QUOTE(burbuline @ 2017 01 20, 21:53)
Man uz lango tamsu ir jau darbai nesidirba,na nebent kokia lėkstę suplaut ar spintą patvarkyt,bet ne daugiau
O,utenos trikotazo visai nieko modeliukai
Papildyta:
Bj,o tu ar buvai snd žvalgytuvėse pas vyruką?
nu vakar pas mus iki pusė šešių kažkur šviesu buvo, lasuke tai dar ilgiau. Saulė aukštai, šviečia, toks pavasaris, nors ryte gana vėsoka. Vakar kaimynai jau sezoną atidarė, kaip užkvipino šašlais
Buvau, truputį laiko trūko, nes pirmą pradėt galėjau, bet dukra negalėjo, tai tik antrą išvažiavom, čia netoli visai, penkios minutės kelio mašina
Tai tik porą valandų padirbėjau, davė dvidešimt eurų. Šiaip apleista viskas, darbo nemažai, galėjo ir daugiau duoti, bet kiek supratau nelabai ten tų pinigų jis turi. Dar ant senatvės susilaukė vaikiuko, dabar jau paauglys, tai vyrukas sunkiai susitvarko. Vaikas visai nieko, toks dar nesugadintas, bet senis neturi kantrybės nei patirties. Kiek dukra sakė jie abu labai nebuvo šeimyniški, sako namai ir prie jos gyvos buvo apleisti, o dabar jau ilgokai netvarkyta. Įsivaizduokit kas kambariuose, nu tokia vyriška tvarka, įėjau ir nežinau ko griebtis. Tai tik vonią per tas dvi valandas ir kažkiek virtuvę iškuopiau. Tai ir dar nepabaigiau, nes priemonių neturėjo, tai nusipirkau šveitimo priemonių, kitą savaitę pabaigsiu virtuvę ir tada sakiau eisim visi trys kambarius liuobti. Jie susirinks daiktus ir išsiurbs, o aš išplausiu. Nes tokios erdvės, ten be šansų man vienai. Dar šuo yra, tai smirda tas guolis. Paaiškinau, kad reik išpurtyt užklotą irgi išskalbti, o guolį su priemonėm išplauti. Tai sakė išskalbs, bet kaži ar išvalys guolį. Dar dukra vėliau atvažiavus dar kartą paaiškino. Nu, matysim, kaip jis ten pasidarys. Skudurus liepiau išplauti, tai išsiklausinėjo ką su kuo dėt, kokia temperatūra skalbti. Žodžiu, į priekį važiavom, dukra kvatojosi, atgal jau abi klykėm mašinoje. Pradžioje neuspratau, ko ji čia žvengia, kai duris atidarė, vos susilaikiau. Nu, būna tokių žmonių, kur negali nesijuokti, kažkas panašaus, kaip komiškas filmuko personažas ar pan. Nu, žiūri į žmogų ir negali sustot juoktis. Toks vyras lyg ir metuose, bet visa natūra, kaip mažiuko vaiko, net kniaukia kalbėdamas. Dukra sako aš tau sakiau iš anksto. Jei ir kada pagalvodavau gal apie kažkokius santykius ar pan., tai dabar galutinai noras atmuštas