Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas

QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 04, 07:04)
4u.gif  kad viskas greit praeitų

Giega,o nuo balandžio 25 nebuvo Anglijoje kokiu šventiniu dienų? Nesuprantu kažko dingo dukros siuntinys 25 diena išsiustas per toki royal mail, tai ten kaip suprantu toks paštas kaip mūsų, ir taškas toliau nei bum bum... ?

Sveikos  4u.gif

TAip,Royal mail,tai kaip LT pastas-valstybinis.Svenciu jokiu nebuvo..Va sis pirmad bus nedarbo diena mirksiukas.gif Siuntiniai,laiskai gana daznai dingsta per pasta..Negaliu sakyt,kad jis nepatikimas,bet ir zmoniu srautas milijoninis,sunku atrast kurioj vietoj dingo,jei siuntinys neturejo sekimo(tracking)...O gal LT pasimete..Ten irgi nekazkas su pastu..
Atsakyti
nu nenuvertink Lietuvos pasto, bent jau man su juo viskas gerai. Tiek neregintu siuntu is Amerikes sekmingai mane pasieke, ne viena tfu tfu nedingo.

Labas
Atsakyti
O gal siaip kazkur pastrigo tas siuntinys...Pernai per KAledas,kai keitemes dovanelem(cia kitoj temoj,bet puse tu paciu nariu biggrin.gif )As issiunciau gruodzio 1d,dar tikrai nei pastas neuzkistas buvo,nei ka..Ir ka,mano dovanele atejo pati askutine,gavo jau po svenciu,gruodzio 26d lygtai...
Be to,gal siunte antra klase,tai ji irgi leciau eina...

As vakar gavau per Royal mail siuntini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 05 04, 09:49)
O gal siaip kazkur pastrigo tas siuntinys...Pernai per KAledas,kai keitemes dovanelem(cia kitoj temoj,bet puse tu paciu nariu biggrin.gif )As issiunciau gruodzio 1d,dar tikrai nei pastas neuzkistas buvo,nei ka..Ir ka,mano dovanele atejo pati askutine,gavo jau po svenciu,gruodzio 26d lygtai...
Be to,gal siunte antra klase,tai ji irgi leciau eina...

As vakar gavau per Royal mail siuntini biggrin.gif

turi jis ta sekimo nr. bet tik rodo kad išsiustas :
Siunta išsiųsta į gavėjo šalį vieta: Didžioji Britanija 2018-4-25
Atsakyti
aš beveik kas savaitę siunčiuosi, tai turiu praktikos ir su mūsų, ir su vokiečių paštu, tai patyliu geriau, nes paskutiniu metu ypač tobulai jie dirba. O va iš iherb vienas siuntinys aplamai dingo, net ir pagal numerį neatsakė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 04, 10:51)
aš beveik kas savaitę siunčiuosi, tai turiu praktikos ir su mūsų, ir su vokiečių paštu, tai patyliu geriau, nes paskutiniu metu ypač tobulai jie dirba. O va iš iherb vienas siuntinys aplamai dingo, net ir pagal numerį neatsakė blink.gif

nunu negasadink smile.gif , ten dar ir suma buvo nemaža, plius dalis prekių aplamai ne jos, tektu pinigus grąžinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 gegužės 2018 - 09:57
QUOTE(Lyžuka @ 2018 05 04, 09:57)
nunu negasadink smile.gif , ten dar ir suma buvo nemaža, plius dalis prekių aplamai ne jos, tektu pinigus grąžinti verysad.gif

tai nesakau, kad taip bus biggrin.gif Tiesiog man paskutiniu metu pastoviai problemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 05 04, 15:09)
tai nesakau, kad taip bus biggrin.gif Tiesiog man paskutiniu metu pastoviai problemos ax.gif

nu va parašė, kad kolkas dar kažkokiam siuntų skirstymo punkte ir kaip taisyklė mane turėtu pasiekti, t.y Lietuvą kitos savaitės gale verysad.gif....

Giega ką jus ten tiek siunčiat mums biggrin.gif, kad net paštas užsikišo tongue.gif
siuntinys eina 2,5 savaitės hmm.gif
Atsakyti
Laba, Lietuvos viduje paštas dirba idealiai. Kiek naudojuosi, nera nei vieno siuntinio dinge, o ir nukeliauja per parą. Visokius siunciu: registruotus ir ne. Tik išskyrus Vilniaus paštą, ten tai gali ir savaitę siuntinio neatnesti. Gal per mazas algas moka paštininkams. ax.gif

Atsiminiau. Siunciau i Olandija, nukeliavo be problemų. Ilgiau vyksta iš Olandijos į LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 gegužės 2018 - 17:25
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

as vaikiui i Danija siunciu neregistruotu, tuo nustebindama pasto darbuotojas. Va ten tai pastininkas palieka....prie buto duru blink.gif
Is iherb'o man visos siuntos neregistruotos suvaziuoja tvarkingai.
Atsakyti
JAU PAJUDEJO, pagaliau atėjo iki siuntų skirstymo punkto lt smile.gif yahoo.gif
Atsakyti