O kažin, po 8 klasės būna išleistuvės? Dukra kitais metais 8 baigs ir išeis į gimnaziją . Tad dabar, paskaičius jūsų mintis apie išleistuves , ir aš susirūpinau
o vyresnėlei tai jo, siknią pirkom, makijažą pati darėsi, plaukus nebeatsimenu kaip ... Atestatus teikė bažnyčioj ( man nepatinka ta tradicija), o paskui į išnuomotą sodybą važiavo. Bet daug kas net nedalyvavo. Keli tėvai dalyvavo, kurie artimiau su auklėtoja bendravo.
QUOTE(Para @ 2017 01 18, 19:00)
Del Bj babos, tai nemanau, kad tavo beda jei caritui nepatiks. Tikriausiai jis moka didesnius pinigus nei tau alga ismoka. Todel ramiai, nepersitempk
Del rubu perrengimo, tai izvelgiu seimininkes nora, kad turetum papildomo darbo ir savotiska kontrole. O kilnojant zmogu mazesne tikimybe ir del pragulu atsiradimo...
Del rubu perrengimo, tai izvelgiu seimininkes nora, kad turetum papildomo darbo ir savotiska kontrole. O kilnojant zmogu mazesne tikimybe ir del pragulu atsiradimo...
tai kas be ko, ne mano, ta patį ir dukra sako, čia ne tavęs juk tikrinti ateina Dukters atsakomybė dėl priežiūros
Tai va, aš irgi galvoju, gerai, kai jai nereikia tampytis. Bet ji porą kart savaitėj rytais ateina mane pakeisti, numaudo ir sutvarko babą. Nors man visai nereikia, aš ar taip, ar taip čia būnu, tai dar ir geriau man būt pačiai, o ji ateina, tai paskui dar pabūna kažkiek, esu priversta bendrauti, jau ir pabosta tą liežuvį laužyt O ji nedirba, neturi kas veikt matyt, tyai pas mus iki pietų tupi, nes vyras pas ją namų šeimininkė Dar penktadieniais mums į namus pietus užsako, nereik daryt tą dieną
Qš šiandien tvarkingai iki vakarienės laikiausi, po pietų tik jogurtas ir kava, didvyriškai pardėj jokių šokoladų ar riešutų nepirkau, planavau krevečių su padažu, bet susilaikiau ir pro kepyklėlę praėjau kažkaip. O vakarienei likučius surijau, nuo pirmadienio pomidorienės lašas buvo, ir nuo šiandienos pietų porą šaukštų makaronų, tai su likusiais špinatais suvalgiau. Kaip ir būt gana, tai ne, dar riekutę duonos su dešra. Nežinau, ką su tuo apetitu daryt
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 01 18, 19:22)
O kažin, po 8 klasės būna išleistuvės? Dukra kitais metais 8 baigs ir išeis į gimnaziją . Tad dabar, paskaičius jūsų mintis apie išleistuves , ir aš susirūpinau
o vyresnėlei tai jo, siknią pirkom, makijažą pati darėsi, plaukus nebeatsimenu kaip ... Atestatus teikė bažnyčioj ( man nepatinka ta tradicija), o paskui į išnuomotą sodybą važiavo. Bet daug kas net nedalyvavo. Keli tėvai dalyvavo, kurie artimiau su auklėtoja bendravo.
maniškėm abiem nebuvo
BJ, o mes darbe žiauriai ipratom kramtyt, vis ko nors atsinešam kuri kramtomo nu ir jau reikia nereikia bet pro ta vieta prasuki, o dar lyg tyč laikom prie printerio , atrodo kaip kokie triušiai sedim su krutančiais žabtais
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 18, 19:44)
BJ, o mes darbe žiauriai ipratom kramtyt, vis ko nors atsinešam kuri kramtomo nu ir jau reikia nereikia bet pro ta vieta prasuki, o dar lyg tyč laikom prie printerio , atrodo kaip kokie triušiai sedim su krutančiais žabtais
nepasakyčiau kad labai kramtau, kai nėra kas veikt tada taip ir aš užkandžiauju, bet kai dirbu ir judu pastoviai, kažkaip užsimiršta, bet prisėdu ir negaliu sustot
Ale tai kokios pakramtancios žiüriu ,darbe nevalgom nei viena,geriam kavą be pakramtymų na lb retai atsinesa viena kita bananą ar sūrelį,bet dazniausiai tik kava geriama.As iseinu be pusrycių nes dar būnu nepabudus,darbe nuo įtampos nenoriu,o gryzus prasideda didysis ėdimas,atrajoju ir atrajoju
Oi kramtytojos
Sapniuk, perku turguje, kas medumi prekiauja. Bet cia daugiau del dantu jautrumo, dantenu problemu. Jeigu kiauras reikia remonto. Na is bėdos gali kiek atitolinti drąstines priemones.
Sapniuk, perku turguje, kas medumi prekiauja. Bet cia daugiau del dantu jautrumo, dantenu problemu. Jeigu kiauras reikia remonto. Na is bėdos gali kiek atitolinti drąstines priemones.
QUOTE(burbuline @ 2017 01 18, 20:19)
Ale tai kokios pakramtancios žiüriu ,darbe nevalgom nei viena,geriam kavą be pakramtymų na lb retai atsinesa viena kita bananą ar sūrelį,bet dazniausiai tik kava geriama.As iseinu be pusrycių nes dar būnu nepabudus,darbe nuo įtampos nenoriu,o gryzus prasideda didysis ėdimas,atrajoju ir atrajoju
oho, visą dieną nevalgius išbūni
Nedavaziauciau iki darbo nepavalgius...Net jei ir veluoju,tai nors bulkos kampa ar koki sausaini pasigriebiu...Bet pusryciai man privalomi
PAskui apie 12h koki obuoli ar banana suvalgau...Normaliai jau namie grizus valgau...
NA,jei pastoviai skauda ta danti,tai arba atisyt arba traukt....As baile...Bet dantu skausmo turbut dar labiau nepernesu nei dantistu
BJ,bet juk praktika Tik dziaukis,kad yra su kuo pasneket vokiskai,juk taip ir mokaisi O kai visai ismoksi kalbet,galesi ir ne tik slauge dirbt,o ir kur kitur darbuka rast
PAskui apie 12h koki obuoli ar banana suvalgau...Normaliai jau namie grizus valgau...
NA,jei pastoviai skauda ta danti,tai arba atisyt arba traukt....As baile...Bet dantu skausmo turbut dar labiau nepernesu nei dantistu
BJ,bet juk praktika Tik dziaukis,kad yra su kuo pasneket vokiskai,juk taip ir mokaisi O kai visai ismoksi kalbet,galesi ir ne tik slauge dirbt,o ir kur kitur darbuka rast
QUOTE(giega @ 2017 01 18, 21:15)
na, praktika lieka praktika, bet nuvargstu su ta kalba, reikia nemažai galvoj laikyt, nori pasakyt, turi galvoj susidėliot. Kai mokiniesi kažkaip nuosekliau viskas, o čia užverčia tokia lavina kalbos, paskui pusdienį galva atrodo sprogs
nelabai ateities matau čia, man namai ten, kur arčiau vaikų, savo namų. Tikiu ateityje turėsim pagaliau jau tikrai savus namus, bet tam reikia dar gerokai uždirbti. Nenorėčiau taip iki gyvenimo pabaigos ant lagaminų gyvent
QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 18, 20:48)
oho, visą dieną nevalgius išbūni
Tep,keliuos pries puse6 tai kokie pusryciai gali būt net minties ner,o darbe skubinies darbą pasidaryt,maistas vel ne galvoj,todel gryzus ryju ir tunku
Bj,o kiek dukrai metų?
QUOTE(burbuline @ 2017 01 18, 21:27)
Tep,keliuos pries puse6 tai kokie pusryciai gali būt net minties ner,o darbe skubinies darbą pasidaryt,maistas vel ne galvoj,todel gryzus ryju ir tunku
Bj,o kiek dukrai metų?
Bj,o kiek dukrai metų?
aš keldavausi 5-5.30, bet visada kavos puodelį išgerdavau ir papusryčiaudavau, aišku oraganizmas nenori taip anksti, tik jau darbe būnant kūnas atsibusdavo, pradėdavo pilvas gurkti ir valgyt prašyt
KAzkada fabrike dirbau,tai ir keldavaus pries 5 ryto,bet vistiek kavos su sumustiniu suvalgydavau
Bet turiu drauge,kuri net kavos arbatos is ryto negali isgert...Anksciausiai kokia 11-12h...O pusryciai pas ja buna kokia 13h...UZtai vakare TAi va,prisivalgo ant nakties ir nebenori rytais valgyt
Bet turiu drauge,kuri net kavos arbatos is ryto negali isgert...Anksciausiai kokia 11-12h...O pusryciai pas ja buna kokia 13h...UZtai vakare TAi va,prisivalgo ant nakties ir nebenori rytais valgyt