QUOTE(*Bj* @ 2018 05 28, 12:44)
aš aną savaitę pamiršau
Druskininkuose vietas užsakyti, lyg suderinau, bet paskui neperskambinau pamiršus. Šiandien žiuriu kainos vos ne Palangos, buvo 20 eu, o dabar 35 eu. Nu, nieko, kitą savaitę vėl striukes išsitrauksim ir užsakysiu birželiui, gal bus pigiau. Kažkaip į pajūrį nebent rugpjūtį nulėksim, netraukia ta mėsmalė kažkodėl, kas keli metai nieko, bet kiekvienais nesinori jau
dar Lt, liepą mėnėsiui lėksiu atostogų tik išleisti, o paskui jau sau vietos gal nuo rugsėjo ieškosiu, pailsėsiu įšią vasarą truputį
aš irgi tik įlendu ir atgal, kažkaip neina minties sudėlioti
o būna žinok ir kauniečių nieko
Laba
nu pamaciau,kad apue kauniecius pokalbis buvo,yra yra draugiskų
ir linksmų,ir paprastų,aš viena iš jų.Atejo naujokė dirbt,tai priėjus prie manęs pasisakė,kad jei ko nesupras eitų prie manęs ir as pamokinsiu,zodziu,ji tokį patarimą gavo,manau man tai pliusas
O as ir nemoku zmogaus pavaryt,zinau kaip sunku naujam.
Darzai apsėti,lakiu kol prades kas dygt,bet varge,varge...nezinau kas bus ,zolės ir tos vos vos lenda.Vandens neprinesiosi liet tai tik agurkams nusinesu ir viskas.
Lyzuka,tu gal numanai kas rožėms galu būti,parasiau į rožes,gal pasakys kas,o gal ir ne,žodžiu turiu 3 krūmus antramečių rožių,nei vienas krūmas neužaugino pumpuro
kaip suprast?laukiu toliau,gal susuks dar,bet navatna kazkaip.