Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Tai jums dar kartą aiškinu. Atveža, ant smūgio pasirašai, vairuotojas kaip kurjeris, jam neįdomu, bet jis ir neims, nes sąžiningas. Ir važtaraščiai ir spauda sutampa kiekiai, bet o tačiau likučiai kompe yra redaguojami sandėlio vedėjos ir dėl jos klaidų mums trūkumai. Niekam neįdomu tie važtaraščiai, revizorei turi būti tiek, kiek kompas rodo, Vakar dar kramtuškių "nupirkau", nors burnoj neturėjau, kam man ta vaikiška ir aplamai kramtuškėms gaila pinigų biggrin.gif Ruošiuos revizijai, tai turi viskas sutapti. Vistiek reiktų dengti, tai geriau po mažu, ne taip skausminga. Nemoku aiškinti. Nesuprantu kaip čia gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 10, 19:14)
Tai jums dar kartą aiškinu. Atveža, ant smūgio pasirašai, vairuotojas kaip kurjeris, jam neįdomu, bet jis ir neims, nes sąžiningas. Ir važtaraščiai ir spauda sutampa kiekiai, bet o tačiau likučiai kompe yra redaguojami sandėlio vedėjos ir dėl jos klaidų mums trūkumai. Niekam neįdomu tie važtaraščiai, revizorei turi būti tiek, kiek kompas rodo, Vakar dar kramtuškių "nupirkau", nors burnoj neturėjau, kam man ta vaikiška ir aplamai kramtuškėms gaila pinigų  biggrin.gif  Ruošiuos revizijai, tai turi viskas sutapti.  Vistiek reiktų dengti, tai geriau po mažu, ne taip skausminga. Nemoku aiškinti. Nesuprantu kaip čia gaunasi.

Taigi jei kompe kažkas daro pataisymus, visada matosi data kada tai padaryta ir kas tai padarė. Juk prisijungimai su slaptažodžiais. Paprašyk kafd patikrintų.
Atsakyti
Tai viskas net labai aišku, jei tik kompe nesueina. Darosi biznį - už parduotus žurnalus , kramtoškes kažkas nemuša pinigų, o deda į kišenę. Greičiausiai su savininke dalinasi .O paskui trūkstamą skaičių išdalina toms, kurios padengia. ax.gif Šiaip tai važtaraščiai ne bereikalo rašomi, kad priimat tiek irtiek. Tik , kai nori dirbt, tai ir kenti žmogus. Kažin, jei pradėt taip kovot už save, ar paliktų dirbt, ar reiktų eit iš darbo? Va tuo ir manipuliuoja darbdavys.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 02 10, 22:09)
Tai viskas net labai aišku, jei tik kompe nesueina. Darosi biznį  - už parduotus  žurnalus , kramtoškes kažkas nemuša pinigų, o deda į kišenę. Greičiausiai  su savininke dalinasi .O  paskui trūkstamą skaičių  išdalina  toms, kurios padengia.  ax.gif  Šiaip tai važtaraščiai ne bereikalo rašomi, kad priimat tiek irtiek. Tik  , kai nori  dirbt, tai ir kenti žmogus. Kažin, jei pradėt taip  kovot už save, ar  paliktų dirbt, ar reiktų  eit iš darbo? Va tuo ir manipuliuoja darbdavys.

Žolia, darbdaviai nežaidžia. Brangina gerus darbuotojus. Nėra kur jų gaut. Žiūrėk, pakėlė sparnus Merri ir gavo geresnę vietą, normalesnį atlyginimą. Nereik bijot, nereik leist lipt ant galvos. Gerbkim pačios save, gerbs ir kiti.
Atsakyti
Vistiek biski nekertu sistemos blink.gif Tai jei atveze 10 zurnalu,vaztarasty 10 vnt,kaip sistemoj gali atsirast 11 ar kitas skaicius..

Vakar man anuke atveze su nakvyne biggrin.gif 12uzmigo,4 pabudo,kol misinukus pagaminom,issibudimo ir zaisk 2h biggrin.gif Siaip taip uzmigdem,selanciu kelimu keles 8:30 ,visai normaliai biggrin.gif betjauciuos pachmielinga biggrin.gif Vistiek miegojom budejimo rezime biggrin.gif Nebenoriu mazu vaiku biggrin.gif biggrin.gif
Dabar issiveze,meeeeees pietu pamiegojom,vyno atsidarem,vakarojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 10, 21:56)
Žolia, darbdaviai nežaidžia. Brangina gerus darbuotojus. Nėra kur jų gaut. Žiūrėk, pakėlė sparnus Merri ir gavo geresnę vietą, normalesnį atlyginimą. Nereik bijot, nereik leist lipt ant galvos. Gerbkim pačios save, gerbs ir kiti.

Tada galvočiau, kad sandėlio vedėja su kažkuo biznį darosi ax.gif Tada reik tik darbdavei visoms susivienijus pasiskųst. Kol nieks nieko jai nesako, tai ji ir net gal nežino, kad tokie"stebuklai" vyksta .
Savo laiku, kol dirbau ž.ū. , tai man taip reikdavo pašarus nurašinėt. Nes vis sandėly pritrūkdavo ( gi visiems reikėjo, ėmė iš ten ). biggrin.gif Kai pradėjau kontroliuot, vaje vaje kas darėsi rolleyes.gif Ir iškoliota buvau, ir izoliuota nuo kolektyvo kurį laiką. Bet paskui viskas susitvarkė.
Giega, aš irgi dar nenoriu anūkų, nes sava nesenai iš vystyklų išropojo biggrin.gif Tai dar nepasiilgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 02 10, 21:57)
Vistiek biski nekertu sistemos blink.gif Tai jei atveze 10 zurnalu,vaztarasty 10 vnt,kaip sistemoj gali atsirast 11 ar kitas skaicius..

Va taip, pagavai mintį kas vyksta, sistemoje taiso.
Vienąkart buvau įrodžiusi, net buhalterė įsikišo, tai sandėlys pataisė, bet dabar vėl prirašinėja.
Reikia laiko, kad susekt kada prirašo, nes juk tiki, kad visi dirba sąžiningai. Nefaina, kai dyrikė mus vagilkomis laiko, kai esame ne kaltos. Juk jei nenuskanuosi, kasoje pinigų liks, o taip negalima, turi sutapti.
Vienžo, šį kartą rašysiu tarnybinį, nes matau spaudos skyrius pabuvo ramiai ir vėl savo daro. Koks mano reikalas jų trūkumai.

Gera ta mūsų direktorė, verslas yra verslas, dykai algų nieks nemoka, reikia dirbti ir ačiū jai, kiek vyresnio amžiaus moterėlių jos deka negyvena pusbadžiu, juk kalbėkim kaip yra, nieks tokių darbuotojų nenori, gali būti labiausiai diplomuotas, bet, kai nėra fizinių jėgų, tai ir protinių niekam nereikia smile.gif

Pamiršau išgert lieknėjančių CLA CAPS bigsmile.gif
Vaikai logtopą ruošia, sakė šitas jau atgyvena.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,tai jau ne carienė direktorė?Man patiko pavadinimas. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
carienė, carienė wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingridut, nu truputi daugiau kiausini apkepk, o geriau cielus du. biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Labukas

Va va,ir as tokiu kiausu nemegstu biggrin.gif Mes jei kur uzsisakom angliskus pusrycius,tai kelis kart pasakom,kad kiausa pilnai iskeptu biggrin.gif

Merii,tai jei viena karta irodei,kad kazkas darasineja,tai ir dar karta irodysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Paglostykit ligoniuką čia. Dėkui.
Šiandien žuvytes stebėjo.
Atsakyti