Mes ka tik gavom ledu, vos spejau kaliosus po cesnaku sodinimo namo partempt
O Giegos puokštė susukta spirale.Aš jau kaip specas matau.Mes taip mokomės sukti,kad puokštė stovėtų pastatyta.
Giega, ačiū
Iš ryto ir lijo, ir vėjas. O po pietų prasigiedrijo, nors vėjas nedingo, bet saulutė maloniau nuteikė
Dukra sakė, kad ir UK nekoks oras , bet žada taisytis .
Kažkur skaičiau, kad nelengva sukt tas puokštes, bet gražu pastatytos
Iš ryto ir lijo, ir vėjas. O po pietų prasigiedrijo, nors vėjas nedingo, bet saulutė maloniau nuteikė
Dukra sakė, kad ir UK nekoks oras , bet žada taisytis .
Kažkur skaičiau, kad nelengva sukt tas puokštes, bet gražu pastatytos
Žolia, su praėjusiu gimtadieniu Sveikatos
Laba
Papildyta:
O į vandenį jos nemerkia?
Laba
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 27, 17:00)
O Giegos puokštė susukta spirale.Aš jau kaip specas matau.Mes taip mokomės sukti,kad puokštė stovėtų pastatyta.
O į vandenį jos nemerkia?
Labas rytas.
Merkia,Pariuk,bet čia taisyklingai susukta,kad stovi. Mūms per egzaminą bus užduotis praktinė.
Ačiū, Para Retai beužsuki, kuo užimta ?
Anoj temoj klausei apie žirnius, bet aš ten tik paklydusi parašau , tai čia geriau man parašyt Mano žirniai sėti 04.13 stovi jau 5 dienos išlindę. Bet aš prieš sėją juos mirkiau Ir vasarinius česnakus tą pačią dieną įkišau - irgi sudygę .
Apsiniaukę, kad tik nelytų
Anoj temoj klausei apie žirnius, bet aš ten tik paklydusi parašau , tai čia geriau man parašyt Mano žirniai sėti 04.13 stovi jau 5 dienos išlindę. Bet aš prieš sėją juos mirkiau Ir vasarinius česnakus tą pačią dieną įkišau - irgi sudygę .
LAbukas
Pas mus dabar madoj puokstes iskart tokioj ala vazoj Susuka spirale tas puokstes,aprisa celofanu,ten iskart vandens ipila ir taip parduoda VA tam ir reikalinga,kad tos geles stovetu
Pas mus dabar madoj puokstes iskart tokioj ala vazoj Susuka spirale tas puokstes,aprisa celofanu,ten iskart vandens ipila ir taip parduoda VA tam ir reikalinga,kad tos geles stovetu
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2018 04 28, 08:56)
Ačiū, Para Retai beužsuki, kuo užimta ?
Laba,
Begime vis, paskaitau jus prieš miegą. Dabar dar lauko darbai prisides. Pradziai rausiu gelynus. Reikua zemę pakelti aukščiau. Šiltnamis dar nesodintas
QUOTE(Para @ 2018 04 30, 18:56)
Laba,
Begime vis, paskaitau jus prieš miegą. Dabar dar lauko darbai prisides. Pradziai rausiu gelynus. Reikua zemę pakelti aukščiau. Šiltnamis dar nesodintas
Jei daug kelti, turiu omeny, didelį plotą ir aukštį, tai nepigiai atsieis. Pomikai mano susodinti ir lyg labai patenkinti tuo Šiandien pjoviau žolę ir iškart mulčiavau braškes. Bijau, kad prisikviesiu grambuolių į jas su tuo mulču. Bet tokia prasta ta mano smėlio žemė... Esu auginusi su mulču, bet senokai, tai, kol nenugraužė, buvo labai gražios ir derlingos. ilgą laiką paskui tik tradiciškai auginau: tręšiau, ravėjau , laisčiau. Sugalvojau pabandyt vėl. Gal ir keiksiuos paskui.
Giega, kaip tavo rožės? Išgyveno?
Labas rytas.