QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:30)
BJ, tu kaip kauniete ar esi buvus toj pakaitos firminej parduotuvej? Aplamai kaip jų kokybe yra?
Mano viskas daugumoje iš ten, darbiniai kostiumėliai, suknelės, turiu sijonų irgi nesunešiojimų, perku bliuskutes namie nešioti, būna pigiai per išpardavimus ir babai perku parvežu. Dabar šalia manęs Norfoje atsidarė Sidonas, tai irgi būna gerų dalykų, kelnes dabar tik ten perku, tokias storo trikotažo, man DE pats tas, ir namie , ir į lauką, sportinio stiliaus. O suknelių modeliai man labiau Pakaitos patinka Parvažiavus pirkau keletą vasarinių bliuskučių, suknelę, sijoną, rudeniop vasariniai būna pigiau, bet tokie modeliai susinešios ir kitą vasarą. Ai, dar ploną sijoną, tokį su vilna pirkau juodą
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 10 27, 10:36)
Laba, ne manęs klausi, bet atsakysiu.
Kokybė liuks, tik spalvos muniavos ir kirpimas žemaūgėms ir vidutinio ūgio. Šiaip, kai turiu progą visada užeinu. Tik aš aukšta....
Kokybė liuks, tik spalvos muniavos ir kirpimas žemaūgėms ir vidutinio ūgio. Šiaip, kai turiu progą visada užeinu. Tik aš aukšta....
man kita problema, dažniausuia net jų ir S per dideli, nors aš ne iš smulkiųjų, o man su pusantro metro ūgiu pats tas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:39)
aš turiu kelias bliuskas tai kaip vasarines tai yra tos spalvos , nu gal nelabai ryškios , bet mane labiau pati parduotuve domina ar ten yra pvz visa tai kas ju internetiniam puslapyje?
parduotuvėj daugiau yra
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:39)
aš turiu kelias bliuskas tai kaip vasarines tai yra tos spalvos , nu gal nelabai ryškios , bet mane labiau pati parduotuve domina ar ten yra pvz visa tai kas ju internetiniam puslapyje?
savanoriuose, kur seni baldai irgi yra jų gaminių, ten lietuviško trikotažo parduotuvė, omniteksas, pakaita, sidonas, dar vasarą mačiau daug lininių buvo drabužių. man kai vietoje, tai aš dažnai ten pakeliui užeinu. Ir dar senamiestyje prie požeminės perėjos irgi yra Lietuviškas trikotažas, ten tik daugumoje Pakaitos, bet mano manymu Vilijampolėje daugiau pasirinkimo