QUOTE(žollia @ 2017 01 17, 15:24)
Laba
BJ, aš irgi skaičiau, bet nesupratau kuriuos pinigus. Vienu metu buvo, kur vaikams mokėjo , nepriklausomai nuo šeimos pajamų. Į tokius ir man reiktų papretenduot, jei šitie
o kiti, pašalpa vadinami, tai skiriami tik ten atitinkant labai daug kriterijų. Manęs net į biržą neleidžia įsirašyt, nes žemės turiu. 4 ha. Tipo, iš jos tai jau privalom gyvent kaip inkstai taukuose ir jokios pašalpos nepriklauso.
aš stoviu biržoje, kai parvažiuoju ir einu į darbą man sudaro trumpalaikę sutartį, tada galiu iš biržos neišstoti
Bet man kitas nuansas ko gero koją pakiš, aš su saviškiu dar iki galo reikalų neišsprendus, nes jam turiu išmokėt pusė buto sumos, kad gražiuoju. Tai kol nepabaigta viskas ir nagaunu alimentų, negaliu įrodyt, kad pas mus viskas atskirai. Teisiškai skaitosi pajamos bendros, o jis gauna gerai, nepasakysi niekam, kad vaikui numeta tik smulkmenom
Dabar namie, kai buvau, per tuos keturis mėn. gal ir susidarė suma kokia penkiasdešimt eurų. O vaikui ne tik ant kino reik, reik ir vaistų, pastoviai naudoja, juk kompensuoja nevisus, geresnius perkam patys. O kur dar drabužiai, avalynė ir aplamai papildomi dalykai, juk ne tik duona vaikas gyvas
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 01 17, 15:24)
ir pas mane šiandien kugelis. Dar pridėjau moliūgo į jį. ir diedui pasakiau, kad moliūgo yra. Tai pradėjo iš anksto bumbėt. bet paskui sako, pakenčiama.
O man skanu su moliūgu visai.
Papildyta:
Nesuprantu, kodėl man kompas pastoviai mažąsias raides sakinio pradžioj sudeda. Rašau tai su didžiosiom, bet kai paskelbiu - žiū, jau mažosios visur .
kugelio taip nebandžius, bet DE daro bulvių košę su cukinija. Kažkas buvo davę man galingą cukiniją, neturėjau ką daryt ir aš pabandžiau, nu visai patiko, tik virti reikia trumpiau nei bulves, tokia lengva košė išėjo
Papildyta:
pa smu sšiandienh jau ne pavasaris, o toks vėlyvas ruduo, sausa, kol saulkė smagu, pasislepia ir šalta.
Išėjau ir pinigus tik išleidau, gerai, kad laiku iš pardės išsinešdinau, nes dabar finalinis išpardavimas, nuo visų akcijinių kainų dar pusė kainos. Jetau, megstiniai po penkiolika, bliuskutės irgi dešimt penkiolika, kelnes velvetinės radau sau geras už dešimt eu. Tai pasiėmiau kelnes ir dar dukrai megstą bliuskutę išeiginę tokią, buvo dvidešimt eurų, tai per pusę sumokėjau penkiolika eu. Būtų negaila, būčiau dar visko prisipirkus
Pareidama miusli su vaisiais nusipirkau, galvoju atsigaivinsiu po sunkiaus maisto, parėjus apsižiūrėjau, kad pienas surūgęs, teko silkės užvalgyt prie kavos