Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2018 05 07, 13:49)
Labas

as vaikiui i Danija siunciu neregistruotu, tuo nustebindama pasto darbuotojas. Va ten tai pastininkas palieka....prie buto duru blink.gif
Is iherb'o man visos siuntos neregistruotos suvaziuoja tvarkingai.

aga, ir man tvarkingai ėjo, kol kartą tiesiog neatėjo biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 07, 13:56)
JAU PAJUDEJO, pagaliau atėjo iki siuntų skirstymo punkto lt smile.gif  yahoo.gif

ir aš gavau, vieną šeštadienį, kitą šiandien atsiėmiau, nu dar vienas kelyje, belieka to sulaukti ax.gif
Atsakyti
pvz iš ebay tai kažkokiom bangom būna, eina, eina siuntiniai ir stop, nespėju rašinet tada tiems pardavėjams bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Sapniuk,gero oro čia palinkėsiu.Pamiršau ten. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas

As ir gavau dar viena uzsakyta siuntini biggrin.gif beliko vieno sulaukt ir atostogoms busiu pasiruosus biggrin.gif Turi ateit tokia pliazine suknele biggrin.gif Neisivaizduoju,kaip ji gyvai atrodys,ant paveiksliuko tai visai grazi biggrin.gif Bet viena bliuska,kuri irgi ant paveiksliuko labai grazi buvo,gyvai man netiko visiskai...Nors prei kokybes prikibt negaliu,tik va modelis visiskai ne man..

Is Ebejaus kai perki,reikia ziuret is kur siuncia..Aki ten is visokiu kiniju eina,tai labai ilgai jie eina..Bet nemazai prekiu buna jau vietoj(Anglijoj,cia man aktualu biggrin.gif ) TAi tie buna per 1-2 sav ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
kinai labai moka apeiti visokius ten pvm ir muitus biggrin.gif, jei pvz preke>22 eur tai suformina siuntima iš kokios nors Belgijos, nors užsakant rodo kad bus siunčiama iš Kinijos, nors gal jie čiasandelius turi, bet keista kad tik brangesnems prekesm biggrin.gif
Atsakyti
Na as tiek nesisiunciu is Ebejaus,kad zinociau visokias gudrybes biggrin.gif Is vis ebejaus nekenciu...GAvau siandien ta suknele ant maudimkes,nu marmalas..Fui veu...Visiskai net nepanasu i paveiksliuka...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man patinka ebay, praktiškai koki 70 proc iš ten siunčiuos, šmutkių šiaip gal mažiausia dalis , pvz iš tokios ukrainiečiu pardes visos siuntes seklos pigios, bet siuntimas ar ne 12 eur o ten tokias pačias atsiunčiau tik už 1 eur siuntimo mokesti ir dar keliolika siunčiantis mokejau kaip už 1 pak siuntima, daug esu iš amerikonu, kitu šaliu seklu siuntusis, susirašineju su jais biggrin.gif, karta kanadietis labai prašė atsiusti plukiu žydinčiu nuotraukų, jam labai mat idomu kaip jos musų klimate augs, nors realiai ta pati platuma, tai siunčiau , o kita karta pomidorus iš latvio siunčiaus biggrin.gif, žodziu pas mane veiksmas ten vyksta bigsmile.gif

Tai ką eurovizija pavyko smile.gif
Atsakyti
LAbukas

Na kai as nieko nesodinu ir neauginu,tai ir seklos man nereikalingos biggrin.gif Nusipirkau dabar tu sauluciu,niekaip i pieva nesuberiu...nes is tikro pamastau,gal keist bent jau puse pievos...Tik va laiko niekaip neistaikau..Jei geras oras,tai as kazkur islekiu,jei lyja,tai negi kieme kapstysies biggrin.gif

O siaip man Amazone labiau uz Ebeju patinka mirksiukas.gif Jei kazko reikia,tai pirmiau Amazonej ziuriu,jei ten nera,tai tada ebejus..O rubus is vis megstu pirkt is realiu parduotuviu..Uzsisakau ir internetu,bet is tokiu pardziu,kurios ir realiai yra..Aisku vis surizikuoju ir tik is internetiniu pardziu pirkt biggrin.gif Va atradau toki apatiniu puslapi,labai gera kokybe,dydziai atitinka mirksiukas.gif
https://www.pourmoi.co.uk

O bliuska pirkau is sito puslapio,gavau palygint greitai,kokybe irgi nebloga,bet dydziai neatitiko,nors visur rase,kad atitinka..Ir kaip nekeista-per didelis ax.gif
https://www.linkshe.com
Atsakyti
apatiniu psl įdomus o tas antras keistas toks biggrin.gif panašu į kitaicu tik kitaip pavadintas smile.gif

vaikai irgi žiuriu labiau amazonę mėgsta o jei jau gryn kinietišku tai aleexpres
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2018 - 12:23
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Is Aliexpress is vis nieko niekad nesisiunciau biggrin.gif

Vakar gavau dar veina pliazine suknele is ebejaus..net nepamenu,kad uzsisakinejau ja g.gif ziuret tai ziurejau,bet man rodos neuzsakinejau..na sita geresne,nei ta pirmoji,sunesiosiu biggrin.gif Reikia grazint maudimke is to Purmoi..Kokybe gera,viskas tiko,bet nusipirkau dar viena,dar grazesne maudimke biggrin.gif Tai dabar realiai 5 bikiniai ir 2 pilni maudomukai-kose virsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti