Labas rytas.
Man jau balandį reiks po trejų metų vėl skiepytis,bet dabar jau bus skiepas 5 metmas.
Labas
is kur jus tu erkiu paraunat? Siemet ne vienos neturejau, nors miskuos/pelkese daznai bunu. Na ne tiek, kiek Ingrida, bet kad skiepytis. Na cia tik mano asmenine nuomone.
Vat skaiciau, kad pas mus net ne nuo to gripo skiepija. O kur det vakcina, jei ji nupirkta.
is kur jus tu erkiu paraunat? Siemet ne vienos neturejau, nors miskuos/pelkese daznai bunu. Na ne tiek, kiek Ingrida, bet kad skiepytis. Na cia tik mano asmenine nuomone.
Vat skaiciau, kad pas mus net ne nuo to gripo skiepija. O kur det vakcina, jei ji nupirkta.
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 31, 18:08)
Labas
Randam randam tų erkių Sapniuk. Man irgi tik dvi šiemet buvo,bet vasario 12 paiims kraują sužinosiu kažin ar neturiu Laimo?
Pagailėjome pinigų,pasiskiepyjome nuo trivalenčio gripo,būtume dvigubai sumokėję,būtų paskiepyję nuo keturvalenčio. Kitais metais turėsime pamoką. nors tfu tfu nesergame.
Labas rytas.
Ingrida, jei turetumlaima, pajustum, bloga savijauta, temperatūra ir t.t. turėjau ta džiaugsmą, plius ten kur įkando užkresta erke toks keistas ratas ant odos buna kraštai ryškiau paraudę nei vidus ir didokas
Sveikos
Sveikos
maciau kaip atrodo toks raudonas apskritimas, ne ant saves.
Labas
Labas
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 01, 10:07)
Ingrida, jei turetumlaima, pajustum, bloga savijauta, temperatūra ir t.t. turėjau ta džiaugsmą, plius ten kur įkando užkresta erke toks keistas ratas ant odos buna kraštai ryškiau paraudę nei vidus ir didokas
Sveikos
Sveikos
Nu bet vis tas spuogas kur buvo įkandųsi niežti ir parausta? Niekaip nepraeina,šeimos gydytoja irgi sako,kad čia gal alergija?Bet kodėl tik tas spuogas?Ai tegul ištiria dėl ramybės.
Labas rytas.
Ir kur dingo visos Burbulinė,BJ?
Ingirda tu beveik į tema , šiandien pas mus atidaro sušių barą , dukra jau ant bangos laukime lyg nevalgius aplamai būtų savaitę laiko
Labukas
Megstu sushius Bet skaniausi,tai pacios pasigaminti Bent jau zuvies padoriai idedu,o ne tik del vaizdo
Megstu sushius Bet skaniausi,tai pacios pasigaminti Bent jau zuvies padoriai idedu,o ne tik del vaizdo
nemegstu ir nenoriu
Labas
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 02, 09:50)
Laisvai galiu ir be jų pragyventi čia labiau pramogao ne kasdieninis valgis ir aplamai visas tasjaponu kiniečiu maistas nemums skirtas tai ir nesigvieškim jo