Labas iš ryto
Oi, bjaurybe, nelinksma būtų, jei toks pradėtų kibt . Tai turbūt toks vienkartinis sutvarkymas bus tau ten. Nemanau, kad jie norės išlaidaut palaikant pastoviai tvarką, jei jau iki šiol nesitvarkė. Kokius 5 metus vėl galė kuist
Nuo vidurnakčio prasidėjo galvos skausmas stiprus. Iki ryto pravargau, išgėriau tablietką, bet vistiek plėšia. Ar gali taip būt, kad kokia migrena priskreto? Nei iš šio , nei iš to. Nes jokių priežasčių tam skausmui kaip ir nerandu.
Sukneles gražios, bet dabar kitu stilium gyvenu, kliošais ir pan.
va tokiu noriu
va tokiu noriu
QUOTE(žollia @ 2017 01 21, 10:40)
Labas iš ryto
Oi, bjaurybe, nelinksma būtų, jei toks pradėtų kibt . Tai turbūt toks vienkartinis sutvarkymas bus tau ten. Nemanau, kad jie norės išlaidaut palaikant pastoviai tvarką, jei jau iki šiol nesitvarkė. Kokius 5 metus vėl galė kuist
Nuo vidurnakčio prasidėjo galvos skausmas stiprus. Iki ryto pravargau, išgėriau tablietką, bet vistiek plėšia. Ar gali taip būt, kad kokia migrena priskreto? Nei iš šio , nei iš to. Nes jokių priežasčių tam skausmui kaip ir nerandu.
kol as eisiu į savaitę kartą, kitą penktadienį jis pats mane pasiims ankščiau, nes dukra negali, o paskui gal ką kitą susiras, o gal lauks vėl manęs, Nes tiek laiko nesitvarkė, kol manęs nebus per tą mėnesį jiems nieko tokio, kad niekas netvarkys. Vyrams dzin, kiba jie mato, kad netvarkyta, tik tada neben patiems, kai kliūna
gal miego trūkumas greičiau, tiesiog ko gero negali ir naktį atsipalaiduoti
Batų ir aš tokių laukiu, nukainavo ir dabar mano išmieros nėra, nu bet iki pavasario sulauksiu
Labukas
Bet gal ir gerai,kai yra kazkoks rezimas...O tai baba miegotu gal ir visa diena...
Sukneles as kaip tik labiau aptemptos noriu,bet vistiek nerandu...Ai,tuoj ta ziema baigsis Nors siandien salta...PAmarinavau vistos,gal kur i gamta pasiduot,pasikept
Bet gal ir gerai,kai yra kazkoks rezimas...O tai baba miegotu gal ir visa diena...
Sukneles as kaip tik labiau aptemptos noriu,bet vistiek nerandu...Ai,tuoj ta ziema baigsis Nors siandien salta...PAmarinavau vistos,gal kur i gamta pasiduot,pasikept
QUOTE(giega @ 2017 01 21, 12:02)
man pačiai truputį ankstoka, kokia devintą valandą būt pats tas. Tada ir pietūs truputį vėliau, nes dabar dvyliktą valgom, man kiek ankstoka . Bet, kita vertus, daugiau laiko tada ant gastrolių turiu
šiandien pas mus cepelinai Tik valgo jie su raugintais kopūstais
atimk kopustus, spirgu su grietine uzdek
Labas
Oro grazumas, tikras pavasaris vidurziemy
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 21, 13:06)
Labas
Labas
tai kopūstai čia prie spirgų su grietine papildomai eina
nu logiskai pagalvojus, tai mesa, bulves ir kopustai
Lietuviskai: cepelinai su kopustais...nu ir gal nieko
Lietuviskai: cepelinai su kopustais...nu ir gal nieko
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 21, 13:06)
Labas
Labas
Užsikvatojau balsu del kopüstų,sapniuk tu teroristka gal baba suviduriuotų nuo riebalų,o Bj tada nepavydėciau
Bet kaip įdomiai valgo su kopūstais
Jaučiu vyriškis tuos namuos per tiek laiko visokio šlamšto prikaupė,manasis gal irgi prikauptų,bet dabar as vis patyliukais prametau visokius varžtelius,geležiukus
Lyžuka, gražios ir tavo suknelės Tik man jau netiktų , nes depozitą turiu ( pilvą) . Dar prieš kokius 5 metus buvau be pilvo, o dabar jau reik žiūrėt, ką vilt, ne viskas tinka.
Ko gero, kažkos virusas kimba, nes ir kojų raumenis taip keistai pradėjo mausti dukra irgi skundžiasi galvos skausmu. Ji vaistų užsiprašė, tai padariau . Tinginio Kapoja ir skausmas akyse praeina
Bet tu matai, o galvojau, kad cepelinus tik lietuviai verda Tas įdaras tai jau nesvarbu , gali bet kas būti. Vos ne giminės tie germanai
Ko gero, kažkos virusas kimba, nes ir kojų raumenis taip keistai pradėjo mausti dukra irgi skundžiasi galvos skausmu. Ji vaistų užsiprašė, tai padariau . Tinginio Kapoja ir skausmas akyse praeina
Bet tu matai, o galvojau, kad cepelinus tik lietuviai verda Tas įdaras tai jau nesvarbu , gali bet kas būti. Vos ne giminės tie germanai
Lenkai dar cepelinus verda,tik ju tokie apvalus buna ir vadinas Pyzy
Noriu cepu...Bet pamarinavau vistos,gal kieme ant griliaus pasikepsim
Noriu cepu...Bet pamarinavau vistos,gal kieme ant griliaus pasikepsim