Kodel perėjai Giega? Ar perkėlė tave ?
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 13, 07:59)
Nupirko mus Senai nupirko,gal pries metus,bet ilgai vyko susijungimas..Is pradziu mums tik pavadinima pakeite ir apranga,o va nuo sios savaites jau ir naujam depe dirbam,ana uzdare..Pati darbo esme nepasikeite,bet depas gerokai didesnis,zmoniu irgi gal 10x daugiau,tai nors ir organizuota,kazkas nedaorganizuota..Na mes iprate greit viska pasiimt,o cia pas viena virsininka atsiklausi,pas kita pasirasai,pas trecia atsizymi,ketvirtoj vietoj pasikrauni,vel parasa gauni ir tik tada vaziuot gali...Vnz viskas uztrunka geras 2h,kai anam per 1 susisukdavom jau su visu pasikrovimu...
Grizus vel,pas viena atsizymet,pas kita parasa pasiimt..O jei kuris kur nors isejes,lauki..Ziurek jau ir eile susidare...
Labas rytas.
Aišku Giega, po nauja vėliava, gal ir algas kilstels į viršų
Sveikos, žinia džiuginanati : lyyyyja
Labas rytas
dziuginancios zinios ner, nelyja
dziuginancios zinios ner, nelyja
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 14, 08:49)
Aišku Giega, po nauja vėliava, gal ir algas kilstels į viršų
Nenervuj , nelyja ir nežada... Kur kaimynas nusipjovė žolę , tai dabar kaip dykuma - aplink pabalę stagarai O kieme man pristypo tokių pavienių piktžolių. Bet pjaut tai nėr ko, tai taip ir gyvenam tokie apšepę
Labas
mano senokai kiemas pjautas, bet zole isdegus, tik vijokliu neima ne rundapas, nei sausra, auga ir zydi
mano senokai kiemas pjautas, bet zole isdegus, tik vijokliu neima ne rundapas, nei sausra, auga ir zydi
Dirvinio vijoklio labai giliai šaknys, tad jam sausra nė motais Pas mane jų irgi pilnas kiemas ir gėlynai.
QUOTE(žollia @ 2018 06 14, 12:23)
Dirvinio vijoklio labai giliai šaknys, tad jam sausra nė motais Pas mane jų irgi pilnas kiemas ir gėlynai.
pas mane ir darze pilna, anksciau kai su lopeta kasdavau darza, lyg tiek nebuvo. Dabar vyras sukultivuoja, tai is susmulkintu saknu nauji auga Kasti jau persunku butu, jaunyn neinu
QUOTE(žollia @ 2018 06 14, 12:23)
aš tokius visokius neužmušamus nupjoviau savaitagli su traktoriuku, tai apsilygino bent jau veja, kad ir išdžiuvus
Labas rytas.
LAbukas
DArzai laukai Pas mane zolytes kieme niekas nesugeba nupjaut Gerai,kad dar nelabai ilga,tik smilgos kelios siubuoja..As i tvoros pakrasti prikisus kardeliu,isauge jie..Katinas jau nugule 2 MB ir kas karta rekia,kad negali normaliai nupjaut zoles
NA ka,penktadienis..Senai jau taip savaitgalio laukiau Tikrai pavargau sia sav..GAl ne tiek fiziskai,kiek nervu istampe..KAi nauja viska,kai ratais eini,kol ka susirandi...Na nieko-ryt poryt pailsesiu
DArzai laukai Pas mane zolytes kieme niekas nesugeba nupjaut Gerai,kad dar nelabai ilga,tik smilgos kelios siubuoja..As i tvoros pakrasti prikisus kardeliu,isauge jie..Katinas jau nugule 2 MB ir kas karta rekia,kad negali normaliai nupjaut zoles
NA ka,penktadienis..Senai jau taip savaitgalio laukiau Tikrai pavargau sia sav..GAl ne tiek fiziskai,kiek nervu istampe..KAi nauja viska,kai ratais eini,kol ka susirandi...Na nieko-ryt poryt pailsesiu