Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas

QUOTE(žollia @ 2018 04 30, 18:51)

Giega, kaip tavo rožės? Išgyveno?

Viena tai tikrai ne..Na bet ji jau ir buvo tokia kazkokia nekokia ax.gif O kitos laikos vis dar..Apkarpiau stipriai,tai gal nelabai tas nuodas iki saknu nuejo..Ziuresim..Siemet paliksiu taip,jei nelabai kas gausis,rudeni iskasiu,pavasari naujas susodinsiu..

Beje,po braskem mano mociute visada zoles dedavo,kad tos braskes zemej nesivoliotu ir galima iskart valgyt butu mirksiukas.gif Del kurkliu nezinau,per maza buvau,kad i tokius dalykus kreipt demesi biggrin.gif
Atsakyti
Labas

mano braskes juodoj agro plevelej auga ir vargo nemato biggrin.gif
Rundapu vyras garsvas nupurske, tai net sraigem macijo, kai uzvalge.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
O aš garšvas šiemet džiovinu, prisiskaičiusi, koks tai gėris biggrin.gif . Parsinešiau kibirą prisiskynusi, o sudžiovinus liko nepilnas 0,5 l stiklainiukas. smile.gif Sumaliau į miltus ir šiandien jau pirma diena, kai šaukštelį suvartojau ax.gif . Skonis tai nekoks rolleyes.gif O Sapniukas naikina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 05 02, 07:47)
O aš garšvas šiemet džiovinu, prisiskaičiusi, koks tai gėris  biggrin.gif .  Parsinešiau kibirą prisiskynusi, o sudžiovinus liko  nepilnas 0,5 l stiklainiukas.  smile.gif  Sumaliau  į miltus ir  šiandien jau pirma diena, kai šaukštelį  suvartojau  ax.gif  . Skonis tai  nekoks  rolleyes.gif  O Sapniukas naikina  biggrin.gif

oho prašom plačiau, čia vaistas ar maistas ?

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip pasirinksi , Lyžuka 4u.gif Ir vaistas ir maistas biggrin.gif . Dabar augantys jauni lapeliai, tie iš pačio viduriuko, tai visai skanūs ir švieži. Bet aš neypatingai puolu prie žolių valgymo. Nu kažkaip gal reiktų įprast. Va, kol skyniau džiovinimui, tai pavalgiau tų šviežutėlių, dar neišsiskleidusių. O kad darytis salotas, tai kažkaip nenoriu. Bet va, pabandžiau pasidžiovint ir vartot kaip vaistą biggrin.gif
garšva
Reiktų man dar žemuogės lapų pasidžiovint, bet tų jau reik ieškot, arti nežinau kur tiek surast.
Atsakyti
labas
zolia, pas kaimynus nepurskiau, net ganytis galiu po garsvas, dilgynes.
Atsakyti
Girdejau kad i salotas deda, mačiau dygsta iš bijųno, matyt kažkaip su šaknimis užsinešė, reiks paragauti smile.gif

Atsakyti
Kai į kokį gėlės kero vidurį įsitaiso, tai baisu, neįmanoma jos iš ten iškrapštyt. Pas mane tai po lazdynais auga, kur nenušienaujam. Tai ten visad yra smile.gif. Į šonus neina, nes pjaunama pieva.
Sapniuk , belieka pasirinkt pas kaimynus. mirksiukas.gif Dilgėlės irgi valgomos, bet tos tai man išvis smirda biggrin.gif Reiktų man trąšos iš jų pasiraugint. Smarvė nesvietiška jai rūgstant- gryn š... biggrin.gif Bet augalams patinka. ax.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(žollia @ 2018 05 02, 06:09)

Reiktų man dar žemuogės lapų pasidžiovint, bet tų jau reik ieškot, arti nežinau kur tiek  surast.

Uzsisodink koki kampiuka,jos greitai auga mirksiukas.gif Ir uogu bus,ir lapu biggrin.gif
As buvau visa patvori zemuogem nusodinus,visa vasara uogu buvo mirksiukas.gif Bet paskui i jas zoliu priaugo,o as laiko neturiu pastoviai ravet,tai vienais metais viska isroviau...Gal reiktu i kokius lovelius susodint g.gif
Atsakyti
zolia tikriausiai turejo omeny miskines zemuoges.
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad tos sukultūrintos vaistams netinka. Teisingiau, bėdos nepridarytų gal, bet poveikio ir nelabai būtų ax.gif Miškinių reiks ieškot. 4u.gif
Tų didelių šiemet pasisėjau , senas buvau išrovusi. Išpikiavau jau, belieka vietos joms surast, kur nuolatinai pasodint ax.gif
Atsakyti