Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Nenustatė smegenų sutrenkimo? Nepykino TB?

Tai va, tokie momentai parodo, kaip viskas trapu ...
Atsakyti
Ne,nepykino..3 greitosios atvaziavusios buvo,nes 3 masinos i avarija papuole.TAi ir spaudimus pamatavo,ir kardiogramas ir siaip apziurejo..Luziu nera,bet sumusimai stiprus..Liepe stebet viens kita,kad jei blogiau pasijaustumem,kad nepraziopsot...O siaip ziuresim,kaip cia ryt jausimes..I darba reikia,o kuom vaziuot...Mano vano tai nebera...Kol draudimo pinigu neatgausiu,nelabai turiu uz ka kita nupirkt..Ne kapeikas kainuoja..
Atsakyti
Giega, svarbu, kad sveiki. sveikinu su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
As ir ta pati galvoju...Tiek nedaug reikia...Aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega,svarbu sveiki,gyvi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2017 11 29, 21:20)
O man paskutiniu metu sirdis kazkaip vis vartos,suplaka nenormaliai net užsikosčiu,čia gal tad širdies nepakankamumas prasideda? Kai darbe tai nejauciu,o namie kazkaip ramybes būsenoj ir kvailioja,kazkada mildronatą pageriau ir pagerejo,reiktu kartot,bet gi negausiu dabar taip paprastai.


darbe pasimiršti, o namie matyt daugiau galvoji, kaip sunku, užtat ir kala pulsas. O ką dabar mildronatas su receptu? Nes pavasarį esu pirkus, tai neprašė ax.gif

QUOTE(Para @ 2017 11 29, 21:21)
Gal nenusigask, gal tik koks klmks atkeliavo g.gif amzius jam nevisada rodiklis  mirksiukas.gif


dzin, tegu jis eina ir praeina, ale nervina tos nesąmonės, kai nežinai kas ir nuo ko blink.gif

QUOTE(giega @ 2017 11 29, 21:32)
nka kazkur trinktelejau,zandikauli skauda..Lygtai danties kampuka nuskeliau,nes kazkaip kabina is vidaus...Su kelienais i bardacioka taip trenkiau,kad anas nebeatsidare...



man per avariją smūgis buvo į galvą, kitas kažkaip besiverčiant kaklą užlenkė, labai skaudėjo ir pusė veido labai sumušta buvo, sutinę virš mėn laikjo buvo ir tino du metus beveik, tik dabar jau paskutiniu metu nebetinsta, bet ryte visteik paburkę būna. Išlėkė štikas su dantim, dabar laikiną turiu, nes kol tinsta nededa naujo, ir ko gero dar ilgai taip. Džiaugiausi, kad viskas gerai palyginus, gydytojas sako, nesidžiaukit labai, pačios baisiausios traumos, kai akivaizdžiai nikeo nesimato, pradeda trečioj dienoj viskas lįst, o rimtos traumos gali ir po dviejų mėn. išlįst. Nu, taip ir buvo, apsirengti pati ir subinę nusivalyt gal po mėnesio galėjau ax.gif
Paguodžiau, bet stebėk sveikatą 4u.gif

QUOTE(žollia @ 2017 11 29, 21:56)

BJ,  svarbu  surastų priežastį  4u.gif

metai laiko, jau galėtų ir rasti kažką, nes dasibaigsiu, bet jie neskuba ax.gif
Atsakyti
Labukas

BJ o kada tu i avarija papuolei? 4u.gif

Siandien kazkaip blogiau jauciames nei vakar.. Bet gal persalom bestovedami ten.. Jei diena geriau nebus,varysim pas gyd..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 11 30, 10:08)
Labukas

BJ o kada tu i avarija papuolei? 4u.gif

Siandien kazkaip blogiau jauciames nei vakar.. Bet gal persalom bestovedami ten.. Jei diena geriau nebus,varysim pas gyd..

prieš pora metų ax.gif
Atsakyti
Giega, svarbu gyvi, sveiki 4u.gif

antrakart gimiau, kai keturiese lapkricio 2d. su masina islydom i K marias. Spejom duris atsidaryt ir isplaukt. Mano paltas liko masinoj, masina trauke narai ax.gif
Trecia karta, kai apsivertem su golfu ant stogo kovo 4, vaziuodami i Palanga pasiimt vaika.

Labas
Atsakyti
Ojej,mergos,kokių baisių jūs cia īvykių apturėję esat,dėkui dievui,kad siandien esat cia,dziaugiates gyvenimu.Mane tik ant perėjos yra nutrenkę,gerai,kad negreit vaziavo,o as tokį šoką patyriau,kad atsikelus to vairuotojo masinai per kapotą su skėciu ėmiau daužyt ir rēkiu kā tu cia darai?ką tu cia darai?tas nabagas rankas kaip maldai sudėjęs,akys išsprogusios nuo šoko ir linguoja,mol dovanok,bet is masinos neislipo padet atsikelt,manau paciam kojos pakirstos buvo,o as kad ir skaudama koja,bet taip išsigandus nuklibikščiavau į darbą ir atidirbau,koja mėlyna buvo,bet tik tiek,gerai baiges.
Atsakyti
Jooo,baisu visos tos avarijos...

Na ka,atidirbau su MB Galaxiu..Ryt tureciau gaut pakaitine masina,bet kazkur po pietu,tai ryt dar su MB masina vaziuosiu...O paskui draudimai ismokes pinigus ir pirksiu sau kita..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jūs tai tikrai kaskadininkės? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti