rodo 27-30.. tokiu oru tik prie juros gulet o ne dirbt
Mes sestad mb gimke sventen,sekmad prie juros nuvarem.. tik va Londone tai +30, o prie juros vos 20.. vejas saltas.. Bet vistiek pasimaudem,desreliu pasikepem O siandien vel darbai. Karsta... Visa sav rodo 27-30.. tokiu oru tik prie juros gulet o ne dirbt
Sveikos
atšalo pasmus ir lyja šiandien buvavu dantu tvarkytis už min patavrkyma 100 eur , keistos kainos palyginus su bendru pragyvenimo lygiu...
atšalo pasmus ir lyja šiandien buvavu dantu tvarkytis už min patavrkyma 100 eur , keistos kainos palyginus su bendru pragyvenimo lygiu...
Labas
vakar visa diena taip nuobodziai lijo, snd saulute bando rodytis
vakar visa diena taip nuobodziai lijo, snd saulute bando rodytis
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 25, 11:56)
Pas mus lyja toliau
Labas rytas.