Labas rytas.
LAbukas
TAi siandien as pirma pusryciu ateinu
Vis dar skauda koja...Jei MB anksciau is darbo gris,tai vaziuosim pas gyd...Bet netinsta ji,nedega...Bet gal tikrai kas negerai,jei ir tempa nekrenta...Vis dar 37 laikos.
Vis dar skauda koja...Jei MB anksciau is darbo gris,tai vaziuosim pas gyd...Bet netinsta ji,nedega...Bet gal tikrai kas negerai,jei ir tempa nekrenta...Vis dar 37 laikos.
QUOTE(giega @ 2018 03 16, 11:57)
LAbukas
Giega, kažkos uždegimelis laikosi
žiurinejam paminklus, kainos , už tokia metalo šakutę, ala papauošimas 300 eur kažin kodel viskas taip subrangę, tik algos stabilios likę
aš tai šiandien įsimoviau i tuos 10 cm kulnus, netikejau kad tokie patogųs, kaip basa jaučiuos
PAsnaudziau..MB siandien anksciau is darbo grizta,sake ves mane pas gydytojus,bet koja lygtai maziau skauda Ryskiai is baimes Gi fobija gydytojams turiu...
Mes tik nuvalyt paminkla tvorele norjom,tai ir kaina kai uzsauke TAi svogeris pats nusipirko kazkokia spec rugsti ir pats viska graziai nuplove...
Labas rytas.
Kaip Giega?
Sveikos, su savaitgaliu
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 17, 08:47)
kita savaitė ir čia bus vėsi, ateis matyt šalčiai
LAbukas
Kovo 17
https://scontent-lhr...amp;oe=5B42EDC6
-1 ir sninga...
Infekcijos nera,per silpni vaistai nuo skausmo buvo,uztai ir skaudejo man ta koja..O tempa siaip reakcija i operacija...Israse stipresniu,bet dar nesuveike
Kovo 17
https://scontent-lhr...amp;oe=5B42EDC6
-1 ir sninga...
Infekcijos nera,per silpni vaistai nuo skausmo buvo,uztai ir skaudejo man ta koja..O tempa siaip reakcija i operacija...Israse stipresniu,bet dar nesuveike
Labas rytas.
Sūnus su marčia pabėgo nuo angliško šalčio,bet pakliuvo čia,į didesnį.
Labas rytas
Man irgi veizolai iškrito - -12 °C
Bet pro langą vaizdai tai gražūs - saulė šviečia, be vėjo
Nesugalvoju, ką gamint pietums šiandien.
QUOTE(žollia @ 2018 03 18, 08:56)
Labas rytas
Pas mus- 11 o atrodo pro langa taip šilta