Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Nu ką merginos savaitgalis tongue.gif, kur lėksit kokie planai?? Aš basučiu norėčiau kur nors nuskristi biggrin.gif nusipirkti , ir labiausia išsimiegoti, nes šiandien iš vis pramiegojau iki dabar dar budinuosi bigsmile.gif , o jau orai tai pasakiški, del manes visa vasara gali tokia likti wub.gif

ai mačiau Sapniukas jau iš debesysų prisiduoda biggrin.gif
Atsakyti
Labas
sapniukas jau vietoj, debesis praskridus ax.gif Vakar viezbuty prie baseino rusai svente pergales diena ax.gif tiek sovietines atributikos vienoj vietoj buvo, turkai katiusa dainavo biggrin.gif Aciu Dievui, siandien jau po pergales, gal ramesni bus. biggrin.gif

V.z. deginuos, maudaus, valgau ir storeju. Vaizdai grazus, viezbutis puikus, kambarys liuks, maistas neblogas, nepalginsi su Bodrumo viezbuciu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Na koks cia biezabrazijus temoj, kad pusryciu dar niek nesuvalge biggrin.gif Uz 10 min. eisim vakarieniauti, tai keksiuko neimsiu ax.gif

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nepatikesit,aš dar vartaus lovoj bigsmile.gif tiesiog panorau patinginiaut.Vakar ravejau,laisčiau,sodinau geles,o sndie nesinori nieko.Tiesa,vakar dar nusipirkau kelis rožių krūmus pas latvį ir nepasodinau,reiks truks plyš eit sodint.Turiu sklype tokią žemesnę vietą ir ten dregmes daugiau,norečiau rožes ten sukišt nes tuščias,kad nebūtų tuščia,kažin ar bus ten jom gerai?nusipirkau žemės,kad duobėse papilt,bandysiu,gal pavyks ax.gif prigis.Šiaip visos rožes išgyveno,laaaabai džiaugiuos,jau gyriau jas,gyriau aplink vaikščiodama biggrin.gif ,manau liko patenkintos.
O užtai pelargonijos visos numiro,nei vienos neišsaugojau,kas nepatiko?gal jom mano rūsys per tamsus,o gal paliet reikejo labiau,per žiemą tik kartą paliejau ir pamirsau.
Turkliai zarazos per pomidorus eina,6 jau nukando ,diedui nespejau pasakyt,kad kištų atgal į žemę ir prigis,jis ryte mat atsikėlęs vis eina ūkio apžiūrėt biggrin.gif randa nukąstus ir meta lauk..
Kazkaip koją nelygei pastaciau ir truputį kryptelejau,tai nuo penktadienio jauciu jau,kad skauda ir vakare patinus,kaip nesiseka man su tom kojom...o dar klimas su makse apsireiske nu sovsem vien negalavimai prasidejo,nors kaip girdziu kitų simptomus tai mano dar pakenčiami,nezinia kaip toliau.Išejau savaitei atostogų,bus kada ir pad jus apsilankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2018 05 13, 10:09)
Išejau savaitei atostogų,bus kada ir pad jus apsilankyt mirksiukas.gif

su atostogom 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

papusryciavom ir eisim i bazara. Degintis nebegaliu, dabar turetu prasidet lupimosi faze. Vis tas vejelis prie juros.
Atsakyti