QUOTE(sapniukass @ 2017 01 21, 13:33)
nu logiskai pagalvojus, tai mesa, bulves ir kopustai
Lietuviskai: cepelinai su kopustais...nu ir gal nieko
Lietuviskai: cepelinai su kopustais...nu ir gal nieko
nu kugelį jie irgi valgo su obuoliene ir bulvinius blynus
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2017 01 21, 13:39)
Užsikvatojau balsu del kopüstų,sapniuk tu teroristka gal baba suviduriuotų nuo riebalų,o Bj tada nepavydėciau
Bet kaip įdomiai valgo su kopūstais
Jaučiu vyriškis tuos namuos per tiek laiko visokio šlamšto prikaupė,manasis gal irgi prikauptų,bet dabar as vis patyliukais prametau visokius varžtelius,geležiukus
Bet kaip įdomiai valgo su kopūstais
Jaučiu vyriškis tuos namuos per tiek laiko visokio šlamšto prikaupė,manasis gal irgi prikauptų,bet dabar as vis patyliukais prametau visokius varžtelius,geležiukus
pas juos skrandžiai ko gero geležiniai, kiek esu mačius jie šlamšto rija, nei ten viduriai atsako, nei ką. Čia mums būtų prastai vokiško užėdus
Abejoju, ji tik trys mėn., kaip mirus, bet kaži ar prieš tai kas valė irgi
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 01 21, 13:49)
Bet tu matai, o galvojau, kad cepelinus tik lietuviai verda Tas įdaras tai jau nesvarbu , gali bet kas būti. Vos ne giminės tie germanai
verda jie su faršu arba kepenėlėm, ir virtų bulvių irgi verda, sakyčiau labiau net paplitę virtų, tik dažniausiai jie be įdaro daro, nors yra pirkti ir su įdaru. Matyt kas ką mėgsta Lietinius irgi kepa, tik valgo vienus arba cukrum pabarstytus. Balandėlius, kugelį, guliaša, kotletus, nu beveik viską tą patį . Baba tušintus kopūstus mėgsta su dešrelėm, tai kas savaitę beveik darau