nežinau ar čia yra sentimentų šitai šventei, labiau gal ne džiaugiuos kad baiges tie metai , o dėl popnimo tai taip pasiilgstu ir aš be čia labiau su išleistuvem susiję
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 01, 13:47)
Tai tu BJ jau lietuvoj? Ar čia vokietukus matei?
LT, gale mėnesio tagal į DE varau
QUOTE(burbuline @ 2017 09 01, 15:00)
O man kazkaip suspaude sirdį,kad taip praleke laikas,vaikai dideli.Dar praeitais metais pries 1rugsejo begau po darbo gelių sūnui pirkt,o siemet jau viskas,rūpescio nebeliko ir tai niekada nesugrys vis dar kazkaip noris popint kazką
Sveikos moterėlės
Sveikos moterėlės
na, ir man kažkaip keista ta savijauta, nereikia nei kanceliarinių pirkti, nei gėlėm rūpintis. Keistoka, bet rūpesčių mažiau
Su švente Man dukra nebeleidžia jau nuo pernai su ja eit į mokyklą, o aš taip norėčiau. Nes visa skūra suprantu, kad tokių akimirkų daugiau nebebus ... Baigia užaugt mūsų pagrandukė. Nors paskui ta mokyklinė rutina nepatinka. Bet 1-oji rugsėjo tai man tikrai šventė O aš ir pati esu mokinė, kaip ir jūs, beja. Va tokia
išmintis
BJ, tai vistik sutarėt ? Ar Kalėdoms nepavyks grįžti?
išmintis
QUOTE(žollia @ 2017 09 01, 21:03)
ko gero nepavyks
ilgas laikas , bet ką padarysi
Pagaliau lyja Taip silpnai, bet ir tai gerai. Šiandien kasiau bulves, labai dulka mano smėlis.
Pagaliau lyja Taip silpnai, bet ir tai gerai. Šiandien kasiau bulves, labai dulka mano smėlis.
Turbut vienintele Zolia dziaugiasi lietuciu,visi tai keikia
O as kazkaip neturiu nei nostalgijos mokyklai,nei vaiku rugsejo pirmuju..Visu pirma,kad LT tik sunus 2m ejo i mokykla,o cia UK nera tokios sventes..Mokslai prasideda kokia rugsejo 3-6..Ir dazniausiai ne pirmadieni,o koki antradieni Kiekviena mokykla pradeda skirtingai...Geles tik ir nesa lietuvaiciai DAbar jau aisku zino mokytojai,kad pas mus taip priimta,bet kai maniskiai pries 16m atnese mokslo metu pradzioj geles,mokytojai issiziojo
O as kazkaip neturiu nei nostalgijos mokyklai,nei vaiku rugsejo pirmuju..Visu pirma,kad LT tik sunus 2m ejo i mokykla,o cia UK nera tokios sventes..Mokslai prasideda kokia rugsejo 3-6..Ir dazniausiai ne pirmadieni,o koki antradieni Kiekviena mokykla pradeda skirtingai...Geles tik ir nesa lietuvaiciai DAbar jau aisku zino mokytojai,kad pas mus taip priimta,bet kai maniskiai pries 16m atnese mokslo metu pradzioj geles,mokytojai issiziojo
Renkuosi geles i kiema..Kazin Hortensija ir kazkoks italiskas jazminas nesusipjaus,jei juos salia pasodinsiu
https://www.bakker.c...her-blue-M53924
https://www.bakker.c...-jasmine-M41404
O gal zinot,kaip vadinas toks krumas,kur Ispanijoj visur auga LAbai graziai spalvotai zydi Maciau,kad auga ir pas mus,visai noreciau
Labas rytas.
LAbukas
Oi kaip noriu cepu Si karta kai LT buvau,nei karto neteko cepu pavalgyt Kazkaip uzsivazinejom,uzsilakstem,paskui sukuosenos makiazai,paskui vestuves,ten nedave cepelinu Turbut pirmas toks atvejis,kai as LT nevalgiau cepelinu
Virsiu ir as kokia diena...Veliau biski,kai salta jau bus
Oi kaip noriu cepu Si karta kai LT buvau,nei karto neteko cepu pavalgyt Kazkaip uzsivazinejom,uzsilakstem,paskui sukuosenos makiazai,paskui vestuves,ten nedave cepelinu Turbut pirmas toks atvejis,kai as LT nevalgiau cepelinu
Virsiu ir as kokia diena...Veliau biski,kai salta jau bus
Labas
nesu as cepelinu megeja.
Issiviriau baravyku sriubos piene. Kai pirma karta kaimyne pasake, kad virs tokia, tai akis issproginau, galvojau, kad juokauja. Tada buvau ja pavaisinta Nu bais patiko. Prisikirtau pati ir vyrui patiko.
Lyzuka, nors paveluotai, bet su gimtadieniu. Buk sveika, o visa kita.....
nesu as cepelinu megeja.
Issiviriau baravyku sriubos piene. Kai pirma karta kaimyne pasake, kad virs tokia, tai akis issproginau, galvojau, kad juokauja. Tada buvau ja pavaisinta Nu bais patiko. Prisikirtau pati ir vyrui patiko.
Lyzuka, nors paveluotai, bet su gimtadieniu. Buk sveika, o visa kita.....
Labas rytas.