Laba, vakar laikinojoj sostinėj buvom. Šiandien jau po dedes metinių. Vargina ta kaitra, o dar kai ryte taip lijo, tai kaip tropikai dabar. Užsidarem namuose, vėsiau nei lauke
Pas mus ka tik nušniokštė lietus su perkūnnija- atgaiva šiokia tokia kepiau ant ugnies lauke vištienos ala šašlykus, tai lietus užgesino anglis Parnešiau ir dabar troškintuve troškinu Gerai bus -dūmų kvapas yra. Galvojau, kad spėsiu iškept, bet neapskaičiavau.
Siandien lėkėm visa šeimyna link Trakų prie ezeriuko,ten zmines gyvena,susimoki 5evrus ir gulek visā dieną,o vaziavom paskui pro Galvę,Akmeną tai sausakimša,masina prie masinos kaip per atlaidus,mes tuo tarpu keli zmones gulejom,nemėgstu minios,kazkaip nesmagiai jauciuos vaiksciodama su maudymke pro šimtus akių,ot tamsuolė pagalvosit,bet tokia jau esu.
Gryztant autostrada papuolėm į liūtį,masinos kelkrasty sustoję net nevaziavo,kelio nematyt per lietų.
Gryztant autostrada papuolėm į liūtį,masinos kelkrasty sustoję net nevaziavo,kelio nematyt per lietų.
Labas rytas.
Nemėgstu ir aš viešumo,jau antri metai nebuvau maudimkės apsirengųsi.
Aš tai nekompleksuoju dėl pliažų, bet mano MB pastoviai nori pajūry važiuot kuo labiau į užkampį kokį . Kažkoks bijantis" žmonių . Jau neduokDie, jei reiktų arčiau nei per 3 metrus su kuo arčiau smėliu dalintis . O aš maudymkės neturiu Senoji jau man tokia nebemiela, pirkt nerandu kokios noriu, o internetu vėl kažkaip neaišku ką nusipirkčiau. Taip ir tempiu
Dangus apsiniaukęs, tikriausiai lietaus bus. Medžių viršūnės linguoja Kad ramiai palytų , tai būtų liuks
Dangus apsiniaukęs, tikriausiai lietaus bus. Medžių viršūnės linguoja Kad ramiai palytų , tai būtų liuks
Labukas
Nebihau nei zmoniu ir maudimkiu kelias turiu,ir gana atviru Bet pluazus megstu irgi laisvesnius.. Jei yra galimybe pasirinkt kur maziau zmoniu,tai i toki ir varytumem.. Jau vien del to,kad einant maudytis nereikia likt kazkam daiktu saugot
Nebihau nei zmoniu ir maudimkiu kelias turiu,ir gana atviru Bet pluazus megstu irgi laisvesnius.. Jei yra galimybe pasirinkt kur maziau zmoniu,tai i toki ir varytumem.. Jau vien del to,kad einant maudytis nereikia likt kazkam daiktu saugot
Tai Giega su tavo figūra ir aš nebijočiau žmonių.Dabar kai klubas išniręs,pilvas nukabęs........nu kam gasdinti žmones????
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 13, 10:12)
Tai Giega su tavo figūra ir aš nebijočiau žmonių.Dabar kai klubas išniręs,pilvas nukabęs........nu kam gasdinti žmones????
Vat todel ir as nenoriu demonstruotis,paziurejau slaunys negrazios kokios,bet kai pagalvoju tai negaliu atrodyt kaip lygi su dukra,nedave dievas tobulos figūros,bet uztai aciū uz sveikatą,o kūno linijos tiekto.
Siandien vaziavau link lekeciu,diedas į miską nubėgo pasižvalgyt kol as kapus tvarkiau,sake grybų nei su žiburiu,miškas sausas,o ir pakelej su grybais nieks nestovejo,o vietiniai daznai prekiauja pakelej kai prirenka.
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 13, 10:12)
nu kurioj vietoj pas tave tas nukaręs pilvas? Bent jau pernai tai kūdena buvai
Atvėso, bet nelijo