Tai gal del naujos tvarkos tik taip atrodo? Giega savaitinis atlyginimas?
Sveikos
Labas
sveikata svarbiau, giegut, nepervark
sveikata svarbiau, giegut, nepervark
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 19, 07:00)
Ne,irgi menesinis,kaip ir buvo..JAu ismokau istempt KAi sava parde turejom,tai pinigu visada po ranka budavo O dabar reikejo ismokt issiverst su tais paciais Bet nieko,jau issiverciu
NAuja tvarka irgi Jau lygtai anksciau i depa grizau,tai ten pastrigau,vieno paraso laukiau kokia 15 min
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 19, 08:10)
Stengsiuos
Padare pas mus mokama zoliu isvezima..Isveza ten kokius 10x per metus ir nori 40sv..MB sake-nemokes..OK,nusipirko toki maisa,krauna i ji ir sake isves i specialius siukslynus(ju pas mus daug yra,net netoli namu)Bet aisku vis tingi isvezt..Ta zole susmenga tam maise,o dar palyja..Tuoj sakys,kad nenori det i masina to maiso...
Vnz,jei as nupirkciau komposto deze ir mestume i ja zole..Dabar jus man blondinei paaiskinkit Kas is tos zoles paskui pasidaro? Zeme?Per kiek laiko?Kur paskui ja panaudot galima?
Labas rytas.
Sapniuk,dar kartą tris kartus valio.
Sapniuk ir čia sveikinu
aciu, sveikinimu per daug nebuna
Labas
Labas
Sapniuk, dar kartą su gimtadieniu
Giega, jei kompostuotum, tai paskui toks kaip mėšlas gaunasi. Ten viską pūvantį galima mest -ir obuolius, ir bulvių lupenas. Visą organiką. Gal tau ir naudinga būtų. Bet , kad viskas perpūtų, reik naujo nebemest kažkurį laiką. Tai net nežinau ar tau tiks. Arba kažkaip iš apačios tada paimt tą kompostą, kad viršutinio sluoksnio nejudint.
Giega, jei kompostuotum, tai paskui toks kaip mėšlas gaunasi. Ten viską pūvantį galima mest -ir obuolius, ir bulvių lupenas. Visą organiką. Gal tau ir naudinga būtų. Bet , kad viskas perpūtų, reik naujo nebemest kažkurį laiką. Tai net nežinau ar tau tiks. Arba kažkaip iš apačios tada paimt tą kompostą, kad viršutinio sluoksnio nejudint.
LAbukas
Sapniuk,su gimtadieniu!!!
PAs mus buna tokiu panasiu pirkt..TAi kaip suprantu is apacios tas dureles atsidarius ir galiu traukt...+ kiek ten pas mane tos zoles...IS pavasario dar nemazai jos auga,o paskui apmazeja..Nors taip,pjaunam net gruodzio menesi
Rozes,tai taip,pirko turguj geles,laupe ziedlapius,kad butu ka barstyt Aiksu gerai butu kam atiduot,bet va kam Nunesi i turgu-perparduos
MAno rozes visai neblogai atsigavo Net amaru beveik nera Tik ant vieno stiebelio amaru buvo-nupurksiau(kelis kart ziurejau,ka purskiau ) ir ant dar vienos rozes kirminiukas lapus paedes buvo.Nuskyniau ir papildomai nupurskiau..
Sapniuk,su gimtadieniu!!!
PAs mus buna tokiu panasiu pirkt..TAi kaip suprantu is apacios tas dureles atsidarius ir galiu traukt...+ kiek ten pas mane tos zoles...IS pavasario dar nemazai jos auga,o paskui apmazeja..Nors taip,pjaunam net gruodzio menesi
Rozes,tai taip,pirko turguj geles,laupe ziedlapius,kad butu ka barstyt Aiksu gerai butu kam atiduot,bet va kam Nunesi i turgu-perparduos
MAno rozes visai neblogai atsigavo Net amaru beveik nera Tik ant vieno stiebelio amaru buvo-nupurksiau(kelis kart ziurejau,ka purskiau ) ir ant dar vienos rozes kirminiukas lapus paedes buvo.Nuskyniau ir papildomai nupurskiau..
Labas rytas.
Retai čia užsuku, tai kažkokie šuoliai gaunasi
Ten Giega gal neaiškiai paklausiau, norejau pasidometi ar gauni konkretu atlyginimą, ar pagal išdirbį, t.y. pristatytas siuntas? Keista kad dar yra vietų uk kur moka 1 k į menesi, kažkaip galvojau kad visi ten savaitinį gauna
Sveikos
Ta dėžė tai gera, tik velgi be 1,5-2m gero komposto nebuna, tai aš primetu tokia dėžę, o paskui visa kita stengiuosi jau kažkaip kitaip likviduoti
Ten Giega gal neaiškiai paklausiau, norejau pasidometi ar gauni konkretu atlyginimą, ar pagal išdirbį, t.y. pristatytas siuntas? Keista kad dar yra vietų uk kur moka 1 k į menesi, kažkaip galvojau kad visi ten savaitinį gauna
Sveikos
Ta dėžė tai gera, tik velgi be 1,5-2m gero komposto nebuna, tai aš primetu tokia dėžę, o paskui visa kita stengiuosi jau kažkaip kitaip likviduoti
Labas rytas
aciu uz sveikinimus
Rytas vesokas, net rubaske apsirengiau
aciu uz sveikinimus
Rytas vesokas, net rubaske apsirengiau