Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

norejau ir as ji ciupt, bet lyg viskas gerai biggrin.gif

kaimyne dave namines vistos, dukra vakar atveze, o ji man vis atiduoda. Verdu is gabalo kopustu sriuba, nueinu i virtuve, ogi dujos vos dega mirksiukas.gif Paskambinau dujininkui, tuoj atves.
Velyvi pietus bus biggrin.gif
Atsakyti
nu va, ir pasigydysi su sriubike smile.gif
o man tik blogėja unsure.gif
Atsakyti
Moterys, visoms sveikatos 4u.gif

Ryt šeštadienis.... pagaliau biggrin.gif Po darbo gal drošiu į Akropolį, reik laimėtus dovanų kuponus išleist, tik nesugalvoju ko man reik labiausiai. Šiaip ieškausi šiltų minkštų treninginių kelnių. Juk man darbe nereikia puoštis, bet norisi jaukumo.
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 gruodžio 2017 - 08:38
Meri, kur tu tuos dovanu kuponus laimi?

Labas, mielosios
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 12 16, 12:13)
kur tu tuos dovanu kuponus laimi?

darbe už pardavimus skatina mus. Prisimokėjau jais už skalbimo priemones, kad nieko nereikalingo nesinorėjo. Kai norėsiu ir šiaip nusipirksiu. Dar liko, tai palauksiu kačiui konservų akcijos maksėje.

Darbe kaip šuva pavargau, tokie smulkūs pirkimai, ir jų daug, dar su mokesčiais gyventojai pradėjo eit, tai vos ne kiekvieną kvitą ranka atidžiai suvest, nes ne visi kvitai su barkodais, kad po skaneriu pakišt.
Šiaip tai džiaugiuosi, tegu tik ateina. Dar žmonės prašo kavos, bet neužsiimu, nes nėra aparato, nors bandysiu vadovių klaust, visai nesunku būtų ir manau būtų toje vietoje paklausa, nes kam atiduot biznį konkurentams.

Niekad nelaukiu Kalėdų, jos pačios ateina ir dėl maisto nesuku perdaug galvos, ne tie caro riuriko laikai, pardės visko pilnos, tik pinigų turėk, tik, kad be mašinos sunku susinešioti, po daug nepatempsi. Dažniausia matroskiną įdarbinu, ką atneša, iš to ir gaminu. Kojos sutinę, vos einu, kokie ten krepšiai.

Gavau lb gerą rankdarbių žurnalą, su iškarpomis, dar visokių gražių dalykų yra, ne tik mezgimo.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,kaip vadinasi žurnalas?Pasidairyčiau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 gruodžio 2017 - 09:23
LAbukas

QUOTE(Merii @ 2017 12 16, 22:24)
darbe už pardavimus skatina mus. Prisimokėjau jais už skalbimo priemones, kad nieko nereikalingo nesinorėjo. Kai norėsiu ir šiaip nusipirksiu. Dar liko, tai palauksiu kačiui konservų akcijos maksėje.



NA vis kazkoks paskatinimas bigsmile.gif

O as suku galva,kiek ko gamint..Vasara saslyku uzraugei ir ramu..O cia silkutem,misrainytem..Kaip uzkist 15 zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
Meri, tai saunu, manes nieks neskatina niekuom ax.gif
Bet mano toks darbas - neskatinamas.

Buvau snd. Dep'e, vidaus duru issirinkt, vos duobiu neisstovejom besirinkdami. Issirinkom vienodas tris stukas, sandely tik vienos, reik uzsakyt, o sest., sekm. uzsakymu stalas nedirba biggrin.gif Nupirks vyras be manes, svarbu fasona isrinkom.

Labas
Ingrida, klausei apie buta, tai mes nekeitem, pirkom ir senam dar gyvenam, na mano tai ten ne kvapo neliko per tiek laiko ax.gif
Atsakyti
Kur tiek butų dėsite???? bigsmile.gif bigsmile.gif Nuomuosite?MB sesuo pirko butą,dasidėti prie pensijos,tai nuomuoja. ax.gif Žiūri į ateitį. mirksiukas.gif
Atsakyti
savo parduosime, reik skolas atiduot, anytos kazkada nuomosim, pensijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 12 17, 13:17)
Kaip uzkist 15 zmoniu biggrin.gif

Tai gal atsineš kas ko. Bus linksma biggrin.gif
Mes tai kukliai. Jei gryš vaikis, galės kept tuos šašlykus, jei norės. Man jie ne valgis ax.gif
Atsakyti