Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 30, 08:35)
Kas gero bazėse? Nepamenu kada buvau, pernai panašiu metu turbut tik smile.gif

šiaip daug labai lininių tokių drabužių, gal ir norėjau, bet kainas pamačius galvoju apseisiu su tuo kas spintoj biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 30, 19:34)
šiaip daug labai lininių tokių drabužių, gal ir norėjau, bet kainas pamačius galvoju apseisiu su tuo kas spintoj biggrin.gif

vien del lamdymosi nemyliu lino smile.gif, o ką labai brangus? Turejau kažkada lino patalynę dar iš senu laikų per vestuves dovanotą visai patiko, beto kažkaip buvo užejus mada naturalaus lino užuolaidas kabintis , jau praeityje man lino etapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 31, 07:08)
vien del lamdymosi nemyliu lino smile.gif, o ką labai brangus? Turejau kažkada lino patalynę dar iš senu laikų per vestuves dovanotą visai patiko, beto kažkaip buvo užejus mada naturalaus lino užuolaidas kabintis , jau praeityje man lino etapas smile.gif

nėra aplamai labai brangu, bet kas man patinka, tas brangu biggrin.gif
O šiaip pas mus kažkaip labai viskas puošniau, didesnis pasirinkimas, visko daugiau, tarkim DE tokių daugiau kuklenių modelių, ten labiau paprastesni, bet kaina ženkliai mažesnė ir išpardavimai normalūs
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 31, 09:31)
bet kas man patinka, tas brangu biggrin.gif

topinis posakis biggrin.gif man irgi

anakart megoj žiurinejau kažko vasariško, l noriu batelių ažiuriniu kokiu nors tai tie kur man gražu ir ant kojos super 180-200 eur biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

Grynai lino tai tikrai glamzosi,bet as turejau kelnias su priemaisom,tai labai gerai nesiojos :B 

O patalyne linine tai man visiskai nepatiko,buvau dovanu gavus..Nors ir spalvota ryski,kaip man patinka,bet kazkokio grubaus audimo,atrodo jausdavau ja visa...O ir isskalbus lygint ja reikdavo..Kad ir kaip graziai padziauni,vistiek kazkokia susiglamzius budavo...

Ar cia tik as i sena versija nebeieinu :hmm: 

Atsakyti
Aš senoj kolkas, niekas prievarta dar manes iš jos neiškrauste smile.gif
Atsakyti

Man jau nuo vakar telefas senos versijos nebeuzkrauna,o kompas vakar dar rode,o siandien jau irgi nebeveikia..

Atsakyti
manau su laiku nebus tos senos versijos, nebe reikalo naują padarė, beto girdejau dau tokiu grupeliu kur pas mus į fb persikėlė
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 05 31, 08:51)
<p>LAbukas</p><p></p><p>Grynai lino tai tikrai glamzosi,bet as turejau kelnias su priemaisom,tai labai gerai nesiojos cool.gif </p><p>O patalyne linine tai man visiskai nepatiko,buvau dovanu gavus..Nors ir spalvota ryski,kaip man patinka,bet kazkokio grubaus audimo,atrodo jausdavau ja visa...O ir isskalbus lygint ja reikdavo..Kad ir kaip graziai padziauni,vistiek kazkokia susiglamzius budavo...</p><p></p><p>Ar cia tik as i sena versija nebeieinu hmm.gif </p>

mano kelnės irgi matyt pamaišytos bus, nors rašo kad 100 procentinės, bet kad labai jau nesiglamžo, o patogumas liuks, plius dar ant gumos biggrin.gif
man buvo kelis kart taip, neįėjau, bet paskui susitvarkė, nu man ta nauja versija kažkoks nesusipratimas blink.gif
Atsakyti
lABAS

as senoj versijoj ir neisiu is jos kol neismes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 28, 12:44)
aš aną savaitę pamiršau  4u.gif Druskininkuose vietas užsakyti, lyg suderinau, bet paskui neperskambinau pamiršus. Šiandien žiuriu kainos vos ne Palangos, buvo 20 eu, o dabar 35 eu. Nu, nieko,  kitą savaitę vėl striukes išsitrauksim ir užsakysiu birželiui, gal bus pigiau. Kažkaip į pajūrį nebent rugpjūtį nulėksim, netraukia ta mėsmalė kažkodėl, kas keli metai nieko, bet kiekvienais nesinori jau ax.gif

dar Lt, liepą mėnėsiui lėksiu atostogų tik išleisti, o paskui jau sau vietos gal nuo rugsėjo ieškosiu, pailsėsiu įšią vasarą truputį ax.gif
aš irgi tik įlendu ir atgal, kažkaip neina minties sudėlioti rolleyes.gif
o būna žinok ir kauniečių nieko biggrin.gif

Laba 4u.gif nu pamaciau,kad apue kauniecius pokalbis buvo,yra yra draugiskų mirksiukas.gif ir linksmų,ir paprastų,aš viena iš jų.Atejo naujokė dirbt,tai priėjus prie manęs pasisakė,kad jei ko nesupras eitų prie manęs ir as pamokinsiu,zodziu,ji tokį patarimą gavo,manau man tai pliusas biggrin.gif O as ir nemoku zmogaus pavaryt,zinau kaip sunku naujam.
Darzai apsėti,lakiu kol prades kas dygt,bet varge,varge...nezinau kas bus ,zolės ir tos vos vos lenda.Vandens neprinesiosi liet tai tik agurkams nusinesu ir viskas.
Lyzuka,tu gal numanai kas rožėms galu būti,parasiau į rožes,gal pasakys kas,o gal ir ne,žodžiu turiu 3 krūmus antramečių rožių,nei vienas krūmas neužaugino pumpuro blink.gif kaip suprast?laukiu toliau,gal susuks dar,bet navatna kazkaip.
Atsakyti