LAbukas
Net nezinau kas cia pas mus-pavasaris ar ziema Siandien visa diena taip graziai saulyte sviete,bet tempa vos vos 4*...SAlta...
As ir turiu koki deserta suvalgyt po pietu Bent jau sokolado gabaliuka Jogurtas prie kavos netinka Silke tuo labiau
Man prie kavos geriausia koks nors obuolys sugraužt arba bananas, na ir džiovinti obuoliukai liux
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 17, 19:53)
Man prie kavos geriausia koks nors obuolys sugraužt arba bananas, na ir džiovinti obuoliukai liux
aš ryte su kaba valgau bananą, obuolį dažniausiai po pietų po kavos suvalgau prieš sportą, nežinau, bet man po kavos kažko vis norisi gaivaus
NA vaisiai dar labiau prie kavos netinka
BJ,o kur tu sportuoji?NAmie kazkokia programa darai ar i koki sportklubi eini?
QUOTE(giega @ 2017 01 17, 20:02)
darau jogą, eilę metų, bet jaučiu, kad reiktų kažko daugiau, nei lyg ir tokia ištampyta, bet va jėgos, ypač viršutinėjė dalyje trūksta. Apačiai kažkiek dar atskirai fitneso nesudėtingų pratimų padarau. O va, su viršutine sunkiau ir ne visada yra laiko, ir taip užtrunka pusantros valandos
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 01 17, 20:02)
namie eidavau į jogą ir baseiną, bet persikraustėm iš Palemono, buvo toli važinėt iš Eigulių, arčiau namų nesusiradau, tai pati namie darydavau
Bet taip skiri laika ir darai?As tingiu namie sportuot MAn reikia priziuretojo VA siandien nejau i sportsali,galvojau namie bent kokiu pritupimu padarysiu...Nu mintyse padariau
QUOTE(giega @ 2017 01 17, 20:15)
Bet taip skiri laika ir darai?As tingiu namie sportuot MAn reikia priziuretojo VA siandien nejau i sportsali,galvojau namie bent kokiu pritupimu padarysiu...Nu mintyse padariau
taip, kasdien, išgeriu kavą po pietų parėjus iš lauko ir laikas sportui, diena pas mane suskirstyta dalim, aš toks žmogus man reikalingas rėžimas, kitaip betvarkė. Pas mane darbai, net valgis dienomis ant lapukų surašytas ir šaldytuvas, kompas apklijuotas
As kartais pagalvoju ka gaminsiu,tuo tikslu istraukiu reikiama mesa..Bet buna,kad pirmiau istraukiu ir tik paskui sugalvoju ka padaryt Maista su sarasu tik pries didelius balius perku ir tai dazniausiai tas sarasas namie likes buna Net kokius talonus pas gydytojus ar panasiai siaip pamenu-ne tiek daug ju pas mus yra
VA tik saskaitas kabinu ant saldytuvo,kad nepamirst apmoket
ir aš gal išgyvenčiau, bet jau tokią madą turiu, pradėjau, kai vaikai maži buvo, plius dirbdavau daug, tai tiesiog per darbus pamiršdavau, kada ką į darželį reikia, kada pas daktarus. Pradėjau lapukus klijuoti, o dabar ir išliko ta mada
Labas,ohoBj,tu koja kojon su grafiku kaip cia man islaviruot taip reiktų.Ar daug moterų ateidavo mūsų kaime į jogą.Nu kazkodėl įsivaizduoju tave lengvai uzsikeliančią koją kazkur ant sprando ir sėdinčią kaip niekur nieko
As jau dvi dienos neinu į jokią pardę,damusinėjam likucius,ts sakant taupau pinigus nes dabar sūnaus simtadieniui islaidų pilna jau net bloga.Gerai,kad kostiumą turim tai sakau išleistuvėm gal naują,juodą kokį imsim,sako ks jums lietuviams yra laidotuvem juodas,vestuvėms juodas,išleistuvėms juodas,o as gal mėlyno noriu,sakau gerai jamsim mėlyną
Snd buvau medziagų pardej,kokių grožių prisižiūrėjau,turint progą norėtūsi sau kažką gražaus pasisiūt,bet geros siuvėjos dabar prabanga,na pasvajoju gal kada kai vaikai ženysis...
As jau dvi dienos neinu į jokią pardę,damusinėjam likucius,ts sakant taupau pinigus nes dabar sūnaus simtadieniui islaidų pilna jau net bloga.Gerai,kad kostiumą turim tai sakau išleistuvėm gal naują,juodą kokį imsim,sako ks jums lietuviams yra laidotuvem juodas,vestuvėms juodas,išleistuvėms juodas,o as gal mėlyno noriu,sakau gerai jamsim mėlyną
Snd buvau medziagų pardej,kokių grožių prisižiūrėjau,turint progą norėtūsi sau kažką gražaus pasisiūt,bet geros siuvėjos dabar prabanga,na pasvajoju gal kada kai vaikai ženysis...
DAbar melynu kostiumo mada As krikstasuniui i LT simtadieniui veziau tamsiai melyna Beje,bent jau ju mokykloj didziausia svente ir bus-simtadienis Su sodybom ir nakvynem...Nes atseit daug kas isleistuvese ne nezada dalyvaut-islaiko egzus ir isvaro i uzsienius dirbt...Net diplomus kazkas kitas paims...
TA joga,kuria uzsiima visokie sporto klubai nera ta tikroji joga,kur kojas ant galvos susikelia Siiap geri tempimo pratimai
TA joga,kuria uzsiima visokie sporto klubai nera ta tikroji joga,kur kojas ant galvos susikelia Siiap geri tempimo pratimai
QUOTE(burbuline @ 2017 01 17, 20:38)
Labas,ohoBj,tu koja kojon su grafiku kaip cia man islaviruot taip reiktų.Ar daug moterų ateidavo mūsų kaime į jogą.Nu kazkodėl įsivaizduoju tave lengvai uzsikeliančią koją kazkur ant sprando ir sėdinčią kaip niekur nieko
kažkada ir taip buvo , kai buvau dvidešimt kg lengvesnė, dabar jau nepavyksta, ir aplamai vis mažiau su laiku padarau, nors atrodo nieko neįprasto, bet net tie patys pratimai darosi jau sudėtingiau
O kaip žinau kiek tos išleistuvės kainuoja O dar laukia vienos
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 01 17, 20:50)
DAbar melynu kostiumo mada As krikstasuniui i LT simtadieniui veziau tamsiai melyna Beje,bent jau ju mokykloj didziausia svente ir bus-simtadienis Su sodybom ir nakvynem...Nes atseit daug kas isleistuvese ne nezada dalyvaut-islaiko egzus ir isvaro i uzsienius dirbt...Net diplomus kazkas kitas paims...
taip, dabar šimtadienaii ant bangos, po egzaminų visi skuba išlakstyti po užsienius, į išleistuves ne visi net ateina. Maniškė irgi sulaukė, ir kitą dieną išskrido
Tiesiog yra jogos rūšių skirtingų, su ten visokiais pakilimais ir pan., daug meditacijos, savitaigos. Bet manau pagrindas geras kvėpavimas ir tempimas