Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Kodel perėjai Giega? Ar perkėlė tave ?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 13, 07:59)
Kodel perėjai Giega? Ar perkėlė tave ?

Sveikos  4u.gif

Nupirko mus biggrin.gif Senai nupirko,gal pries metus,bet ilgai vyko susijungimas..Is pradziu mums tik pavadinima pakeite ir apranga,o va nuo sios savaites jau ir naujam depe dirbam,ana uzdare..Pati darbo esme nepasikeite,bet depas gerokai didesnis,zmoniu irgi gal 10x daugiau,tai nors ir organizuota,kazkas nedaorganizuota..Na mes iprate greit viska pasiimt,o cia pas viena virsininka atsiklausi,pas kita pasirasai,pas trecia atsizymi,ketvirtoj vietoj pasikrauni,vel parasa gauni ir tik tada vaziuot gali...Vnz viskas uztrunka geras 2h,kai anam per 1 susisukdavom jau su visu pasikrovimu...
Grizus vel,pas viena atsizymet,pas kita parasa pasiimt..O jei kuris kur nors isejes,lauki..Ziurek jau ir eile susidare...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aišku Giega, po nauja vėliava, gal ir algas kilstels į viršų mirksiukas.gif

Sveikos, žinia džiuginanati : lyyyyja smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

dziuginancios zinios ner, nelyja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 14, 08:49)
Aišku Giega, po nauja vėliava, gal ir algas kilstels į viršų  mirksiukas.gif

Sveikos, žinia džiuginanati : lyyyyja smile.gif

Nenervuj , nelyja ir nežada... verysad.gif Kur kaimynas nusipjovė žolę , tai dabar kaip dykuma - aplink pabalę stagarai unsure.gif O kieme man pristypo tokių pavienių piktžolių. Bet pjaut tai nėr ko, tai taip ir gyvenam tokie apšepę ax.gif
Atsakyti
Labas

mano senokai kiemas pjautas, bet zole isdegus, tik vijokliu neima ne rundapas, nei sausra, auga ir zydi biggrin.gif
Atsakyti
Dirvinio vijoklio labai giliai šaknys, tad jam sausra nė motais biggrin.gif Pas mane jų irgi pilnas kiemas ir gėlynai.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 14, 12:23)
Dirvinio vijoklio labai giliai šaknys, tad jam sausra nė motais  biggrin.gif  Pas mane jų irgi  pilnas kiemas ir gėlynai.

pas mane ir darze pilna, anksciau kai su lopeta kasdavau darza, lyg tiek nebuvo. Dabar vyras sukultivuoja, tai is susmulkintu saknu nauji auga ax.gif Kasti jau persunku butu, jaunyn neinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 14, 12:23)
Dirvinio vijoklio labai giliai šaknys, tad jam sausra nė motais  biggrin.gif  Pas mane jų irgi  pilnas kiemas ir gėlynai.

aš tokius visokius neužmušamus nupjoviau savaitagli su traktoriuku, tai apsilygino bent jau veja, kad ir išdžiuvus
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

DArzai laukai biggrin.gif biggrin.gif Pas mane zolytes kieme niekas nesugeba nupjaut biggrin.gif Gerai,kad dar nelabai ilga,tik smilgos kelios siubuoja..As i tvoros pakrasti prikisus kardeliu,isauge jie..Katinas jau nugule 2 biggrin.gif MB ir kas karta rekia,kad negali normaliai nupjaut zoles biggrin.gif

NA ka,penktadienis..Senai jau taip savaitgalio laukiau biggrin.gif Tikrai pavargau sia sav..GAl ne tiek fiziskai,kiek nervu istampe..KAi nauja viska,kai ratais eini,kol ka susirandi...Na nieko-ryt poryt pailsesiu biggrin.gif
Atsakyti