Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 04, 08:22)
Tai va po pasninko kaiušiniai, čia kažin sveika taip biggrin.gif

Labas rytas  bigsmile.gif

normaliai, vis ne antra diena pasninkaut biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 06 04, 08:28)
normaliai, vis ne antra diena pasninkaut biggrin.gif

Labas rytas

biggrin.gif, pasiskusim tai tik vandens su citrina gausim tongue.gif
Atsakyti
LAbukas

NAmuose pusryciaut reikia,ne tik internete biggrin.gif biggrin.gif

NA ka,vel pirmadienis...VAkar buvom prie juros,tik pasimaudyt neisejo,vanduo zydejo..Vaikai dar turskesi tuose putose,bet man net ziuret bjauru..bandziau dar brist,bet atrodo net riebus tas vanduo,veu...Tai tik pliazo dusai gelbejo,vis atsivesint nueidavom biggrin.gif
MB buvo su tokiom tapkem su skylutem,tai kai nusieme,taip ir liko su idegusiais rutuliukais biggrin.gif biggrin.gif Dar su akiniais pasedejo,tai irgi akys baltuoja biggrin.gif O atrodo jau neblogai idege ir taip buvom..

Atsakyti
čia lygiai taip pat kai aš deginasu su maudymke ir taip be ryšio sukilo šleikos biggrin.gif, tai tokie mistiniai raštai dabar nugaroj išdegę, kad griuk negyvas biggrin.gif o visumoj ant kiemo tai net ir nusiimt iš vis galejau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia ar užsisakei roletus? Aš šiandien meistrą išsikviečiau į namus irgi noriu miegama roletu bandysiu derinti su deininemis užuolaidomis nes pas mane du langai ir abu kampe tai kai prikabini naktiniu tai jau daug apsikrauna langai ir dulkes tik renka paskui , o dar mano bobutes sugeba taukuotom rankomis nučiupineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 birželio 2018 - 07:23
Labuks 4u.gif

QUOTE(giega @ 2018 06 04, 09:54)
LAbukas

NAmuose pusryciaut reikia,ne tik internete biggrin.gif  biggrin.gif

NA ka,vel pirmadienis...VAkar buvom prie juros,tik pasimaudyt neisejo,vanduo zydejo..Vaikai dar turskesi tuose putose,bet man net ziuret bjauru..bandziau dar brist,bet atrodo net riebus tas vanduo,veu...Tai tik pliazo dusai gelbejo,vis atsivesint nueidavom biggrin.gif
MB buvo su tokiom tapkem su skylutem,tai kai nusieme,taip ir liko su idegusiais rutuliukais biggrin.gif  biggrin.gif Dar su akiniais pasedejo,tai irgi akys baltuoja biggrin.gif O atrodo jau neblogai idege ir taip buvom..

Va šitas vaizdas jau ir stovi akyse, nes kai tik pamatau per teliką Trumpą su baltais ratilais aplink akis, tai pagalvoju, kad deginosi su akiniais biggrin.gif . Pas mane daržininko įdegis tongue.gif O koks- įsivaizduokit pačios biggrin.gif Ne blogesnis, nei trumpo, tik kitose vietose ax.gif
Lyžuka, pasidarėm plisuotas žaliuzes. Brangybė, o vaizdas man geresnis su roletais būt buvęs. Tuo labiau, kad jiems vis nuolaidas taiko. Bent man atrodo iš dabartinės pozicijos. Kai atvyko matavimų daryt, tai prirodė prigyrė tas žaliuzes ir susibalamutinom. Nors šiaip tai jos patogios: galima nuo viršaus pastumt į apačią, o galima iš apačios į viršų prikelt, priklausomai , kaip nori šviesą pro langą įleidinėt. Svarbu tinkamą spalvą audinio pasirinkt, aš vienam kambary visiškai pro šalį pramoviau - iš lauko pusės atrodo, kad kokia marlė uždėta , nors iš vidaus prie sienų spalvos derinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 05 birželio 2018 - 07:39
o Žolia koks čia negirdetas dalykas, ačiu kad pranešei reiks pasidomet kas tai per cūdas smile.gif gal ir man tiks smile.gif. o prie jų dar kabinai dienines? Nes man vistiek kažkaip ju pvz miegamam norisi, o sienos mūsų baltos tai visokios tiks smile.gif nors dabar man ant bangos sidabro spalva smile.gif

man nepatinka, kad roletų dedasi tas viršus volelis jiems suskti, o čia žiuriu nera tokio dalyku kazkas artimo romanetei gaunais smile.gif , tai dar išduok kiek kainavo jos 1 langui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 birželio 2018 - 08:29
Kambary kabinau dienines, o hole palikau tik žaliuzes - ten jų visai pakanka. Dar liko keli langai be nieko, nes neapsisprendžiau niekaip. Vistik verandoj imsiu diena-naktis turbūt, nes ten užuolaidų gi nekabinsiu, o be nieko atitraukus palikt irgi nesinori. Bet ten saulė plieskia labai, tai sakė, ne bet koks audinys tinka, o reik saulei atsparaus. Kas vėl brangina . Taip ir delsiu vis. ax.gif
Vienam langui ar ne 60-70 € gavosi , sąskaitos neėmėm ir neprisimenu . Jei langas 2 dalių, tai kaip 2 langus skaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 06 05, 09:49)
Kambary kabinau dienines, o  hole  palikau tik žaliuzes - ten jų visai pakanka.    Dar liko  keli langai be nieko, nes neapsisprendžiau  niekaip. Vistik verandoj  imsiu  diena-naktis turbūt, nes ten  užuolaidų gi nekabinsiu, o  be nieko atitraukus palikt irgi  nesinori.  Bet ten saulė plieskia labai, tai sakė, ne bet koks audinys tinka, o reik saulei atsparaus. Kas vėl  brangina . Taip ir delsiu vis.  ax.gif
Vienam langui ar ne 60-70 € gavosi , sąskaitos neėmėm ir neprisimenu . Jei langas 2 dalių, tai kaip 2 langus  skaičiavo.

aišku pas mane 2 langai dviejų dalių taikaina sukils verysad.gif
Atsakyti
LAbukas

MAn tai tos japoniskos sirmos labai grazu..PAs mane virtuvej yra,noreciau ir salione,bet reikia visus karnyzus perdarinet..TAi nebent kai kada nors remontais uzsiimsim...

vartotojo įkelta nuotrauka

Siaip Ikejoj yra ir tu karnyzu pirkt ir gatavu uzuolaidu,tik pasirinkimas nelabai didelis...Bet zinau,kad LT siuva vu visokiais groziais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 05, 09:51)
aišku pas mane 2 langai dviejų dalių taikaina sukils verysad.gif

jų kitaip neina padaryt, nes tvirtinasi mechanizmas prie stiklo kontūro su magnetukais tokiais.
Tos širmos man pažiūrėt gražu. Turi būt didelės erdvės , kad tiktų, attitinkamas interjeras. Pas mane jos netiktų, nes langai nedideli, kambariai maži.
Koks vėjas pas mane sukilo blink.gif , nu gal lietaus atpūs. Dulka viskas, žolė išdegusi - pas mane gi smėlis unsure.gif
Atsakyti