Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

LAbukas

QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 21, 06:02)
Retai čia užsuku, tai kažkokie šuoliai gaunasi smile.gif
Ten Giega gal neaiškiai paklausiau, norejau pasidometi ar gauni konkretu atlyginimą, ar pagal išdirbį, t.y. pristatytas siuntas? Keista kad dar yra vietų uk kur moka 1 k į menesi, kažkaip galvojau kad visi ten savaitinį gauna smile.gif

Sveikos  4u.gif

Ta dėžė tai gera, tik velgi be 1,5-2m gero komposto nebuna, tai aš primetu tokia dėžę, o paskui visa kita stengiuosi jau kažkaip kitaip likviduoti smile.gif

Oi nevisur savaitinis atl biggrin.gif Buna kas 2 sav,buna kas men...Gaunu uz siuntiniu kieki,tai alt ivairus buna..Pagalvojau,kad as is vis cia UK niekad nesu gavus konkretaus atl...KAi atvaziavau,dirbau fabrike,ten nuo isdirbtu valandu skaiciavos,paskui sava parde-ten kiek suprekiaudavau,dabar vel-kiek isveziau biggrin.gif

MAn is vis nereikia to komposto biggrin.gif Tiktu,kad jis putu ir galutinai suputu biggrin.gif Man reikia tik kazkur mest zole,nes MB vis neisveza biggrin.gif Kiti deda i juodus maisus ir ismeta su paprastom siukslem,bet musu labai mazas konteineris...Mes jau rusiuojam-plastikas,kardonas atskirai,kitas atskirai ir tai per savaite persipildo tas konteineris...Tai jei dar zole mest pradesiu,is vis niekas nebetilps...
Atsakyti
Pas mus tik dvieju rušiu konteineriai kolkas prie namu popieriui ir plastikui ir kitas likusiom šiukšlems, žadejo ir stiklui duoti ale kolkas tik bendri ant gatves stovi tokie varpai...nors anakart patui mačiau kaip suvertė iš abiejų į vieną mašiną viską biggrin.gif

tai tu Giega realiai priklausai nuo klientų pirkimų, kuo daugiau užsakymų į tavo rajoną tuo daugiau pinigu gauni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 birželio 2018 - 08:06
Pilna tu uzsakymu biggrin.gif Vien is musu depo dviese darom ta raj,nes vienas neaprepia biggrin.gif o kur dar kitos firmis.
Atsakyti
Sapniuk, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Siandien MB gimke,ta proga vaisinu biggrin.gif

Jis 5 ryto keles,as 6 biggrin.gif Vakare susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
Tai sveikinimai tavo B 4u.gif
Atsakyti
giega, vakar mano vyro gimtadienis, siandien taviskio. Sveikinimai 4u.gif

Labas rytas
Atsakyti
o užvakar mano sūnaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 22, 10:30)
o užvakar mano sūnaus  mirksiukas.gif

nesisavink 20 dienos, ji ir man priklauso ax.gif
Atsakyti
taigi žinau mirksiukas.gif

man yra ir liūdnesnių sukakčių tą dieną, bet et, ką jau čia apie liūdnus dalykus mirksiukas.gif , va nežinau ką savaitgalį reiks veikti, vaikai kas sau sūnus išskrido jau, dukra prie ežerų...
Atsakyti