Ingrida, ar čia dėl grybų tokia užuojauta man?
Nu ir vėl graži diena nusimato Saulė nuo pat ryto, tik vėjas šaltas. Bet šiltai apsiregsiu ir mausiu daržan morkas susirinkt
LAbukas
PAs mus vis dar pakankamai silta,tik siandien vejas labai didelis,bet nesaltas
Pas mane rozyne uzsiveise grybu Sungrybiai aisku,bet tiek daug...PAvasari keisiu roziu paklota,tai ir grybai issinaikins
PAs mus vis dar pakankamai silta,tik siandien vejas labai didelis,bet nesaltas
Pas mane rozyne uzsiveise grybu Sungrybiai aisku,bet tiek daug...PAvasari keisiu roziu paklota,tai ir grybai issinaikins
trioba prikurenta, pro llanga saule sviecia, silta
Labas
Labas
Žolyte,užuojauta dėl grybavimo.
Šiandien dar pririnkau viena du kibirus spanguolių,kad užėjau nenuogauta,tai tik saujomis braukiau,bet paskui kol išėjau,toli buvau nuėjųsi.
Šiandien dar pririnkau viena du kibirus spanguolių,kad užėjau nenuogauta,tai tik saujomis braukiau,bet paskui kol išėjau,toli buvau nuėjųsi.
Nežiūrėjau žinių. Čia visoj LT brangs, ar Kaune?
Labas rytas.
Kažkas pridirbo,reiks EU atiduoti pinigus,atidavinėsime mes,mokėdami už vandenį.Geležinkeliai irgi pridirbo,reiks milijonus mokėti EU.
Bet tai kam prisiimti ,kad visiems įves vandentekį ir nebe bus lauko tualetų,jei nesugebi visą tai padaryti?Pinigus paėmė,o neįvykdė.
kažkaip atitolus nuo visu tokiu reikalu visaliaudinių
ai ant šulinio persijungsiu ir papučia jie man
Sveikos
Sapniuk kaip faina tai diena pečiu kurentis
ai ant šulinio persijungsiu ir papučia jie man
Sveikos
Sapniuk kaip faina tai diena pečiu kurentis
LAbukas
Ex,toj Lietuvoj viska per antra gala daro...Pirma uzdraudzia,paskui galvoja,kaip suktis..O lengviausia zmonems baudas uzkraut ir mokescius...
Ex,toj Lietuvoj viska per antra gala daro...Pirma uzdraudzia,paskui galvoja,kaip suktis..O lengviausia zmonems baudas uzkraut ir mokescius...
QUOTE(giega @ 2017 10 03, 09:48)
LAbukas
nu va....
As du metus visu prasau, na ne visu, bet tai daranciu, man nuotrauka topine padaryt
Cia del kanalizacijos, vandens ir el. skaitliuko ant stulpo
Labas
Labas rytas.