Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Širmos netiktu ir pas mane , išsikviečiau dexteros konsultantą, matysiu ką papasakos jis
Atsakyti
Lauksiu ir aš tavo ataskaitos rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, kur tu? Kaip sekėsi su roletais? smile.gif 4u.gif
Ruošiuos į turgų, pažiūrėsiu po kiek braškės ant mūsų miesto ax.gif Kėdainių agurkų jau irgi turėtų būt - jie gi ankstyvi pagrindiniai tiekėjai perpardavėjams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 06, 08:20)
Lyžuka, kur  tu? Kaip sekėsi  su  roletais?  smile.gif  4u.gif 
Ruošiuos į turgų, pažiūrėsiu po kiek braškės ant mūsų miesto  ax.gif  Kėdainių agurkų jau irgi turėtų būt - jie gi ankstyvi pagrindiniai  tiekėjai  perpardavėjams  ax.gif

na ką aš galiu pasakyt apie roletus biggrin.gif, supeikė...bet esmėj kaip paskui jis pats prisipažino jam jie pačiam nepatinka, o kas jam netinka tą ir klientui nesiūlo, sako nesuprantu už ką tokie pinigai, tipo tas sluoksniavimas medžiagos dulkes renka ir t.t. dar kažkas ten su ju pakabinimu ne taip, sako ar matet realiai juos kur? na aišku nemačiau, tai sako pirma pasižiurekit o paskui norekit tongue.gif, užsisakiau klasikinius roletus, tikvel audini brangu pasirinkau tai man 2 langams 250 gavosi verysad.gif ir tai čia vienam kambariui, na liko dar tu kambarių, jei kas galesiu kitur tuos klostuotus deti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 birželio 2018 - 07:59
LAbukas

Kai darai pagal uzsakyma,tai visada viskas brangiau gaunasi...O neisejo priderint gatavu roletu?Ar nebuna pas jus tokiu?
PAs mane miegamuosiuose paprastos zaliuzes..Del grozio pakabintos uzuoaidos rolleyes.gif

VAkar visa vakara dariau tokia fotoknyga is Portugalijos..Va,jeigu rodo..
https://www.photobox...on_id=119640825
Atsakyti
yra gatavų sočiai, ale gi noris serviso, atveža, pakabina ir t.t. smile.gif, čia kaip su baldais gali pirkti iš ikea lentų krūvą ir pats bandyt susirinkti, o gali užsakineti pas baldininką smile.gif , ką aš ir padariau užsisakiau porą komodu i miegama, viena turetu geriai atrodyt prie veidrodžio smile.gif, jei projektas pavyks pasirodysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 birželio 2018 - 09:44
Giega, nežinau ką turi rodyt nuorodoj, bet matau tik vyriškio galvą su gėlių vainiku smile.gif
Lyžuka, man tos žaliuzės irgi nelabai patinka, bet baigia pradėt patikt biggrin.gif . Jas net per vidurį lango gali sustumt, pvz saulei slėpt, bet neužtamsint viso kambario. Dukrai ir vyrui tai labai tos klostuotos žaliuzės gražu.
Atsakyti
Na,man rodo ta knyga biggrin.gif Bet gal todel,kad kompe like visi prisijungimo duomenys...NA,nieko labai idomaus ten-Portugalijos nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 31, 17:52)
tada tikrai žydes, pamatysi smile.gif,  parašyk pavadinimą parūpo ir man smile.gif

Sveikos 4u.gif
Lyžuka,jos vadinas Iceberg,tik yra dar ir climbing Iceberg ar kazkaip panasiai,tai va as nepamenu kurios pad mane,bet uzeik į rozininkų draugiją ir ten rozių kolekcijose paieskok Linutes ir ...pamirsau vardą is Kauno raj.rožyną,jos turi ir tą Iceberg,labai grazu wub.gif
Retai uzeinu,darbas,namai,puodai,retkarciais knyga,myliu knygas,geriausias poilsis.Lauke po medžiu atsisedu su knyga ir viską pamirštu,dabar pradejau Vienuolės paslaptis,pradzia lyg nebloga.
Šiemet braškių neturiu,mažai liejau,susitrauke uogos,krūmai ėmė gelst,pirmą kart man taip,et ....pirksiu kazkiek uogienei,šaldytų maniškiai nevalgo.
Labos nakties visoms 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Palijo nors šiąnakt,pavargau nuo laistymo.Braškėms neužtenka vandens tai tokios ir uogos. ax.gif Vakar uždangščiau nuo paukščių nors dalį. bigsmile.gif
Atsakyti
Burbuline, ačių, betkolkas nera vietos joms, o plėstis nežadu, beto dar patraukė ant plytinių, natūralaus molio spalvų smile.gif

mano ner labai išdžiuvę braškes, užtat užėjo žiauriai žliūgėmis , tai put pradejo ir aš ieškau nusipirkti , pas mus 3 eur kolkas:(
Atsakyti