tai cia Ingrida is meiles mums
Labas
Ingrida, o tuose floristikos kursuose reikia savo reikmenis neštis ar duoda?
Tiesiog priminei seną mano norą
Baigus galėsi vainikus puošti ir šiaip gal kokį gėlių saloną atsidaryti, nes neįsivaizduoju tavęs būnant samdine.
Ryt poryt naujų mezgimo siūlų atveža į parduotuvėlę, eisiu bent pažiūrėt spalvų
Vakar kažkokia nesąmonė buvo, tiek norėjau griliažinio torto ir dabar galvoju, kokia dura, ko kentėjau ir nenusipirkau , artistė, ne kitaip
Tiesiog priminei seną mano norą
Baigus galėsi vainikus puošti ir šiaip gal kokį gėlių saloną atsidaryti, nes neįsivaizduoju tavęs būnant samdine.
Ryt poryt naujų mezgimo siūlų atveža į parduotuvėlę, eisiu bent pažiūrėt spalvų
Vakar kažkokia nesąmonė buvo, tiek norėjau griliažinio torto ir dabar galvoju, kokia dura, ko kentėjau ir nenusipirkau , artistė, ne kitaip
Labas rytas.
Meri,viską duoda tik išsinešti negalėsi,bet jei atsineši savo medžiagą galėsi parsinešti namo. Iš gamtos šakų,šaknų reiks pasieškoti pačioms.Labai jau rimti kursai iki pat 15.40 nuo pusės devynių. Pamokys ir su kasos aparatu ir darbų sauga,iš VMI ateis kaip tvarkyti buhalteriją,pamokys net būtiniausius anglų kalbos frazes,kaip bendrauti su klientu iš užsienio. Bus ne tik floristika bet ir apželdinimo pamokų. kOL KAS LABAI PATENKINTA.
QUOTE(Merii @ 2018 01 24, 20:10)
Ajajai, Ingrida...., šaunu kaip Ir kiek truks?
Labas rytas.
Truks iki birželio 13 dienos. Kol kas labai patenkinta.
Saunu, Ingridel
as vel uzmesta anglu kalba mokaus, kompas tik giria kad daug per diena prapyskinu. O ku veikt, nedirbu, bet diena kaip greit pralekia
Labas
as vel uzmesta anglu kalba mokaus, kompas tik giria kad daug per diena prapyskinu. O ku veikt, nedirbu, bet diena kaip greit pralekia
Labas
LAbukas
Merii,tau irgi tokiu kursu reiktu PAtinka gi tau su gelem uzsiimt
Merii,tau irgi tokiu kursu reiktu PAtinka gi tau su gelem uzsiimt
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 25, 16:38)
Saunu, Ingridel
Labas
Labas
Ingrida į savo roges įšoko Užtat ir smagu, kai veikla miela širdžiai
Sapniuk, kur mokaisi? Pasidalink, ką Aš buvau parsisiuntusi nemokamą programą, bet neprilipo, kažkaip netiko.
Ingrida užkrėtė Panacotos receptu, tai jau antrą vakarą makaliuoju. Stovi braškės kameroj, tik vietą užima, nieks net prie blynų nenori. O čia su grietinėle visi tik kapoja ir giria -kaip skanu.
zolyte, tai sena gera doulingo muciju, treti metai. Nu pusmetis buvo pertrauka Vyras kazkoki atsiunte ,,anglu kalba per valanda:, nu koki 100 kartu praklausysiu, praziuresiu ir moku. Juokauju zinoma.
Susitikau snd. savo draugeli, kur mano brugmansijas savo rusy priziuri. Sako: prazydo toks didelis geltonas ziedas ir kvepia Tokiu dideliu krumu geltonoji augo, bet neprazydo vasara/rudeni. Sugalvojo ziema zydet. Ten silta, berniokas palaisto.
Prie to pacio Para, Kaimietuke, keliais stiebais joms leidziat augti?
Susitikau snd. savo draugeli, kur mano brugmansijas savo rusy priziuri. Sako: prazydo toks didelis geltonas ziedas ir kvepia Tokiu dideliu krumu geltonoji augo, bet neprazydo vasara/rudeni. Sugalvojo ziema zydet. Ten silta, berniokas palaisto.
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 25, 19:41)
zolyte, tai sena gera doulingo muciju, treti metai. Nu pusmetis buvo pertrauka Vyras kazkoki atsiunte ,,anglu kalba per valanda:, nu koki 100 kartu praklausysiu, praziuresiu ir moku. Juokauju zinoma.
Laba. Cia Is kaimo negyvena
LeidZiu augti laisvai. Tik geltonoji auga kaip medelis. Pernai pasimire baltojj ir geltonoji. Naturali atranka, bus maziau darbo
Labas rytas.
Žolyte,bet gerai naikinasi uogos?Reikia pradėti naikinti uogienes,kada čia trupininį susikaupti iškepti.Vaikai negrįžta,nėra progos. Nors praeitą savaitgalį kepiau spurgas,brangusis užsimanė.
Vakar buvau pas šeimos gydytoją,cholesterolis sumažėjo per pusę.Vilnius ataitaikė vaistus.