Sveikos, ką veikiam?
Jei jau nekalbadieniai, bent gyvūnus pasirodome
Ir gero visoms darbadienio rytoj
Nesuprantu kur tas šeštadienis su sekmadieniu nugaruoja Kazkokia nesamone,prie puodu pastovi,kampus nubrauki su skurliu jau žiū vakaras,tamsu,varau gult ryt darbas
Mano šunelis serga,vezem pas vete tai ant sirdies renkas skysciai,nebeoperuos nes senas,neatlaikys sake.Skyre vaistus,kad kiek palengvintu,labai sunkiai kvepuoja,o ir iskritęs priepuoliu jau buvo porą kart,jau taip gaila
Mane myli,jei tik guli salia manęs tai diedui neleidzia prieit,tuoj urzgia
Na tai geros dienos ryt visoms
Mano šunelis serga,vezem pas vete tai ant sirdies renkas skysciai,nebeoperuos nes senas,neatlaikys sake.Skyre vaistus,kad kiek palengvintu,labai sunkiai kvepuoja,o ir iskritęs priepuoliu jau buvo porą kart,jau taip gaila
QUOTE(burbuline @ 2017 08 20, 21:29)
Nesuprantu kur tas šeštadienis su sekmadieniu nugaruoja Kazkokia nesamone,prie puodu pastovi,kampus nubrauki su skurliu jau žiū vakaras,tamsu,varau gult ryt darbas
Burbuline, ko tu stebies dviem dienom, jei aš nežinau kur visa savaitė atostogų nugaravo , tiksliau žinau, bet kaip viskas greitai prabego
Uzjaučiu del šuniuko, pas mus panašiai su kate buvo, dar išleido namo pastiprinę ir sako spreskit del operacijos o ta vargsiuke ir numire greit
Labas rytas, lietingas pirmadienio rytas
Laba
Aš irgi noriu išmokti prie puodų nestoveti. Rekia gal patiekalus kitus ruošti. Gal orkaitę dazniau naudoti Man mano metuose sunkiai mokslai sekasi
Aš irgi noriu išmokti prie puodų nestoveti. Rekia gal patiekalus kitus ruošti. Gal orkaitę dazniau naudoti Man mano metuose sunkiai mokslai sekasi
Labukas
Zinokit,kai pakeitem mityba,tai dabar tikrai maziau prie puodu stoviu Anksciau is krutineles kijevo kotletus kepciau,dabar paprastai i griliu ikusu ir kelios min tekept reikia O kai bulviu nevalhom,tai ir skust nereikia
Dar indaplove labai padeda
Na ka,po vestuviu,po darbu
Nupirkau rozems ir orchem trasu.. Kazkaip siemet mano rozes vargsta.. Ir lapai nurudo,ir kirmeles muede..
Zinokit,kai pakeitem mityba,tai dabar tikrai maziau prie puodu stoviu Anksciau is krutineles kijevo kotletus kepciau,dabar paprastai i griliu ikusu ir kelios min tekept reikia O kai bulviu nevalhom,tai ir skust nereikia
Dar indaplove labai padeda
Na ka,po vestuviu,po darbu
Nupirkau rozems ir orchem trasu.. Kazkaip siemet mano rozes vargsta.. Ir lapai nurudo,ir kirmeles muede..
Aš tai nesiskundziu styovejimu, nes tikrai mažai gaminu, o kokiems pomidorams su rietine ar agurkams su rugpieniu ilgo stovejimo nereik
prašom
LAbukas
O tai Ingrida atostogose,kad cia Lyzuka pusryciu gaminima pereme?
O tai Ingrida atostogose,kad cia Lyzuka pusryciu gaminima pereme?
QUOTE(giega @ 2017 08 23, 09:58)
išleidom atostogų , gi per metus priklasuo žmogui nors kartą normaliai paatostogaut
Labas
Trumpos Ingridai tos atostogos, greit grįš Ir moksleivių atostogos į pabaigą jau Dukrai vėl kėlimasis nuo 6:30 Nors nėr ji miegalė, bet laimingesnė rytais būtų, jei keltis reiktų 7:30. Tai va, kartu ir mes su kylam .Kažkaip gaila vasaros: atėjo rugpjūtyje ir išeina rugpjūty
Trumpos Ingridai tos atostogos, greit grįš Ir moksleivių atostogos į pabaigą jau Dukrai vėl kėlimasis nuo 6:30 Nors nėr ji miegalė, bet laimingesnė rytais būtų, jei keltis reiktų 7:30. Tai va, kartu ir mes su kylam .Kažkaip gaila vasaros: atėjo rugpjūtyje ir išeina rugpjūty
QUOTE(žollia @ 2017 08 23, 12:30)
Labas
tai normaliai dar tokiu laiku, pas mus mokyklos buvo ne itin patogios vietose tai keldavos vaikai visa laika gerokai prieš šešias , blogiausia, kad kai ipranti tokiu laiku tai ir savaitgaliais išbundi panašiai
nulijo stipriai, o galvojau bulves kasti šiandien