Labukas
Savaitgalis,vel ramybe bus
Namus apsitvarkysim,maistelio uzsipirksim ir varysim i boulinga-jau taaaip senai buvom Tai va toks savaitgalis
As dar visai nesenai pagalvojau,kur dingus Merii KAip sekas?KAs naujesnio?
As turiu 3 lelijas..MAn tokius vos vos padygusius svogunelius atidave liepos pabaigoj..Isaugo,ziedus sukrove,bet kazkaip zydet vis nesiryzta..Galvoju,gal jas irgi namo parnest,nes jos vazonuose pasodintos Nors nera lauke salta,pas mus dienos dar apie +19,naktys apie +12...KAip matot,ar prazys jos man dar lauke
As turiu 3 lelijas..MAn tokius vos vos padygusius svogunelius atidave liepos pabaigoj..Isaugo,ziedus sukrove,bet kazkaip zydet vis nesiryzta..Galvoju,gal jas irgi namo parnest,nes jos vazonuose pasodintos Nors nera lauke salta,pas mus dienos dar apie +19,naktys apie +12...KAip matot,ar prazys jos man dar lauke
sveikos
DE lija
DE lija
QUOTE(*Bj* @ 2017 09 30, 14:57)
Labas
vyras Panevezio uzmiesty dirba, sake ju chebra masinu stiklus gramde, salna buvo.
lABAS RYTAS.
dIEVE PAS SESĘ,KAD PRIMAIŠIAU VYNO SU ŠAMPE,GERAI KAD NAMIE VISKAS IŠĖJO IŠ ORGNIZMO,tAI RYTE JAUČIUOSI KAIP AGURKĖLIS. Bet gerai gamtoje pasedėjome.
Labas
Ingrida, be reikalo išvalei organizmą, būtum ilgiau jautusi pabuvimą gamtoj
Koks nuostabus ruduo Mano klevai visi spalvoti, saulė ir vėjas žaidžia sukdami lapus krentančius. Dar kamanių ir bičių mačiau skraidančių - nesupranta, kad jau laikas miegot, vis dar dirba
Vakar papirkau svarainių, šiandien išiminėjau sėklas, tai visi namai jais kvepia. Labai skanu į arbatą jų sirupo pilt
Ingrida, be reikalo išvalei organizmą, būtum ilgiau jautusi pabuvimą gamtoj
Koks nuostabus ruduo Mano klevai visi spalvoti, saulė ir vėjas žaidžia sukdami lapus krentančius. Dar kamanių ir bičių mačiau skraidančių - nesupranta, kad jau laikas miegot, vis dar dirba
Vakar papirkau svarainių, šiandien išiminėjau sėklas, tai visi namai jais kvepia. Labai skanu į arbatą jų sirupo pilt
Labas rytas.
Aš svarainių užpiltinės turbūt nesu ragavus. Bent jau neprisimenu. Dar ruošiuos aronijų sirupo pasidaryt, tik mažokai jų teturiu. Šiemet grybaut nebuvau ne karto Ingridai tai nesuprantama, kaip galima nenorėt grybaut. Norėčiau, bet vieena miškan nini, o diedulis nenori. Tai kas belieka, pasirinkimo ner.
Žolyte,nabagiuke. Aš šiandien spanguolių,dar planuose pagrybavimas,tik dieną išsirinkti,kai nelis.