QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 21, 06:02)
Retai čia užsuku, tai kažkokie šuoliai gaunasi
Ten Giega gal neaiškiai paklausiau, norejau pasidometi ar gauni konkretu atlyginimą, ar pagal išdirbį, t.y. pristatytas siuntas? Keista kad dar yra vietų uk kur moka 1 k į menesi, kažkaip galvojau kad visi ten savaitinį gauna
Sveikos
Ta dėžė tai gera, tik velgi be 1,5-2m gero komposto nebuna, tai aš primetu tokia dėžę, o paskui visa kita stengiuosi jau kažkaip kitaip likviduoti
Ten Giega gal neaiškiai paklausiau, norejau pasidometi ar gauni konkretu atlyginimą, ar pagal išdirbį, t.y. pristatytas siuntas? Keista kad dar yra vietų uk kur moka 1 k į menesi, kažkaip galvojau kad visi ten savaitinį gauna
Sveikos
Ta dėžė tai gera, tik velgi be 1,5-2m gero komposto nebuna, tai aš primetu tokia dėžę, o paskui visa kita stengiuosi jau kažkaip kitaip likviduoti
Oi nevisur savaitinis atl Buna kas 2 sav,buna kas men...Gaunu uz siuntiniu kieki,tai alt ivairus buna..Pagalvojau,kad as is vis cia UK niekad nesu gavus konkretaus atl...KAi atvaziavau,dirbau fabrike,ten nuo isdirbtu valandu skaiciavos,paskui sava parde-ten kiek suprekiaudavau,dabar vel-kiek isveziau
MAn is vis nereikia to komposto Tiktu,kad jis putu ir galutinai suputu Man reikia tik kazkur mest zole,nes MB vis neisveza Kiti deda i juodus maisus ir ismeta su paprastom siukslem,bet musu labai mazas konteineris...Mes jau rusiuojam-plastikas,kardonas atskirai,kitas atskirai ir tai per savaite persipildo tas konteineris...Tai jei dar zole mest pradesiu,is vis niekas nebetilps...