Labas rytas.
Sultis esam spaudę bet ne iš vien jų dar su kažkokiais vasariniais maišėm nieko jom nenutiko, išsilaikė puikiai
O kaip ta obuolienė su persikais? Yra kažkokios proporcijos ar irgi iš akies?
o pomidorus dziovintus kiek nat picos sunaudojom, o kitus suvalgėm ot ir ruošk atsargas žiemai , prinoks, tai vel reikes padziauti
o pomidorus dziovintus kiek nat picos sunaudojom, o kitus suvalgėm ot ir ruošk atsargas žiemai , prinoks, tai vel reikes padziauti
Labukas
O as deginuos Oras nuostabus,vanduo siltas,namie bardakas,bet ai Geriau pajury diena pealeisiu,nei namus kuopsiu Ryt
O as deginuos Oras nuostabus,vanduo siltas,namie bardakas,bet ai Geriau pajury diena pealeisiu,nei namus kuopsiu Ryt
Sveikos Matau pas visas ant bangos is pomidorų tomatą daryt,dariau ir as vakar,dariausi tokį aštroką nes mano vyrams vis aštrumo noris tai pavariau čili pipiro,gales pūst ugnim is burnos Ir dar pasmulkinus užšaldžiau,bus troškiniams gabalelių.
O siaip gyvenu laukimu rugsėjo 1osios,rūpestis dabar kaip tam mano berniokui seksis.
O siaip gyvenu laukimu rugsėjo 1osios,rūpestis dabar kaip tam mano berniokui seksis.
Giega, kaip tau faina nors oras ir mano kaime neblogas:gan silta, nelyja Pomidorų šiemet nelabai myliu, tik sulčių uždariau, padažą tingiu virt. Dar žadu sausai savo sultyse pasterizuot , bet tegul dėžėse dar paguli Agurkai ir pomidorai tik šviežūs šeimynos mylimi. Konservuoti jau kelinti metai beveik nejudinami. Tad reiks turbūt keisti įpročius. Ir auginimo stipriai mažint.
Galvoju, sultys iš alyvinių tirštos, turbūt Nes jie gi miltingi .Nebandžiau iš jų spausti.
Galvoju, sultys iš alyvinių tirštos, turbūt Nes jie gi miltingi .Nebandžiau iš jų spausti.
tai va, kad tas padazas tik ir valgomas, dar užšaldziau vyšniniu kažkiek ir padzioviau 4 skardas ale kas iš to jau dziovinti suvalgyti
oras šiandien superinis toks gaivus nupjoviau visokius stabarus gelyne , šiaip pasivaikščiojau po savo fazenda , kai išsedi 9 val prie kompo be gryno oro vakaras yra atgaiva dušiai
oras šiandien superinis toks gaivus nupjoviau visokius stabarus gelyne , šiaip pasivaikščiojau po savo fazenda , kai išsedi 9 val prie kompo be gryno oro vakaras yra atgaiva dušiai
QUOTE(giega @ 2017 08 28, 14:27)
Labukas
Laba
Na va koks sveikas poziuris.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 08 28, 08:34)
Sultis esam spaudę bet ne iš vien jų dar su kažkokiais vasariniais maišėm nieko jom nenutiko, išsilaikė puikiai
Aciu reiks pabandyt su tais alyviniais
Aciu reiks pabandyt su tais alyviniais
Ir be persiku ur su persikais skanu man oboliene. Proporsijis tokios: tiek kiek lėkštėj persiku radau
Su dziovintais pom ir pas mane panašiai, valgomiausi. Dar padazas si kart neblogas gavosi. Bet verdu 5-6 val.
Labas rytas.
Lyžuka,kas gaunasi kai užšaldai pomidorus?Lieka skonis atšildžius?Nesu to dariųsi?
Ingrida, kvapas tai jau nelabai, oskanis kažkoks išlieka , gal labiau jie nurūgštėja, bet aš naudoju į troškinius, į sriubas, tai jau tikrai sveikiau negu pirkti skarbonkėse tuos parduotuvinius ant trašų išaugintus
o šaldyti vyšniniai tai ir papuošimams super tinka:)
o šaldyti vyšniniai tai ir papuošimams super tinka:)
LAbukas
Oi,as is tu,kuri geriau patinges,nei kazka darys
Tikrai nesuprantu zmoniu,kurie atidirbe 5d per savaite,sesta diena nuo ryto iki vakaro kuopia namus...PAskui sekmad guli pasliki,nes pervarge..Uz tai ir baisus tie pirmadieniai buna,nes nespeji pailset
O as stengiuosi vidury savaites susitvarkyt..Na tiklsiau tvarka palaikyt..Mazu vaiku nera,kad visus kampus isverstu..Tai tik dulkes pasivalyt,grindis issisiurbt reikia...
QUOTE(Para @ 2017 08 29, 04:10)
Oi,as is tu,kuri geriau patinges,nei kazka darys
Tikrai nesuprantu zmoniu,kurie atidirbe 5d per savaite,sesta diena nuo ryto iki vakaro kuopia namus...PAskui sekmad guli pasliki,nes pervarge..Uz tai ir baisus tie pirmadieniai buna,nes nespeji pailset
O as stengiuosi vidury savaites susitvarkyt..Na tiklsiau tvarka palaikyt..Mazu vaiku nera,kad visus kampus isverstu..Tai tik dulkes pasivalyt,grindis issisiurbt reikia...
yra toks posakis "Dulkės ant mano kapo neverks"
tvarkaus kai nutariu, kad reikia jokių savaitės dienų tam neturiu nusistačius
tvarkaus kai nutariu, kad reikia jokių savaitės dienų tam neturiu nusistačius
O is tikro,tai as beveik is vis nebesitvarkau MB naktim dirba,grizes iki kokiu 12-13h pamiega,o i darba vel tik 21h iseit reikia...Tai kol as diena dirbu,jis viska ir sutvarko
Va tik vonios dar nesutvarko ir virtuve tik pavirsiam...
Va tik vonios dar nesutvarko ir virtuve tik pavirsiam...