Labuks
QUOTE(giega @ 2018 06 04, 09:54)
LAbukas
NAmuose pusryciaut reikia,ne tik internete
NA ka,vel pirmadienis...VAkar buvom prie juros,tik pasimaudyt neisejo,vanduo zydejo..Vaikai dar turskesi tuose putose,bet man net ziuret bjauru..bandziau dar brist,bet atrodo net riebus tas vanduo,veu...Tai tik pliazo dusai gelbejo,vis atsivesint nueidavom
MB buvo su tokiom tapkem su skylutem,tai kai nusieme,taip ir liko su idegusiais rutuliukais
Dar su akiniais pasedejo,tai irgi akys baltuoja O atrodo jau neblogai idege ir taip buvom..
Va šitas vaizdas jau ir stovi akyse, nes kai tik pamatau per teliką Trumpą su baltais ratilais aplink akis, tai pagalvoju, kad deginosi su akiniais
. Pas mane daržininko įdegis
O koks- įsivaizduokit pačios
Ne blogesnis, nei trumpo, tik kitose vietose
Lyžuka, pasidarėm plisuotas žaliuzes. Brangybė, o vaizdas man geresnis su roletais būt buvęs. Tuo labiau, kad jiems vis nuolaidas taiko. Bent man atrodo iš dabartinės pozicijos. Kai atvyko matavimų daryt, tai prirodė prigyrė tas žaliuzes ir susibalamutinom. Nors šiaip tai jos patogios: galima nuo viršaus pastumt į apačią, o galima iš apačios į viršų prikelt, priklausomai , kaip nori šviesą pro langą įleidinėt. Svarbu tinkamą spalvą audinio pasirinkt, aš vienam kambary visiškai pro šalį pramoviau - iš lauko pusės atrodo, kad kokia marlė uždėta , nors iš vidaus prie sienų spalvos derinau