Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Ingrida, sakau ir čia : SU GIMTADIENIU !!! Kad būtų sveikatos ir ukvatos biggrin.gif 4u.gif
O aš sėdžiu daba priputus virtinių su varške ir peletrūnu unsure.gif Vėlai varškė parvažiavo, tai vietoj pietų gavosi tik vakarienei , beveik naktipiečiams. Reik dar paskanaut, kol yra šviežio peletrūno, su džiovintu man jau nebe taip skanu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū mergaitės,oras baisus,pas mus derliaus mugė mieste,bet toks oras.............. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, su tortadieniu!!! birthday.gif 000552.gif sokiai.gif ura.gif cook.gif leb.gif alc.gif
Atsakyti
Gulinėju, nes lauke lyja, ką ten veikt. Pradėjau nerti riešines, prie kito megztinio.
Ryte Čiaumuką išmaudžiau, prilašinau antiparazitinių, nukirminau. Jau kaip nesidavė, sunkiai išlaikiau, perdrėskė kaklą. Vanduo net pilkas. Dabar kuriam laikui atgavo spalvą.
Reiktų tvarkytis, bet nėra jokio ūpo. Vaikis namus išplovė, o kitkas palauks, jau tikrai neprievartausiu savęs.
Turiu kailio, bet pažiūriu ir nieko nedarau, sakau, gal pati liemenė pasisiūs. Tyngėjimas, kaip visada. Ir kur rast energijos, ai...
Matyt teks pirkt kokių B vitaminų, magnio.
Bliamb, jei ilgai nedalins pečiukų, darbe viskas apsitrauks pelėsiu. Jau dabar žurnalų kraštai riečiasi. Nusineščiau iš namų, bet negalima savo prietaisų jokių, nes radę, atims ir pačioms atskaitys už elektrą.
Ai, tiesa, užstatą, kad priėmė į darbą, administracija nusavino. Kai užklausiau, tai tik nusivėpė ir psio. Užsimanė keulė bananų tipo, ot... Vistik dešimt eurų nesimėto ir tikrai pirkėjai daugiau vieno cento retai kuris palieka.
Atsakyti

Meri, niekaip nesuprantu to uzstato mokescio, jug nesiruosei kioskelio pirkt ax.gif
nEMAUDAU KATINU, ISSIPRAUSIA, NORS KARTAIS PAREINA IKI ALKUNIU PURVINI
Nerekiu, raidziu nepersijungiau biggrin.gif
Labas
Atsakyti
Ir aš nesuprantu, bet čia tokia tvarka nuo seno. Pelnosi ir tiek. Nu ką, nenubiedniesim, bet vistiek toks šaukštas deguto.
Sapniuk, taviškiai po mašinom nelandžioja. Čiaumas aukštas, kaskart kupra dugnus braukia. Nemalonu, kai toks šalia prigula. Db gerai, neužuodžiu tepalo, kaip ir nieko kitko. Gali bezdėt panosėj.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Visą dieną prabimbinejau blink.gif Man taip retai būna net kalta jauciuos ax.gif Šaltieną išsiviriau ir visas darbas,skalbimo neskaitau nes dirba masina,o ne as rolleyes.gif Pazejau krepsinį,su vyrais parėkavau bigsmile.gif ,padejo musėt nes laimėjom victory.gif Vakarą uzbaigsiu su knyga,neblogą skaitau,greit prarysiu.Ryt jei nelis česnakam lysvę paruošiu,jei tik neįklimpsiu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O aš vis galvoju kaip pomidorus nurauti ir tulpes susodinti? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
oho kur visos valgančios smile.gif

Kažin kur Giega nunykus? Gal kokiuose kurortuose deginasi smile.gif

Atsakyti
Labukas

QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 10, 06:51)
oho kur visos valgančios smile.gif

Kažin kur Giega nunykus? Gal kokiuose kurortuose deginasi smile.gif

Dar ne,penktadieni mirksiukas.gif Bet ta atostogu proga uzsidirbau..Vakar jau darba baigus buvau,paskambino ir dar paprase truputi padirbt..Tai tas truputi iki 17h blink.gif O net valgyt nebuvau pasiemus,nes pirmadieniais pas mus labai lengva diena buna,anksti griztu..
Siandien irgi ilga diena bus...O dar grozio procedurom uzsiimt reikia...Nusiemiau geli ir nulauziau naga ax.gif Na siandien dar pakentesiu,gal ryt persilakuosiu...
Atsakyti
Labas 4u.gifO as sndie salierus nusiroviau,sutvarkius smulkinau ir šaldžiau,kažkiek su lapais,kažkiek tik stiebų.Seniau net kvapo jų nemėgdavau,o dabar dedu kur tik įmanoma.Žiūriu reik pirkt atskirai šaldiklį,tų kelių stalčių viskam nebeužtenku.
Atsakyti