Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2017 12 08, 18:09)
tik tuom kart, kai verdi

O tai kai neverdat is kur ta dregme? Gi vistiek yra ventiliacijos. Bet gal jos uzsikisusios? Ventiliacija kai sutvarkem ir problemų nebeliko del dregmes pertekliaus, o tai ant langu rasa atsirasdavo.
Atsakyti
gal ir užsikišęs, kas ten žino, butas šimtą metų netvarkytas nuo sovietmečio. Pati nesuprantu, samdyti brangu sutvarkyti, pradėsi vieną kampą, tada reiks ir kitą, ir rezultate suma įspūdinga, dar negaliu tiek leisti. Galų gale ir nelabai noriu, kol už butą dalis neišmokėta, nežinia ar dar teks jame likti. Geriau tada į daiktą investuosiu, bent su savim pasiimsiu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Moliūgai su kiaušiniais? Ar skanu?
Pas mus pusryčiai šįryt iš ėriuko ir bulvių biggrin.gif Da morkų salotos . Šiaip taip pabaigiau pernykštį ėriuką iš kameros. ax.gif

Atsakyti
LAbukas

O man buvo dingus tema is favoriciu blink.gif

NA ka,pirkom nauja vana.Is aukciono..Tikiuosi,kad geras bus,nes foto tai idealiai atrodo.Priklause konsulams-cia kaip savivaldybei..MAzai vazinetas..Savivaldybes kas 5m keicia masinas ir visas nuraso,nesvarbu kiek pravaziave buvo..
Atsakyti
kiek besumokėjot? Kokio amžiaus? rolleyes.gif Kas gamintojas? Nu čia kaip pas prokurorą biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

VA koks oras pas mus biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=5A8FC0B4

Tai gerai,kad sekmadienis,i darba nereikia...O tai sakes butu...Transportas visas stovi,nepavaziuoja..Traukiniai atsaukti..MB ryt turi vaziuot man to vano parvaryt..Siaip sianakt jau lietu zada,gal istirps viskas..

QUOTE(žollia @ 2017 12 09, 19:21)
kiek besumokėjot? Kokio amžiaus?  rolleyes.gif  Kas gamintojas?  Nu čia kaip  pas prokurorą  biggrin.gif

6100£,2012m,baltas ford transit, trumpas,bet paaukstintu stogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepigiai, bet 2012 metų, dar jauniklė mašiniux biggrin.gif Gal ir geriau, kad trumpas - patogiau sukinėtis. O į aukštį siuntų vistiek prikrausi nemažai 4u.gif
Pas mus snigo, bet nutirps sniegas, nes pliusinė temperatūra
Atsakyti
Labu 4u.gif
Tai panorot puoštis naujom suknem rev.gif ir gerai,kada gi jei ne pries šventes smile.gif As liksiu su senom drapanom,neužsuku i pardes visiškai.Bet pirkau bilietus i Domino spektakli per kaledas,kazkur reiks pravedint galvą ir nuo stalo atitrūkt biggrin.gif Pradedu sukt galvą kuom šeimyną palepint,mincių yra,bet ar pakaks jegų ir noro tai nezinia.
Ziuriu mano vonioj aplink langą pelėsis dedas,su sausa kempinele vis patrinu,bet tai laikina mastau.gif ko griebtis reiktų?
Atsakyti
Zolyte, aūū 4u.gif Reik tavo žodžio.
Nusipirkau bazėje trumpus veltinukus. Prašiau didelių, bet ji užkalbėjo, paklausė kokį nešioju ir parsinešiau savo dydžio, nors planavau bent dviem dydžiais didesnių. Apsiaviau, ilgio užtenka, na bet žiauriai spaudžia iškrypusius didžiųjų pirštų kauliukus.
Kažin ką db daryti, kad ties tom vietom paplatėtų? Šlapinti tai netinka? a? Jau taip susinervinus, negaliu dar prie viso to kęsti fizinį skausmą.
Dar gerą pirkinį padariau, nupirkau akvai dangtį, o tai keturis menesius žuvys gyveno tamsoje, ai...
Papildyta:
Giega, su nauju pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
Mano ir anas vanas trumpas buvo,su ilgu nepavaziuociau.. Pavaziuociau,bet nervuociaus.. Nes kartais tokiom siaurom gatvelem vaziuoju..

Merii,o nunest pasikeis i didesnius?
Zuvim sviesos nereikua,augalams reikia mirksiukas.gif
Atsakyti