tai reik man savoskiui tada nupirkt, kad jau pagyru Rushui yra
Burbuliuk, jei susigundysi ir aš imsiu tada
nu ir sumaišiau rush tai man, o Terre diedukui
QUOTE(žollia @ 2017 10 22, 15:44)
nu ir sumaišiau rush tai man, o Terre diedukui
As net sustojau skaityt,manau pablüdo boba,diedui mot.kvapą purks o ruch man jau ne unisex,gryn moteriskas
Gerai,Bj,jei sumąstysiu,duosiu žinot.
mūsų dyrike kvėpindavosi tokiais gerai kvepalais, visą dieną net koridorius kvepėjo. Sakė pirko aliejinius,kažkur tarpe senamiesčio ir laisvės alėjos yra pardė, bet brangu. Kiek eidavau parvažiavus ir vis užmirštu tos pardės paieškot. Va, ten tai gera investicija būtų
Žolia, ačiū
Papildyta:
tu galvok, galvok, reikiaa šventėm apsirūpinti
Božė, božė, savo net penkis kvapus radau
Žolia, ačiū
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2017 10 22, 15:57)
As net sustojau skaityt,manau pablüdo boba,diedui mot.kvapą purks o ruch man jau ne unisex,gryn moteriskas
tu galvok, galvok, reikiaa šventėm apsirūpinti
Aš Kenzo Jungle turiu aliejinius, tai biski per daug , kadangi saldoki, tai paskui ilgai kvapą gniaužia
QUOTE(žollia @ 2017 10 22, 17:27)
Aš Kenzo Jungle turiu aliejinius, tai biski per daug , kadangi saldoki, tai paskui ilgai kvapą gniaužia
mano šitie nr. 1, naudoju žiemą, kažkaip šaltus tą kvapą pašvelnina, tarkim vasarą pasipurškus uždusti nuo kvapo gali
Nepasakyčiau, kad man jie labai saldoki, sunkūs tai tikrai
QUOTE(*Bj* @ 2017 10 22, 16:01)
Ir kaina draugiška, ania
QUOTE(burbuline @ 2017 10 22, 17:56)
ne kas užkabino, tiesiog tas ką turiu ir žinau kvapą
chaneliai, armani, kenzo, dior, klein, gucci
galit mėginukų užsipirkt prie to pačio norimų kvapų. Nu čia nededu sąrašų, nes dar nežinau ar galima taip. Jie gi numeriais parduoda, ne vardinius. Bet identiški
Jūs numeriukais vardinkit, o tie kiti pavadinimai tai tos firmos puslapy nefigūruoja
Jūs numeriukais vardinkit, o tie kiti pavadinimai tai tos firmos puslapy nefigūruoja