Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2018 05 28, 12:44)

o būna žinok ir kauniečių nieko biggrin.gif

nežinau man kiek teko sutikti visi tokie susireikšminę tipo arba jo lygio ar žemesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 28, 12:20)
nežinau man kiek teko sutikti visi tokie susireikšminę tipo arba jo lygio ar žemesnio biggrin.gif

nematau tokiem dalykams prasmės, daug ir nuo pačio žmogaus priklauso, o bjaurių bobų yra visur biggrin.gif . Per mažai aplamai šitoj Lietuvėlėj yra, kad dar ir susireikšminti, nėra ir prieš ką rolleyes.gif
Iš kitos pusės, kultūringas žmogus visada išlieka žmogumi, o jei jau šiaudai iš batų kyšo, tai nepaslėpsi biggrin.gif
Atsakyti
tas tiesa, aš labiau apie vyrus, iš kitos puses klaipediečiai dar kitokie ir l nosis pakėlę biggrin.gif, kai dirbaui vienoj imonėj ten filialai po visus beveik didesnius miestus buvo, tai labiausia patiko panevėžiečiai ir šiauliečiai , nu rimtai čia taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 28, 15:02)
tai labiausia patiko panevėžiečiai ir šiauliečiai , nu rimtai čia taip  bigsmile.gif

rolleyes.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 05 28, 20:29)

labai vaišingi biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 29, 08:28)
labai vaišingi biggrin.gif

Sveikos  4u.gif

wub.gif
Laba
pamatytumet kaip as po kiema vaikstau blink.gif chalatas su dviem sagom, ner virsutines ir dvieju apatiniu, maudimke matosi biggrin.gif oi babos tures kalbos ax.gif Glauniausia baba kazkada sake kaimynei su drauge: kokios cia ax.gif moterys, kad su kelnem ir su kelnem. Snd. sakys: va sita geriau kelnes uzsimautu. biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai mesk von tą chalatą biggrin.gif , kam jis čia vaizdą gadina, be jo vaizdelis geresnis būtų 4u.gif
O man gaila dienos, nes lauke nieko negaliu daryt, o viskas apžėlę, reik ravėt. Troboj irgi perdaug judesio nenoriu, kad neprakaituot ax.gif Tai prie kompo plaptelėjau. Man dukra pradėjo priekaištaut, kad aš vis su kelnėm ir su kelnėm biggrin.gif Bet suknelės mane varžo . Geriau lininės plačios laisvos kelnės ir kokia bliuskė. Šiand kieme su džinsiniais šortais šliaužioju, nu tai karšta ax.gif
Atsakyti
o aš šiandien jokio karščio nepajaučiau, nors ir po bazė makalavausi ir poliklinikoj buvau, per pačius pietus, nebuvo karšta visai biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 29, 17:36)
o aš šiandien jokio karščio nepajaučiau, nors ir po bazė makalavausi ir poliklinikoj buvau, per pačius pietus, nebuvo karšta visai biggrin.gif

Kas gero bazėse? Nepamenu kada buvau, pernai panašiu metu turbut tik smile.gif
Atsakyti
Labukas

PAs mus ir karsciai karsciai,o tu karsciu net nepajauciau...Tempos gal ir buvo +26,bet vejas nemazas,tai visai nesijaute,o kita diena pralijo,tai irgi to karscio nebebuvo..
Siandien kaip koki velu rudeni tokia prietema,dangus uztrauktas...

Su kelnem dirbt gal ir patogiau,o su suknelem galima i zmones eit mirksiukas.gif Grazia linine,laisva mirksiukas.gif
Atsakyti