zolia, oi kaip laiku tu su tuo sniego panaudojimu Pabandziau rident, nu nelimpa Pasiemiau siupeli ir primeciau. Mano siltnamis tokioj biski dregnesnej vietoj, tai ner sausas. Ziu....spinatai sudyge
Aha, o aš taip ir nesuridenau. Vietoj to, užsimislinau eklerus kept Tai sniegas rytojui liko. Visą dieną buvo pliusinė temperatūra , saulutė
Į tašių temą pavėluotai atsiminiau parašyt., Nu man , kaip žemaitei, kol daeina Aš irgi mėgstu dideles tašes, tik tokias minkštas susmunkančias padėjus. Bet turiu ir tokią mažesnę - per petį . Rankinė-planšetė. Tai su ja daugiausiai kur vykstu. Pardėj persimetu per petį ir ant pilvo, kad nieks neapvogtų Pirkiniams tokį medžiaginį maišelį nešiojuos. O pardėse pas mus maišeliai irgi kainuoja 10-30 centų kaip kurioj.
Įbaseiną nemėgstu žiauriai. Tik dėl vaikų kartais prisiverčiam. Maudomo irgi jau naujo reik, kaip Burbulinei.
Į tašių temą pavėluotai atsiminiau parašyt., Nu man , kaip žemaitei, kol daeina Aš irgi mėgstu dideles tašes, tik tokias minkštas susmunkančias padėjus. Bet turiu ir tokią mažesnę - per petį . Rankinė-planšetė. Tai su ja daugiausiai kur vykstu. Pardėj persimetu per petį ir ant pilvo, kad nieks neapvogtų Pirkiniams tokį medžiaginį maišelį nešiojuos. O pardėse pas mus maišeliai irgi kainuoja 10-30 centų kaip kurioj.
Įbaseiną nemėgstu žiauriai. Tik dėl vaikų kartais prisiverčiam. Maudomo irgi jau naujo reik, kaip Burbulinei.
As vakar plikytus sausainius kepiau Eklerus pamenu kazkada mb brolis kepe,tai sedejom nejydedami,nes atseit nuo garso,bildesio jie sukrenta..
Bandau suskaiciuot kiek as maudimkiu turiu 1pilna,su tokia i baseina einu,ir 3 nesiojamus bikinius,du us ju pernai pirkti.. dar turiu viena net nepasimatuota Ta is kinijos siunciausi,lievata Nors paveiksliukas labai vyliojantis buvo..
Bandau suskaiciuot kiek as maudimkiu turiu 1pilna,su tokia i baseina einu,ir 3 nesiojamus bikinius,du us ju pernai pirkti.. dar turiu viena net nepasimatuota Ta is kinijos siunciausi,lievata Nors paveiksliukas labai vyliojantis buvo..
Nu man tiek eklerai, tiek plikyti - vienas ir tas pats. Prasta konditerė esu Tik tiek, kad dariau pailgus, tai ir vadinu eklerais
O gal jie iš tikrųjų kažkuo skiriasi?
O gal jie iš tikrųjų kažkuo skiriasi?
Nezinau paziurejau recepta,tai inplikytus piena pyliau,o i eklerus raso,kad vandeni ir dar-plikyti tai paprasti saysainukai,eklerai-su idaru
Gal tuom ir skirias
Bet ko mes tada tyliai tuoejom,ne nezinau Nes as ir orkaite darinejau ir niekas man nesukrito.. O tada net garsiau vaiksciot mb brolis draude
Gal tuom ir skirias
Bet ko mes tada tyliai tuoejom,ne nezinau Nes as ir orkaite darinejau ir niekas man nesukrito.. O tada net garsiau vaiksciot mb brolis draude
aaa, nu aš su plikytu kremu dariau perpus su rududu Tada eklerai. O tešlą aš darau kaip kartais iš vandes, kartais iš pieno. Prisimenu, kai pirmą kartą kepiau, tai susmuko. Bet per praktiką ateina supratimas nedarinėt orkaitės Aiškiai buvo pwrspėjimas recepte nedaryt durelių visą kepimo laiką, bet juk reikėjo pažiūrėt
Labas rytas.
Man atrodo irgi tas pats ar plikyti ar eklerai,tik pagerinti su pienu.
Nu ir gabios jūs , nekepus jokių eklerių, čia man aplamai atrodo aukštasis pilotažas , aplamai įsivaizdavau kad ekleriai tai iš baltymų tie trapus sausainiukai, vasarą kepu pavlovos tortui padą iš baltymu, tai ne visad pavyksta jis man
taigi šiandien kita proga visas su Valentinu
taigi šiandien kita proga visas su Valentinu
Labas
nekepu jokiu elkeriu, tortu, pyragu. Ne mano tai maistas, tai ir kiti negauna
Su sv. Valentino diena visas
Su sv. Valentino diena visas
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 14, 08:55)
Labas
Sapniuk, aš tą patį mintyse pagalvojau , tik viešai nedrįsau rašyt
ko cia tokia sarmatlyva Tai gi nieks per ekrana su lopeta per spranda neuzvaziuos.
As tai kaip ciukcia, ka matau ta dainuoju.
As tai kaip ciukcia, ka matau ta dainuoju.
LAbukas
Su sv.VAlentinu Ar svenciat kaip nors?Mes tai ne..Pasiulysiu gal vakare nueit kur pavalgyt,bet MB nakciai i darba,tai nezinau ar sutiks..Be to sia sav as taip miego noriu Jau nuo pirmad,ne,net nuo sestad pietu pamiegam
Lyzuka,tie is baltymu vadinasi-oriniai Juos dziovint reikia ant labai mazos ugnies ir net pravertoj orkaitej..LT esu kepus..Cia lygtai irgi koki karta 2 kepiau...
Siaip as labai retai kepu visokius pyragus..Is vis su konditerija susipykus..Labai nekenciu,kai reikia viska tiksliai matuot Va kad ir tas kaneles..PAgal recepta reikia 2 kiausu ir 2 tryniu...O as idejau 3 kiausus..Nu ir ka-issipute kaip spurgos Zinosiu kita karta
Plikytus kepiau vien irodyt SB,kad tai tikrai ne tas pats,kas kaneles ir kad as juos moku iskept Beje,kaneles skanesnes
Kepimo popierius..Ant kurios puses reikia det gaminius?Ant tos isorines ar vidines?Ar cia tik pas mane tokie lievi popieriai Keksiuku popierines formeles limpa,vyniojamas popierius-limpa GAl ne ant tos puses sudejau
Su sv.VAlentinu Ar svenciat kaip nors?Mes tai ne..Pasiulysiu gal vakare nueit kur pavalgyt,bet MB nakciai i darba,tai nezinau ar sutiks..Be to sia sav as taip miego noriu Jau nuo pirmad,ne,net nuo sestad pietu pamiegam
Lyzuka,tie is baltymu vadinasi-oriniai Juos dziovint reikia ant labai mazos ugnies ir net pravertoj orkaitej..LT esu kepus..Cia lygtai irgi koki karta 2 kepiau...
Siaip as labai retai kepu visokius pyragus..Is vis su konditerija susipykus..Labai nekenciu,kai reikia viska tiksliai matuot Va kad ir tas kaneles..PAgal recepta reikia 2 kiausu ir 2 tryniu...O as idejau 3 kiausus..Nu ir ka-issipute kaip spurgos Zinosiu kita karta
Plikytus kepiau vien irodyt SB,kad tai tikrai ne tas pats,kas kaneles ir kad as juos moku iskept Beje,kaneles skanesnes
Kepimo popierius..Ant kurios puses reikia det gaminius?Ant tos isorines ar vidines?Ar cia tik pas mane tokie lievi popieriai Keksiuku popierines formeles limpa,vyniojamas popierius-limpa GAl ne ant tos puses sudejau