mes darbe visus darbinius balius atlaikem su kalediniu vynu ir tiramisu maximiniu , užtat gavom į korteles "dovanėles", bet kai dosniai sakyčiau (o kada žmogui gana ) įkrito tai tike tos tie koncertai
ai dar čekius , traukem loteriją, tai teko į ozą man , šiaip buvo ir visokius spa, druskininku sniego arena, ai gerai bus ir ozas
Nu labas Ingrida, gero tau skrydžio Prisiduok iš ten, kaip sekasi Ką tik grįžau iš parduotuvių. Išvažiavau 11 val. Galėjau važiuot po pietų, tikrai begrįžtant mačiau, kad mašinų mažiau jau aikštelėse. Bet va, į turgų norėjau spanguolių, tai reikėjo anksčiau ten pakliūt, nes 12-13 val. jau skirstosi.
BJ, ir tau ramių Šv.Kūčių svetimoj šaly Man tai ypač ramios Skrandis ir galva plyšta, tad lovoj gulinėju. Prisiviriau katilą moliūgo sriubos su ryžiais , nieko daugiau negaliu valgyt. O valgyt norisi. Rytoj irgi tas pats patiekalas bus, jei ir apmažės skausmai. Linksmo Šv. Kalėdų ryto , lukštenant dovanėles
BJ, ir tau ramių Šv.Kūčių svetimoj šaly
Man tai ypač ramios Skrandis ir galva plyšta, tad lovoj gulinėju. Prisiviriau katilą moliūgo sriubos su ryžiais , nieko daugiau negaliu valgyt. O valgyt norisi. Rytoj irgi tas pats patiekalas bus, jei ir apmažės skausmai.
Linksmo Šv. Kalėdų ryto , lukštenant dovanėles