BJ, o baba sugeba įlipt pati ar su kokiu keltuvu ikeliat?Kaip plaukus tvarko? Šiaip tai galvoju gerai tiems vokeičiams kai išgali pasisamdyt kokią padejėją
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 23, 08:17)
BJ, o baba sugeba įlipt pati ar su kokiu keltuvu ikeliat?Kaip plaukus tvarko? Šiaip tai galvoju gerai tiems vokeičiams kai išgali pasisamdyt kokią padejėją
ne, yra tokia kėdė, atsisėda, tada nuleidžia į vandenį, kaip liftas
Tvarko dukra, ji šitų socialinių paslaugų kirpėja, vaišto pas senukus. Kitose šeimose irgi ateidavo į namus kirpėjos kartą savaitėj sutvarkyt plaukus
QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 23, 08:24)
ne, yra tokia kėdė, atsisėda, tada nuleidžia į vandenį, kaip liftas
Tvarko dukra, ji šitų socialinių paslaugų kirpėja, vaišto pas senukus. Kitose šeimose irgi ateidavo į namus kirpėjos kartą savaitėj sutvarkyt plaukus
\aišku dukra irgi tokia turi tik ji labiau po dušu megsta tai ir stovi beveik nenaudojama
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 23, 08:28)
\aišku dukra irgi tokia turi tik ji labiau po dušu megsta tai ir stovi beveik nenaudojama
vasarą, kur buvau toje šeimoje, baba irgi į dušą kišdavom, pasodini į tą kėdę ir įstumi į dušą
QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 23, 08:30)
vasarą, kur buvau toje šeimoje, baba irgi į dušą kišdavom, pasodini į tą kėdę ir įstumi į dušą
o nebuna tokiu babu kur dingsta noras praustis jom? kaip pvz dabar mano anytai
LAbukas
O kokie pusryciai grazus Pas mane sekmadieniais daznai blynai pusryciams buna,bet as nemoku tokiu graziu iskept Nu nebent forminej keptuvej
VAkar Londone toks grazus oras buvo,kad ikalbejau SB iki juros pasivaiksciot nulekt,o ten tooooks rukas buvo...O siandien jau ir Londoniskese baisinis rukas ir saltis...Rodo -1,bet jutimine kaip -5 brrr...
O kokie pusryciai grazus Pas mane sekmadieniais daznai blynai pusryciams buna,bet as nemoku tokiu graziu iskept Nu nebent forminej keptuvej
VAkar Londone toks grazus oras buvo,kad ikalbejau SB iki juros pasivaiksciot nulekt,o ten tooooks rukas buvo...O siandien jau ir Londoniskese baisinis rukas ir saltis...Rodo -1,bet jutimine kaip -5 brrr...
Labas iš ryto.
-5 baisinis šaltis? Mano kaime irgi lyja , vėjas.
Sergam su pagranduke Sėdim namie . Man tai kaip ir nieko , o va dukra tempos turi šiek tiek, koso. Gal nesusikomplikuos rimčiau .
Užmerkiau žirnius pagal Parą , virsiu sriubą. Dar ir lęšių įbėriau į tą vandenuką su soda, juk jie irgi prie tų pučiančių priskiriami.
QUOTE(giega @ 2017 01 23, 11:25)
LAbukas
-5 baisinis šaltis? Mano kaime irgi lyja , vėjas.
Sergam su pagranduke Sėdim namie . Man tai kaip ir nieko , o va dukra tempos turi šiek tiek, koso. Gal nesusikomplikuos rimčiau .
Užmerkiau žirnius pagal Parą , virsiu sriubą. Dar ir lęšių įbėriau į tą vandenuką su soda, juk jie irgi prie tų pučiančių priskiriami.
Man tai šiį metu atradimas tos didelės vijoklines pupeles, tokios vienos jau galima gerai užkasti
QUOTE(žollia @ 2017 01 23, 08:49)
BAisinis baisinis NAmai cia vienos plytos..Dregme didele ir tas saltis jauciasi didesnis gerokai...Beje,net lektuvu skrydzius atsaukia del sito ledinio ruko...
Dukra UK į darbą važinėja su motoroleriu , tai sako ŽIAURIAI šalta . Bet apsirengt normaliai niekaip neįkalbu, ar pirštines storas apsimaut . Ta drėgmė tai tikrai, veikia stipriau nei šaltis .
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 23, 10:44)
o nebuna tokiu babu kur dingsta noras praustis jom? kaip pvz dabar mano anytai
patikėk...visom Bet nesiterlioji, prievartiniu būdu maudai
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 01 23, 11:54)
BAisinis baisinis NAmai cia vienos plytos..Dregme didele ir tas saltis jauciasi didesnis gerokai...Beje,net lektuvu skrydzius atsaukia del sito ledinio ruko...
pas mus tas pat, durys čia visur stiklinės, langai terasos didžiausi. Naktį pašalo, žiūriu durys iš vidaus leduku užsitraukę, nemoka jie nuo šalčių saugotis, kaitina namie šilumą, vaikštom trumpom, bet iš išorės, kad galima susitvarkyt, nu nedaeina. Tik tiek, kad būna pas juos tas minusas į penkis metus kartą