QUOTE(burbuline @ 2017 09 08, 19:45)
Na ką,matau visos tik kepat,tik ragaujat O as vat su pomidorų padažu vargstu uzkniso,ale kur juos det,reik sudorot.
nu va, ankščiau sakyt reikėjo, būčiau priglaudus
QUOTE(giega @ 2017 09 08, 21:05)
Isivaizduoju,kad kazka tokio panasaus tie misiniai..Cia baltai duonai,bet maciau ir juodai yra..
Kombainas man nepatiko,bet atskirus prietaisus tai beveik visus naudoju..Ir blenderi,ir mesmale,ir mikseri,ir garu puoda..Retkarciais cirviniu blynu el keptuvej iskepu..VA tik duonkepe neprilipo..
Kombainas man nepatiko,bet atskirus prietaisus tai beveik visus naudoju..Ir blenderi,ir mesmale,ir mikseri,ir garu puoda..Retkarciais cirviniu blynu el keptuvej iskepu..VA tik duonkepe neprilipo..
gerai, kad paprotinai, bandysiu kepti, mažai aš po parduotuves slampinėju, stengiuosi su raščiuku viską greit susipirkti ir nematau gerų dalykų, kad yra
Šiandien eisiu į masažus ir tuo pačiu ten Norfa yra, tai užeisiu nusipirkti
Blynų keptuvės, tiek čirvinių, tiek bengališkų pas mus visada einamos, po ranka, beveik kas rytą naudojam, dar keptuvė kebabams ar mėsainiams einama, aš joje ir lietinius pakepu. Blenderis irgi padažams, sriuboms einamas ir trintuvė vaisių kokteiliams, kitą syk pieną su bananu susiplakti. Visa kita tik sukrauta spintoje, bet laukiu anūkų, gal vėl prireiks
QUOTE(IngridaB @ 2017 09 09, 05:54)
Labas rytas.
planavau ir aš balandėlius, bet pana dirba, tai kitai savaitei atidėjau. Šiandein virsiu šaltieną ir taip sriubos užsimaniau perlinių, aną kart kavinėj taip skaniai suvalgiau, o mano panos nėra sriubinės, o vienai tingiu terliotis, galvoju kaži jei kartu su šaltiena tas kruopas išvirčiau, vis ne atskirai terliotis
gal kuri šaltieną esat šaldę, nes virsiu iš pusės karkos ir vištienos, bet vistiek per daug mums, mes tik su dičke valgom, mažikė nėra mėgėja mėsos. Galvoju jei į dėžutes sudėčiau ir užšaldyčiau kaži