Labukas
Atostogos baiges,darbai prasidejo Ir tiek daug darbo turejau,kad vos nenumuse mano poilsio Gerai,kad sestad,sekmad ir pirmad bus laisvadieniai
I kiema dar nebuvau normaliai isejus..MAciau per langa,kad pora roziu zydi,vadinas tos atsigavo..O dar dviem tikrai jau viskas...Bet lai siemet pabuna,nenoriu draskyt..Gal rudeni israusiu,paliksiu zeme per ziema pailset ir pavasari naujas pasodinsiu..
Lanbas rytas.
Labas rytas.
Labukas
SAvaitgalis,tai tik pusrytukai ir bus
Turiu pakeli varskes,kurios data ka tik pasibaige..Vakar planavau,kad siandien ryte kepsiu tinginio varskecius pusryciams,bet pamirsau Pirmiau kiausa i keptuve imusiau,paskui tik ta varske pamaciau..Ai tiek to,gal ryt nepamirsiu
SAvaitgalis,tai tik pusrytukai ir bus
Turiu pakeli varskes,kurios data ka tik pasibaige..Vakar planavau,kad siandien ryte kepsiu tinginio varskecius pusryciams,bet pamirsau Pirmiau kiausa i keptuve imusiau,paskui tik ta varske pamaciau..Ai tiek to,gal ryt nepamirsiu
Labas rytas.
Labas rytas.
oho kiek valgių, tai jau visos išsilakstet
Sveikos
Sveikos
Laba
Kad jau visos iš temos pabėgo, žadėjau ir aš nebeužsukt, ale ko tai nesusilaikiau ir užėjau
Vakar buvom Palngoj. Apėjom Palangos Juzės mugę, bet kad nelabai ką įdomaus mačiau. Arba man jau , kaip pusiaukelėn atėjusiai, nieks nebeįdomu Daugiausiai tai karoliukų vėrinukai . Vieta brangi, o dar ir kiti mokesčiai, prekybininkams nelabai gal pelno ir belieka. Na, gal pirmom dienom ir daugiau ko buvo, vakar gi paskutinė mugės diena. Prie jūros pagulėjom . BiFkį padegiau saulėj Kaklas tai dabar skirtingom spalvom bus : kur raukšlės tai balta, kitur skirtingo intensyvumo raudoni lopai Kaip reik tą pagurklį įdegint, kad jis visad baltas lieka? Nebent, kaip gervei, kaklą ištempus kažkaip į saulę
Kad jau visos iš temos pabėgo, žadėjau ir aš nebeužsukt, ale ko tai nesusilaikiau ir užėjau
Vakar buvom Palngoj. Apėjom Palangos Juzės mugę, bet kad nelabai ką įdomaus mačiau. Arba man jau , kaip pusiaukelėn atėjusiai, nieks nebeįdomu Daugiausiai tai karoliukų vėrinukai . Vieta brangi, o dar ir kiti mokesčiai, prekybininkams nelabai gal pelno ir belieka. Na, gal pirmom dienom ir daugiau ko buvo, vakar gi paskutinė mugės diena. Prie jūros pagulėjom . BiFkį padegiau saulėj Kaklas tai dabar skirtingom spalvom bus : kur raukšlės tai balta, kitur skirtingo intensyvumo raudoni lopai Kaip reik tą pagurklį įdegint, kad jis visad baltas lieka? Nebent, kaip gervei, kaklą ištempus kažkaip į saulę
tikiuos rinksimes mes čia dazniau , gal dar Para, Sapniukas užsuks
BJ kaip tau sekas ar Lt ar De tu dabar?
Sapniukas uzsuka, kadangi jusu nerandu, pusrycius suvalgau ir ltoliau ovoj guliu. Raviu ryte, nes vakare uodai kaip velniai kanda.
VAKAR BUVOM MAUDYTIS, DEGINTIS PRIE MARIU VILOS. oVILOJE KRIKSTYNOS BUVO, TAI TOKS VYRUKAS PRIE MUSU ISGERES PRIGULE, PRADEJOM SNEKET, pasirodo jis mano tokio pazistamo zentas Atnese mums kavos, jo zmona su kasikeliu skanumynu mus privaisino. Nu faina buvo Oi, geri tie kupiskenai Nors tas vyrukas kaunietis.
Labas
VAKAR BUVOM MAUDYTIS, DEGINTIS PRIE MARIU VILOS. oVILOJE KRIKSTYNOS BUVO, TAI TOKS VYRUKAS PRIE MUSU ISGERES PRIGULE, PRADEJOM SNEKET, pasirodo jis mano tokio pazistamo zentas Atnese mums kavos, jo zmona su kasikeliu skanumynu mus privaisino. Nu faina buvo Oi, geri tie kupiskenai Nors tas vyrukas kaunietis.
Labas
Tai dažniau ten nueikit , gal ir kiti ką duos
QUOTE(žollia @ 2018 05 28, 07:25)
Laba
aš aną savaitę pamiršau Druskininkuose vietas užsakyti, lyg suderinau, bet paskui neperskambinau pamiršus. Šiandien žiuriu kainos vos ne Palangos, buvo 20 eu, o dabar 35 eu. Nu, nieko, kitą savaitę vėl striukes išsitrauksim ir užsakysiu birželiui, gal bus pigiau. Kažkaip į pajūrį nebent rugpjūtį nulėksim, netraukia ta mėsmalė kažkodėl, kas keli metai nieko, bet kiekvienais nesinori jau
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 28, 09:28)
tikiuos rinksimes mes čia dazniau , gal dar Para, Sapniukas užsuks
dar Lt, liepą mėnėsiui lėksiu atostogų tik išleisti, o paskui jau sau vietos gal nuo rugsėjo ieškosiu, pailsėsiu įšią vasarą truputį
QUOTE(sapniukass @ 2018 05 28, 10:04)
Sapniukas uzsuka, kadangi jusu nerandu, pusrycius suvalgau ir ltoliau ovoj guliu. Raviu ryte, nes vakare uodai kaip velniai kanda.
Labas
Labas
aš irgi tik įlendu ir atgal, kažkaip neina minties sudėlioti
o būna žinok ir kauniečių nieko