tai dar nenusivyles namu šeimininkas, dazniausia vyrai aplamai nemato reikalo kambarius tvarkyt, nes pagal juos visas dar "labai tvarkinga"
Giega taio kur tavo jaunimas išsilakstes?
Na pedantu Sb tikrai vadint negaliu,buna,kad tikrai jam nemaiso dulkes ir bardakas Bet siurbliavimas ir dulkiu valymas taip netycia pamazu perejo jam
Va kad ir siandien..Sutvarkiau virtuve,isploviau vonia,nuvaliau dulkes,sudejau daiktus i vietas,bet siurbt negaliu-MB miega dar...O atsikels ir pats issiurbt
Kur tas mano jaunimas Sunus senai su drauge atskirai gyvena O dukra irgi grizta kaip jaunas menulis Sis praejes savaitgalis pas mus ilgasis buvo,dar visokiu svenciu pilna buvo,Notinghilo karnavalas 3d ejo,tai kiek zinau ten ji buvo
Va kad ir siandien..Sutvarkiau virtuve,isploviau vonia,nuvaliau dulkes,sudejau daiktus i vietas,bet siurbt negaliu-MB miega dar...O atsikels ir pats issiurbt
Kur tas mano jaunimas Sunus senai su drauge atskirai gyvena O dukra irgi grizta kaip jaunas menulis Sis praejes savaitgalis pas mus ilgasis buvo,dar visokiu svenciu pilna buvo,Notinghilo karnavalas 3d ejo,tai kiek zinau ten ji buvo
QUOTE(burbuline @ 2017 08 29, 14:14)
Labas
Įsitaisiau pūslės uzdegimą,jau kai užeina noras vos speju į vc,senai beturejau tokį skausmelį,gal 15 metų atgal.Nusipirkau vaistų,brangūs zarazos net gaila moket buvo
Įsitaisiau pūslės uzdegimą,jau kai užeina noras vos speju į vc,senai beturejau tokį skausmelį,gal 15 metų atgal.Nusipirkau vaistų,brangūs zarazos net gaila moket buvo
As karta prisieidau karsta vonia,kiek iskentet galima,gulejau ir sisiojau...O ka daryt...Bet lygtai suveike,kita diena viskas tvarkoj buvo
Jei rimtas pusles uzddegimas, tai tik antibai, jei slapimtakiu, tai ir spanguoliu tabletkos padea, bet abu linke kartotis. Zinau sita malonuma, k ciortu
Labas rytas.
"Smagi" liga , aš esu bandžius karšta vonia gydytis tai man tada persimetė į inksto uždegimą , na esmėj šitas metodas man ni ni
Sveikos
BJ speju kad tu ten i draugus atejai per FB? Kažkada lyg kalbejom kad draugausim ir taip liko ...gerai esi užsimaskavus
Sveikos
BJ speju kad tu ten i draugus atejai per FB? Kažkada lyg kalbejom kad draugausim ir taip liko ...gerai esi užsimaskavus
Labas,
kas ten pas tave draugintis nori?
Burbuliukas?
Atsikeliau vel visa istinus, padariau isvada, kad man kremas vienas brungus netinka. Issitepiai feisa hormonu ir sedziu kaip roze Zinau apie hormonus, bet neturiu pasirinkimo, nes su dratiniu sepeciu per veida praseiciau, kaip niezti
Sekmingos dienos dirbancioms ir poilsio tinginiaujancioms. Cia as sau
Burbuliukas?
Atsikeliau vel visa istinus, padariau isvada, kad man kremas vienas brungus netinka. Issitepiai feisa hormonu ir sedziu kaip roze Zinau apie hormonus, bet neturiu pasirinkimo, nes su dratiniu sepeciu per veida praseiciau, kaip niezti
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 30, 09:17)
Labas,
Burbuliukas?
Burbuliukas?
Bj užsimaskavus ale gi kur čia tu žmogau toj mažoj lietuvėlej užsimaskuosi , tuoj gi viskas išrišta
Sapniuk, kad geras oras butų jau Jūrmaloj
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 30, 08:18)
aš...aš Neleido man draugauti, dukra kažką patvarkė ir atsinaujino
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 30, 09:17)
aš noriu
Šiaip ir man veidas paskutiniu metu burksta, sakyčiau nuo skysčių, bet geriu visada taip, iki tų negalavimų taip nebuvo, o dabar vis lenda ir lenda
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 30, 09:34)
Bj užsimaskavus ale gi kur čia tu žmogau toj mažoj lietuvėlej užsimaskuosi , tuoj gi viskas išrišta
ką jau ten užsimaskuosi, viskas, kaip ant delno
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 30, 09:34)
Nesuprantu kaip ten užsimaskuojat,bet visvien atpažystat,oh jūs protinguoles,o as nieko neraukiu apie tai
Bendradarbes pasake kokias tabletkas nusipirkt rusų vaistų kioske,isgeriau dabar lauksiu kas bus Sako greit veikia.
Prisikepiau miltinių blynų su obuoliu,kertu,o vaikas nemėgsta nei pyragų,nei blynų su obuoliais,tik mėsos padavai
Sveikutes .
Pas rusus man padėdavo levomicitinas. Čia kaip ir antibiotikas.