QUOTE(žollia @ 2017 09 07, 21:03)
BJ, tai ir ten gali pasidaryt varškės iš pieno pati O va, per daug varškės ir sūrių gamina EU, kad net sviesto pradėjo trūkt Pigiausias sviestas 1,49 pakelis Gąsdino per radiją, kad prieš Kalėdas gali būt visai liūdnai O juk tada sviesto poreikis dar padidėja - didieji kepimai prasideda
Aš seniau duoną kepdama dėdavau visko. Be tų sėklų ne tokia skani . Bet galvoju, kad kepalo vidury temperatūra nesiekia 200 C. O kenksmingos sėklos pasidaro lyg ir virš 200 C? Bet tiksliai nežinau, gal ir klystu .
Aš seniau duoną kepdama dėdavau visko. Be tų sėklų ne tokia skani . Bet galvoju, kad kepalo vidury temperatūra nesiekia 200 C. O kenksmingos sėklos pasidaro lyg ir virš 200 C? Bet tiksliai nežinau, gal ir klystu .
jo, jo, dėl sviesto ir aš apakau, dabar kitą kart ir sviesto namo tempsiu ko gero Nes dabar tik tą dėžutėse panoms parvežu, jį jos mėgsta
Yra tren tos varškės, tik ji tokia kreminė , man irgi skanu visai, bet pasiilgstu ir šitos, nes iš anos kepiniai kažkokie kitokie gaunasi, nors keksiukai ir iš anos tobuli
O iš to pieno kaži ar išeitų, jis gi ten ilgo vartojimo, kažkaip abejoju
Papildyta:
turiu duonkepę, stovi gal antri metai, planuoju mest ją lauk
Gal kuri esst kepę ir pasidalinti receptu galit, bandysiu dar prieš metat panaudoti, neišeis, tada tikrai velniop. Kepiau iš tos knygutės, iš interneto receptais, nu niekas ten neiškepa man