Labas rytas.
jūsų ikelti batukai ne mano skonio
aš va tokius ziurineju dabar kol dydziu dar yra
https://www.eavalyne...4-03-juoda.html
o zemus turiu kažka reikerio pirktus veltinio viršus, tada matytdar kokybiškus gamino, kad nesunešiojami ir svarbiausia jie raudini bet nei nublunka nei kažkaip kitaip tas raudonumas nenusidėvi
Sveikos
nuo ryt prasideda mokslu maratonas trims dienoms i laikinąj\a sostine busiu komandiruota
aš va tokius ziurineju dabar kol dydziu dar yra
https://www.eavalyne...4-03-juoda.html
o zemus turiu kažka reikerio pirktus veltinio viršus, tada matytdar kokybiškus gamino, kad nesunešiojami ir svarbiausia jie raudini bet nei nublunka nei kažkaip kitaip tas raudonumas nenusidėvi
Sveikos
nuo ryt prasideda mokslu maratonas trims dienoms i laikinąj\a sostine busiu komandiruota
Labukas
Lyzuka,ka mokinsies?
Lyzuka,ka mokinsies?
QUOTE(giega @ 2017 10 24, 09:49)
muitinės srityje kas naujo ir t.t.
Labas rytas.
Labukas
as siandien ir nedirbu,varau inligonine kazkokiai apziurai,uz poros sav bus venu operacija.. Taip senai metro vaziavau
Dar dantiste uzsisakyt reiktu,vakar blomba iskrito..
as siandien ir nedirbu,varau inligonine kazkokiai apziurai,uz poros sav bus venu operacija.. Taip senai metro vaziavau
Dar dantiste uzsisakyt reiktu,vakar blomba iskrito..
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 24, 10:06)
muitinės srityje kas naujo ir t.t.
Laba, pagooglinau, 7 minučių kelio atstumu buvome
QUOTE(Para @ 2017 10 25, 20:04)
Laba, pagooglinau, 7 minučių kelio atstumu buvome
Žinau ir ta vieta kur buvai, pernai ten buvo mokymai , galejome susieit ale va paveluota mintis ir per pietus akropoli šliaužiojau
O as ir norejau sakyt,kad salia buvot ir nesusitikot..
Sestad i Londona atvaro viena SM drauge is kitos temos,tai planuojam susitikt
Sestad i Londona atvaro viena SM drauge is kitos temos,tai planuojam susitikt
Labas rytas.
Labas
O pas mus šiandien šilta Kaip diena , taip naujiena. Ant tiek permainingi orai Vakar stingdantis šaltas vėjas ir lietus visą dieną. Šįryt šiltas vėjas ir sausa, nors ir nemažas tas vėjas. Kitą savaitę mano mažei atostogos, t.y. mums (tėvams) atostogos Galėsim pamiegot ilgiau
O pas mus šiandien šilta Kaip diena , taip naujiena. Ant tiek permainingi orai Vakar stingdantis šaltas vėjas ir lietus visą dieną. Šįryt šiltas vėjas ir sausa, nors ir nemažas tas vėjas. Kitą savaitę mano mažei atostogos, t.y. mums (tėvams) atostogos Galėsim pamiegot ilgiau
Labas rytas.