Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Mes ka tik gavom ledu, vos spejau kaliosus po cesnaku sodinimo namo partempt rolleyes.gif
Atsakyti
O Giegos puokštė susukta spirale.Aš jau kaip specas matau.Mes taip mokomės sukti,kad puokštė stovėtų pastatyta. ax.gif
Atsakyti
Giega, ačiū 4u.gif
Iš ryto ir lijo, ir vėjas. O po pietų prasigiedrijo, nors vėjas nedingo, bet saulutė maloniau nuteikė ax.gif
Dukra sakė, kad ir UK nekoks oras , bet žada taisytis .
Kažkur skaičiau, kad nelengva sukt tas puokštes, bet gražu pastatytos ax.gif
Atsakyti
Žolia, su praėjusiu gimtadieniu birthday.gif 000552.gif Sveikatos 4u.gif

Laba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2018 04 27, 17:00)
O Giegos puokštė susukta spirale.Aš jau kaip specas matau.Mes taip mokomės sukti,kad puokštė stovėtų pastatyta. ax.gif

O į vandenį jos nemerkia? mastau.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Merkia,Pariuk,bet čia taisyklingai susukta,kad stovi. ax.gif Mūms per egzaminą bus užduotis praktinė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Para 4u.gif Retai beužsuki, kuo užimta ?
Anoj temoj klausei apie žirnius, bet aš ten tik paklydusi parašau biggrin.gif , tai čia geriau man parašyt ax.gif Mano žirniai sėti 04.13 stovi jau 5 dienos išlindę. Bet aš prieš sėją juos mirkiau 4u.gif Ir vasarinius česnakus tą pačią dieną įkišau - irgi sudygę ax.gif .
Apsiniaukę, kad tik nelytų mad.gif
Atsakyti
LAbukas

Pas mus dabar madoj puokstes iskart tokioj ala vazoj biggrin.gif Susuka spirale tas puokstes,aprisa celofanu,ten iskart vandens ipila ir taip parduoda biggrin.gif VA tam ir reikalinga,kad tos geles stovetu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 04 28, 08:56)
Ačiū, Para  4u.gif  Retai beužsuki, kuo užimta ? 
Anoj temoj klausei apie žirnius, bet aš ten  tik paklydusi parašau  biggrin.gif  , tai  čia  geriau man  parašyt  ax.gif  Mano žirniai sėti 04.13  stovi jau  5 dienos išlindę. Bet aš prieš sėją juos mirkiau  4u.gif Ir vasarinius česnakus tą pačią dieną  įkišau - irgi  sudygę  ax.gif .   
Apsiniaukę, kad tik nelytų  mad.gif

Laba,

Begime vis, paskaitau jus prieš miegą. Dabar dar lauko darbai prisides. Pradziai rausiu gelynus. Reikua zemę pakelti aukščiau. Šiltnamis dar nesodintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 04 30, 18:56)
Laba,

Begime vis, paskaitau jus prieš miegą. Dabar dar lauko darbai prisides. Pradziai rausiu gelynus. Reikua zemę pakelti aukščiau. Šiltnamis dar nesodintas  ax.gif

Jei daug kelti, turiu omeny, didelį plotą ir aukštį, tai nepigiai atsieis. Pomikai mano susodinti ir lyg labai patenkinti tuo biggrin.gif Šiandien pjoviau žolę ir iškart mulčiavau braškes. Bijau, kad prisikviesiu grambuolių į jas su tuo mulču. Bet tokia prasta ta mano smėlio žemė... Esu auginusi su mulču, bet senokai, tai, kol nenugraužė, buvo labai gražios ir derlingos. ilgą laiką paskui tik tradiciškai auginau: tręšiau, ravėjau , laisčiau. Sugalvojau pabandyt vėl. Gal ir keiksiuos paskui. ax.gif
Giega, kaip tavo rožės? Išgyveno?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti