Sveikos
kur čia visos nugaravę esat
bandysim šiandien ant kapu lekt po darbo , tikiuosi nesutems ten mūsų ir kokiu dvasių nereiks gasdinti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 08:12)
Sveikos
bandysim šiandien ant kapu lekt po darbo , tikiuosi nesutems ten mūsų ir kokiu dvasių nereiks gasdinti
ramiai tik, prieš šventes tokių bus pilna
QUOTE(*Bj* @ 2017 10 27, 08:30)
ramiai tik, prieš šventes tokių bus pilna
mes tai jokiu dvasiu nebijom, paimsim prožektoriu del visa ko , jų išvaikymmas
BJ, kur tu lt ar de vel?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 09:13)
mes tai jokiu dvasiu nebijom, paimsim prožektoriu del visa ko , jų išvaikymmas
BJ, kur tu lt ar de vel?
BJ, kur tu lt ar de vel?
tokių kaip jūs, turėjau omenyje, besitvarkančių
Jau mėnuo, kaip DE
a tai BJ ant kaledu namučių grįši?
Užsisakiau iš to lenkų puslapio avalynes , vis kas nors tiks
Laba
Gal kuri FB turit užsaugojusios tokį plaukiojantį filmuką apie vištos šlaunelių marinuotą išklotinę, kepamą orkaitėje sumautą ant medinio iešmo , kaip kebabą ? Nu ieškau, galvojau, kad išsisaugojau. Pasirodo - ne O jau pasiruošiau marinuot ir vakare kept. Kelias dienas tuo filmuku daug kas dalinosi.
Gal kuri FB turit užsaugojusios tokį plaukiojantį filmuką apie vištos šlaunelių marinuotą išklotinę, kepamą orkaitėje sumautą ant medinio iešmo , kaip kebabą ? Nu ieškau, galvojau, kad išsisaugojau. Pasirodo - ne O jau pasiruošiau marinuot ir vakare kept. Kelias dienas tuo filmuku daug kas dalinosi.
Žolia, net negirdejus apie toki
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:13)
a tai BJ ant kaledu namučių grįši?
ne, dukra sausio viduryje išvažiuoja į Švediją pusmečiui, tai tik po naujų parlėksiu ją išleisti, gal jei kolegė pagelbės, tai tada dar pabūsiu, bet jeigu pas ją bus kitų planų, tada tik porai savaičių
Aš tai vakar bilietus į Suvalkus nusipirkau, tam laikui, kai parvažiuosiu, tai tiesiia parduotuvėj ten nusipirksiu
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 10 27, 10:13)
Laba
aš mačiau DE per teliką rodė, pas juo yra tų buitinių elektrinių krosnelių namie kepimui Geras dalykas, kai kas turi šeimą, mums nelabai verta ir nesam mėsos mėgėjos
QUOTE(*Bj* @ 2017 10 27, 10:27)
ne, dukra sausio viduryje išvažiuoja į Švediją pusmečiui, tai tik po naujų parlėksiu ją išleisti, gal jei kolegė pagelbės, tai tada dar pabūsiu, bet jeigu pas ją bus kitų planų, tada tik porai savaičių
Aš tai vakar bilietus į Suvalkus nusipirkau, tam laikui, kai parvažiuosiu, tai tiesiia parduotuvėj ten nusipirksiu
Papildyta:
Papildyta:
tai faktas kur pirkt pasimatavus o kur na ura , bet pažiurejau, kad pas mus pardese visi ciut normalesni > 100 eur kaip min , tai čia pigiau, o kokybė lenkiškų gera yra
BJ, tu kaip kauniete ar esi buvus toj pakaitos firminej parduotuvej? Aplamai kaip jų kokybe yra?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:30)
tai faktas kur pirkt pasimatavus o kur na ura , bet pažiurejau, kad pas mus pardese visi ciut normalesni > 100 eur kaip min , tai čia pigiau, o kokybė lenkiškų gera yra
BJ, tu kaip kauniete ar esi buvus toj pakaitos firminej parduotuvej? Aplamai kaip jų kokybe yra?
jo, kiek turiu, tai nesunešiojami
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 27, 10:30)
Laba, ne manęs klausi, bet atsakysiu.
Kokybė liuks, tik spalvos muniavos ir kirpimas žemaūgėms ir vidutinio ūgio. Šiaip, kai turiu progą visada užeinu. Tik aš aukšta....
QUOTE(ate42 @ 2017 10 27, 10:36)
Laba, ne manęs klausi, bet atsakysiu.
Kokybė liuks, tik spalvos muniavos ir kirpimas žemaūgėms ir vidutinio ūgio. Šiaip, kai turiu progą visada užeinu. Tik aš aukšta....
aš turiu kelias bliuskas tai kaip vasarines tai yra tos spalvos , nu gal nelabai ryškios , bet mane labiau pati parduotuve domina ar ten yra pvz visa tai kas ju internetiniam puslapyje?