Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labas
mano ankstesnis darbas toks buvo, valdzia sostinej, darbus planuojuosi pati, pavaldinius jei reik apstruminu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau laukiat savaitgalio,aš jau pradejau jų nebelaukt blink.gif Nezinau kas diedui pasidare,kai tik sestadienis,vakarais alaus priplempia ir laimingas sedi jau manęs nervai nelaiko.Uzkeikė kas ar jam protas susisuko nuo rūpescių,darbų.Sakau pripilsiu tau kokio dusto į tą alų,kad triestum toliau nei matai,sako pabandyk biggrin.gif nu negaliu ziuret į prisvaigusį.Geria ziūriu tą stipresnį,žodžiu nerandu rodos,svarbiausia,kad atsimušineja tuom,kad mol aš šnapso negeriu,nugis koks man skirtumas sakau nuo ko apspangsti.Neturejau rūpescių tai atsirado...Per savaitę ramu,sukas darbuos,o ateina šeštadienis ir žiūrek į vakarą žmogelio akys jau žiba.
Atsakyti
LAbukas

As va nezinau ar galeciau dirbbt ofisini darba...MAn biski daugiau veiklos reikia,nei sedet prie kompo biggrin.gif O karuna..Nu visi turi didesne mazesne karuna biggrin.gif

Sekmadienis...Lynoja...Darbo savaite rodo +27 unsure.gif Sekanciam savaitgaliui vel tik 21 ir darbo savaitei vel 25...Aisku gal dar pasikeis tie orai,nu bet neeeeervina biggrin.gif Siandien pas mus tevo diena.Atvaziuos vaikai,ateis dar draugai..Reikia eit namus biski apsimetyt,pavesinej voratinklius nugraibyt biggrin.gif GAl MB ir zole nupjaus kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Burbuline, kažką slopina su tuo alum taviškis 4u.gif . Jei anksčiau taip nebuvo, tai kažkas su psichologiniais reikalais turbūt 4u.gif Apspangsta ir va jam lyg geriau tuo momentu, mintys nebegraužia...
Giega, keist darbo dienas su poilsio reik UK biggrin.gif
Verdu cepakus . Pažiūrėjau, kad rūsy dar bulvių kokie 2 maišai doh.gif Reik kažkaip suvartot iki šviežių. Bet išsikrausčiau su katilais į vasaros virtuvėlę - nenoriu namus prikaitint 4u.gif
Atsakyti
Žolyte,tai suprantu,jad rūpescius pradejo slopint,ne kitaip,bandau kalbetis tai ranka numoja ir nueina,nesileidzia į snekas,tipo viską išpučiu.Bet,kad neišpučiu,taip yra.
Atsakyti
Burbuline,o pakeisti nealkoholiniu neišeina?Mes abu pamėgome Lidlo nealkoholinį,alkoholinis nebe skanus. ax.gif Ir pigus ir geriasi šaltas skaniai. mirksiukas.gif
Eina sau koks karštis,bandžiau skinti braškes,ar tėvą-motiną užmušiau?Gėles tik paliejau,sausa iki beprotybės. bigsmile.gif Pavalgiau,eisiu pamegzti,pravės,gal namus apkuopsiu? bigsmile.gif
Jau mėlynes pardavinėja.Gal vidury savaitės reiks nulėkti pasižiūrėti? ax.gif
Tik nusipirkau naują mikserį Lidle su trintuve,internete radau kokį neblogą kombainą.Jei nenupirko niekas gal dar vieną užsifundyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 birželio 2018 - 12:28
MAn nepasiteisino kombainas...LT turejau..GAl dabar kokei modernesni,bet mano toks lievokas buvo..Mesa arba gabalais palikdavo arba i tyrele sutrindavo..tesla jei maisai,tai vistiek kazkur perpilt reikdavo,nes nepatogus bliudas buvo..Darzoves irgi kazkaip ne taip supjaustydavo..Vnz,viska atskirai susipirkau ir daug labiau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Oi,Ingrida,apie nealkoholinį nekalbejom,bet 100%jaučiu lieps man pačiai jį ir gert,pasiūlysiu,bet nemanau...dukra šiandien atsikelus jam truputį vėją pakėlė,kad rado tokį atsipalaidavimo būdą,dabar vaikšto įsižeidęs biggrin.gif mat jaučias žinima nekaltas bash.gif ,jo šeimoj visi vyrai mėgėjai,tėvas a.a.labai gėrė,brolis nuo gėrimo mirė,žmona paliko kai nebesusitvarke.Liko vyriausias brolis ir maniškis,jei su kuo pašnekėdavau,visi stebėdavos,kad manasis negeria,va ir nutrūko vadžios,todel ir bijau,kad laiku sugriebčiau.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 06 17, 13:32)
MAn nepasiteisino kombainas...LT turejau..GAl dabar kokei modernesni,bet mano toks lievokas buvo..Mesa arba gabalais palikdavo arba i tyrele sutrindavo..tesla jei maisai,tai vistiek kazkur perpilt reikdavo,nes nepatogus bliudas buvo..Darzoves irgi kazkaip ne taip supjaustydavo..Vnz,viska atskirai susipirkau ir daug labiau patenkinta biggrin.gif

Tai turiu krūvą tų trintuvių,smulkintuvų,bet sugedo mano tešlos maišytuvas Bosch,o kaip nekenčiu rankomis minkyti tešlą.Bandžiau duonkepėje daug kartų minkyti ir ten nebe taip suminko.Tai verkiant reikia dėl tešlos maišytuvo. ax.gif
Burbuline,labai suprantu tave. 4u.gif 4u.gif Pas mus į pusmetį,kartais kas keli mėnsiai būna daugiadienės,ramu ramu ir be jokios progos sprogimas būna. bigsmile.gif Kalbėk į sieną,veltui,tai taip ir gyvename iki kito karto..........
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Ateinu nors pasivaident,kad nebutu tik pusryciu eile biggrin.gif

Labai daug darbo sitam depe...Sia sav dar pasidairinesiu,bet paskui eisiu sneket su valdzia,kad man iki 100 duotu,o ne virs...Pinigai gerai,bet pervargt as irgi nenoriu...
Atsakyti